PAJISJE PËR VESHJE TË BRENDSHME TË ÇDO MARKE
FURGONI:

Filloni menjëherë të ri-ndërtoni furgonin tuaj të personalizuar me produktet dhe aksesorët tanë, duke e transformuar atë në një ofiçinë lëvizëse efiçente.  Ju kujtojmë se parashikimi i shpenzimeve është plotësisht falas dhe pa detyrim (përfshirë paraqitjen në 3D).Ju Lutem klikoni në listën më poshtë modelin e furgonit tuaj për të marr më tepër informacion. Zbuloni edhe ju pse Tecnolam është një lider në personalizimin e automjeteve tregëtarë.

Kompania jonë është e SPECIALIZUAR NË PERSONALIZIMIN E FURGONËVE

Rafte për furgona Tecnolam

RAFTet

“Prodhojmë dhe realizojmë rafte për të gjitha gjatësitë e automjeteve komerciale. Rafti është bërë me një fletë
çeliku rezistent dhe i lyer me pluhur poliestër.”

Platformat për furgona të prodhuara nga Tecnolam

DYSHEMEJA

“Dyshemeja e automjetit mbron pllakën e furgonit tuaj dhe garanton qëndrueshmëri më të madhe të ngarkesës falë fërkimit të shtuar të mbulesës së dyshemesë”

RIVESHJET

“Riveshja e hapësirës së ngarkesës së furgonit tuaj është mënyra më mirë për të mbrojtur hapësirën e veturës tuaj të punës ”

SHEMBUJ TE RIVESHJES SË BRENDËSHME TË FURGONËVE

Van raft me gjoks blu të mbathje
Raftet e brendshme furgoni me seri dollapësh dhe veglash

PSE DUHET TË ZGJIDHNI RIVESHJET TONA?

Materiale të nivelit të parë

Të gjithë materialet tona jane te zgjedhjes së parë dhe seleksionohen sipas kontrolleve të rrepta praktike.

MAKINERITË

Të gjithë makineritë tona janë të gjeneratës së fundit dhe çertifikohen periodikisht nga çertifikime UNI EN ISO

CERTIFIKIME BE

Të gjithë punimet kryhen sipas kontrolleve të rrepta periodike të parashikuara nga normativat e BE

Siguri

Pajisjet janë në përputhshmëri me ligjet që merren me sigurinë rrugore si dhe me rregullat e përcaktuara nga kodi.
36 muaj garanci për cilësi të certifikuar nga TUVPrej 40 vitesh ne merremi me riveshjen e furgonëve të punës.Ne ofrojmë garanci 36 muaj per riveshjet e furgonave, si dhe projektim 3D Falas

ne KRYEJMË NË MËNYRË TË PLOTË DHE AUTONOME TË GJITHË PROCESIN E PRODHIMIT, DUKE RESPEKTUAR GJITHMONË NORMATIVAT E RREPTA TË BE, SIGURINË RRUGORE DHE NORMAT E PARASHIKUARA NGA KODI.

KËRKONI NJË Konsultë FALAS

ORARI I HAPJES

NGA E HËNA NË TË PREMTE

Nga ora 08:30 deri në 12:30

Nga ora 14:00 deri në 18:00

Të shtunën mbyllur

Mediat Sociale

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417