ZBULONI PAJISJET TONA PËR RENAULT KANGOO-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  RENAULT KANGOO

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR KANGOO-N TUAJ

Pajisjet Tecnolam të Renault Kangoo kanë dimensione të ndryshme në varësi të bazës së rrotave të furgonit. Zgjidhni konfigurimin e duhur bazuar në ritmin e Crafter-it tuaj. Instalimet e Tecnolam janë gjithashtu të disponueshme për hapa të tjerë.  Na kontaktoni për informacion.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

reanult kangoo

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Renault Kangoo MEDIUM
hapi 2.697 mm

Baza e rrotave 2,69 m përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Renault Kangoo Medium

MODELI BAZE

Rafti bazë i majtë për bazën tuaj të mesme kangoo përbëhet nga: Kapaku i hapur i harkut të rrotave, Raftet e ruajtjes me ndarës dhe rafti me kontejnerë të lëvizshëm

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 33 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001782
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Renault Kangoo Medium

MODELI KOMFORT

Ky modul i majtë për furgon Renault Kangoo Medium ka dy kapakë të harkut të rrotave që mbyllen me derë të pjerrët, tre rafte me ndarës, 3 tabaka të mëdha të lëvizshme dhe një komodë me sirtar dhe një këllëf të heqshëm.

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 42 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001784
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Renault Kangoo Medium

MODELI LUXURY

Moduli luksoz i majtë për furgon Renault Kangoo Medium, Mbulesa e harkut të rrotave me 2 sirtarë dhe dy kuti të lëvizshme, dy rafte me ndarës çeliku dhe tabaka të lëvizshme.

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001785
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Renault Kangoo Medium

MODELI BAZE

Vendosja e bazës djathtas për furgonin Renault Kangoo Medium i përbërë nga: mobilje të lehta për të mos ndryshuar kapacitetin e ngarkesës. Hapni mbulesën e harkut të rrotave 2 raftet fundore

 • Përmasat e raftit 760x985x360 mm
 • Pesha 18 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001780
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Renault Kangoo Medium

MODELI KOMFORT

Komfort komoditeti i duhur i furgonit për Renault Kangoo Medium i përbërë nga: Kapaku i hapur i rrotave dy sirtarë dhe dy rafte me ndarës

 • Përmasat e raftit 760x985x360 mm
 • Pesha 27 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001783

Renault Kangoo Maxi
hapi 3.081 mm

Baza e rrotave 3.08 m. është shumë i përdorur dhe i përshtatshëm për punët nga më të ndryshmet nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE –  KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Renault Maxi

MODELI BAZE

Moduli bazë i majtë për furgon Renault Kangoo Maxi i kompletuar me kapak të harkut të rrotave dhe 3 rafte

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001801
 Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Renault Maxi

MODELI KOMFORT

Moduli i komfortit në të majtë për furgon Renault Kangoo Maxi i kompletuar për montimin e citanit tuaj me kapakë të harkut të rrotave me derë mbyllëse, rafte me ndarës dhe me puse dhe sirtarë.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 48 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001802
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Renault Maxi

MODELI LUXURY

Moduli luksoz majtas për furgon Renault Kangoo Maxi i kompletuar me mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, rafte me ndarës dhe me legena të lartë dhe dy kuti plastike të lëvizshme dhe një komodë.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 63 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001799
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Renault Maxi

MODELI BAZE

Pajisjet Baza e duhur për furgon Renault Kangoo Maxi Kompletuar me rafte të thjeshtë për të garantuar fleksibilitet maksimal për veglat tuaja.

 • Masa 1014 × 1027 360 mm
 • Pesha 22 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001798
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Renault Maxi

MODELI KOMFORT

Komfort komoditeti i duhur i furgonit për Renault Kangoo Maxi i përbërë nga mbulesa e harkut të rrotave me derë me 5 sirtarë, tabaka të verdhë dhe terminal.

 • Masa 1014 × 1027 360 mm
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001803

MODELI LUXURY

Kompleti i duhur luksoz për furgonin Renault Kangoo Maxi i përbërë nga: Mbulesa e mbyllur e rrotave me derë lëkundëse blu, njësi sirtarësh dhe dy rafte magazinimi

 • Masa 1014 × 1027 360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001800

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR RENAULT KANGOO NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro RENAULT KANGOO 2013 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali RENAULT KANGOO 2013 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali RENAULT KANGOO 2013 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Kangoo tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417