AKSESORË PËR PAJISJE FURGONI

aksesor

MBAJTESJA E ZËVENDËSIT ME LËKUNDJE

Mbajtësja e mëkëmbësit të pjerrët është e pajisur me një sistem të përbërë nga një piston gazi dhe një sistem mbylljeje të shpejtë dhe është prej çeliku të veshur me pluhur për të siguruar rezistencë të shkëlqyer. Karakteristika e tij është se mund të ketë një stol kapëse në çdo derë të furgonit, pa pasur nevojë për mbështetjen e mobiljeve.

MBËSHTETJE PËR ANIM VICE

Mbështetje praktike e rregullueshme nga lartësia që vendoset në mbajtëset e animit të mëseve për të ofruar forcë më të mirë kur përdorni mës.

PLINT PËR MBAJTËSE TË ZËVENDËSIT TË LËKUNDHËM

MBAJTESJA E KABLLOVE

Strukturë praktike tërësisht në alumin që ju lejon të mbani kabllot dhe mund të fiksohet si në modulet Tecnolam ashtu edhe në furgon.

MBAJTESE KUTIE

Mbajtëse kutie për t’u fiksuar në raftet për furgona

KOMPLETI I FIKSIMIT TË RAFTEVE

Kompleti praktik i fiksimit për raftet

BAZË E KTHYSHME

PËR VICE

Mbështetje praktike prej çeliku të galvanizuar që lejon rrotullimin në çdo pozicion dhe mbylljen relative të vesit përmes dy dorezave praktike.

VEPËSI I SALDUR ÇELIK

Çeliku i salduar 110 mm duke përfshirë nofullat e kapëses së zorrës

MBAJTESJA E DEZERUARIT TË HEKURT 20L

Mbajtës i rezervuarit prej alumini me rezervuar hekuri 20L i përshtatshëm për transportin e vajrave ose karburanteve.

KIT kUTIE

Kompleti duhet të aplikohet brenda kapakut të hapur të harkut të rrotave dhe përbëhet nga një anije mbyllëse, një anë kundër dhe një shirit. Anija ju lejon të mbani valixhet të kyçura anash kapakut të harkut të rrotave, duke parandaluar çdo lëvizje. Avantazhi i tij është se mund të akomodojë madhësi të ndryshme valixhesh.

SLIDE E MBAJTJES SË GJENERATORIT

* Rrëshqitja është formuar pa gjenerator

Rrëshqitje e nxjerrshme për ngarkesa të rënda, e përdorshme për gjeneratorë, material Tecnolam dhe për çdo ngarkesë tjetër që dëshironi të hiqni nga furgoni. Nxjerrja nga 900mm dhe kapaciteti 230 Kg.

VES I HEQSHËM

Panele veglash të shpuara me grepa

FIKËS PLUHURI PËR ZJARR

* Furnizohet me stendë

Fikës zjarri pluhur 2 ose 4 kg i pajisur mbështetje.

MBËSHTETJE PËR FIKSIT

Sirtarë PLASTIKE TRANSPARENTE

9 TABATA PLASTIKE TË PRAKTUESHME

5 sirtarë PLASTIKE TË PJESSHME

4 SIRTAR PLASTIK TRANSPARENTE

9 VASKETA PLASTIKE

5 sirtarë PLASTIKE TË PJERRËT

KËRKONI NJË KONSULENCË FALAS PËR AKSESORËT

Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417