ZBULONI PAJISJET TONA PËR CITROËN BERLINGO-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  CITROËN BERLINGO

 • Pajisje për modele nga viti 2016 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR BERLINGO-N TUAJ

RAFET BERLINGO

Keni nevojë për një veshje për Berlingo-n tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BAZË, KOFORT, LUKSOR si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

CITROËN BERLINGO M
hapi 2.785 mm

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese, për të ankoruar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kafet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI BAZE

Optimizoni hapësirën e ndarjes së ngarkesës me modulin bazë të majtë për CITROËN BERLINGO M i përbërë nga 3 rafte me ndarës dhe mbulesa rrotash.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000020
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i mbetur për CITROËN BERLINGO M me: mbulesa të harqeve të rrotave me derë, rafte me ndarës, tabaka magazinimi të lëvizshme dhe me kuti metalike të lëvizshme.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 56 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000017
 Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI LUXURY

Moduli luksoz i majtë për CITROËN BERLINGO M
Komplet me komodë, Tabaka plastike në formë ujku, Dy kuti të lëvizshme dhe terminale me ndarëse.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000021
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI BAZE

Moduli bazë djathtas për CITROËN BERLINGO M i përbërë vetëm nga: raftet dhe mbulesat e rrotave.

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000022
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i drejtë për CITROËN BERLINGO M i përbërë nga: raftet e hapura dhe kontejnerët e lëvizshëm dhe mbulesat e rrotave me derë mbyllëse.

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 24 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000018
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 M.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për CITROËN BERLINGO M i përbërë nga: dy sirtarë, tabaka të larta dhe raftet fundore dhe mbulesa e rrotave 76 cm me derë të pjerrët.

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000019

CITROËN BERLINGO XL
hapi 2.975 mm 

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese, për të montuar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin.Katet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me ndarese të brendshme plastike për pjesë të vogla.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

 Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI BAZE

Optimizo hapësirën e ngarkesës me modulin e bazës së majtë për CITROËN BERLINGO XL me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe raftet blu me ndarëse dhe raftet fundore me ndarëse

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000025
Allestimento interno confort, sinistro con copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI KOMFORT

Moduli komod i mbetur për CITROËN BERLINGO XL i përbërë nga mbulesë e hapur e harkut të rrotave me çantë mbajtëse kutie, rafte me ndarës dhe tabaka ruajtëse të lëvizshme.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000026
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI LUXURY

Moduli luksoz i majtë për CITROËN BERLINGO XL
me mbulesa harku rrotash me dyer blu, raft me sirtarë blu, rafte me valixhe plastike transparente.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 66 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000028
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI BAZE

Moduli bazë i drejtë për CITROËN BERLINGO XL i përbërë nga: Moduli i thjeshtë vetëm me rafte

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 25 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000030
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i drejtë për CITROËN BERLINGO XL i përbërë nga: një sirtar, një raft i hapur dhe dy sirtarë.

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000029
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN BERLINGO 2018 XL.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për CITROËN BERLINGO XL i përbërë nga: mbulesa harku të dyerve me rrotullim, njësi sirtarësh, tabaka të lëvizshme dhe raftet fundore

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 39 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000027

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR Berlingo ne 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro CITROEN BERLINGO 2018 costituito da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali CITROEN BERLINGO 2018 vista centrale Allestimento costituito da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali CITROEN BERLINGO 2018 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni tani një konsulence 3D falas për montimin e CITROËN BERLINGO tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417