ZBULONI PAJISJET TONA PËR PEUGEOT BOXER-IN TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  PEUGEOT BOXER

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR BOXER-IN TUaj

Zbuloni SI TA KONFIGURONI MË MIRË BOXER-IN  TUAJ

Keni nevojë të konfiguroni Peugeot Boxer-in tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BAZE, KOMFORT, LUKSOZ si për anën e djathtë ashtu edhe për atë të majtë. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

Peugeot Boxer L1 H1
HAPI 3.000 mm

Organizimi i plotë i peugeot boxer me bazë rrotash 3,25 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, si veset, shiritin e ndalimit të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të e pajisura me mbajtës plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: dy rrota të hapura mbulon një sërë raftesh të hapura me ndarës të lëvizshëm dhe 2 rafte fundore gjithashtu me ndarës të lëvizshëm.

 • Përmasat 2282x1478x360 mm
 • Pesha 89 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000244
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni peugeot l1h1.

MODELI KOMFORT

Moduli i komfortit në të majtë për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: dy mbulesa rrotash, një me çantë ndalimi të valixheve, një komodë 48 cm e lartë me 4 sirtarë, dy rafte me tabaka të lëvizshme, 4 rafte të hapura dhe dy terminale me ndarës

 • Përmasat 22282x1478x360 mm
 • Pesha 116 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000243
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Moduli luksoz majtas për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: dy kapakë rrotash me derë të pjerrët, dy sirtarë gjithsej 6 sirtarë d.36 cm, 4 valixhe plastike me ndarëse të brendshme, 2 valixhe metalike të lëvizshme, gjithashtu tabaka ngjyrë të verdhë që hiqet një ulluqe raft dhe 2 rafte të hapura.

 • Përmasat 2282x1478x360 mm
 • Pesha 154 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000241
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së djathtë për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: një mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe kanalizime të hapura të rafteve me ndarës

 • Përmasat 1014x1478x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000246
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI KOMFORT

Moduli i duhur komoditeti për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, 4 sirtarë, një raft i hapur, tabaka të verdhë, terminal me 4 ndarëse

 • Përmasat 1014x1478x360 mm
 • Pesha 60 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000245
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Moduli i duhur luksoz për Peugeot Boxer L1H1 i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë blu të pjerrët, 3 sirtarë, 2 valixhe plastike, 1 tabaka të verdhë metalike, terminal dhe fole e pjerrët.

 • Përmasat 1014x1478x360 mm
 • Pesha 100 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000242

Peugeot Boxer L2 H2
hapi 3.450 mm

Pajisja e furgonit Peugeot Boxer me bazë rrotash 3,45 m.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kallëqet e pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Konfigurimi bazë i majtë për Peugeot Boxer L2 H2 i përbërë nga: dy rrota të hapura mbulon një sërë raftesh të hapura me ndarës të lëvizshëm dhe 2 rafte fundore gjithashtu me ndarës të lëvizshëm.

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 128 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000268
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni peugeot l1h1.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i tipit Comfort në krahun e majtë për Peugeot Boxer L2 H2 i përbërë nga: dy mbulesa rrotash, një me çantë për ndalimin e valixheve, një komodë 48 cm të lartë me 4 sirtarë, dy rafte me tabaka të lëvizshme, 4 rafte të hapura dhe dy terminale me ndarëse

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000267
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Set-up i majtë tip luksoz për Peugeot Boxer L2 H2 i përbërë nga: dy kapakë rrotash me derë të pjerrët, dy sirtarë gjithsej 6 sirtarë 36 cm, 4 valixhe plastike me ndarëse të brendshme, 2 valixhe metalike të lëvizshme, gjithashtu tabaka ngjyrë të verdhë, si dhe një raft ulluku dhe 2 rafte të hapura.

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 178 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000269
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Lloji i konfigurimit E drejta bazë për Peugeot Boxer L2 H2 e përbërë nga: një mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe rafte të hapura me ndarëse

 • Përmasat 1268x1670x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000265
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur i tipit komod për Peugeot Boxer L2 H2 i përbërë nga: një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, 4 sirtarë, një raft i hapur, tabaka të verdhë, terminal me 4 ndarëse

 • Përmasat 1268x1570x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000266
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Kompleti i duhur i tipit luksoz për Peugeot Boxer L2 H2 i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë blu të pjerrët, 3 sirtarë, 2 valixhe plastike, 1 tabaka të verdhë metalike, terminal dhe fole e anuar.

 • Përmasat 1268x1570x360 mm
 • Pesha 80 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000270

Peugeot Boxer L3 H2
hapi 4.035 mm

Pajisja e furgonit Peugeot Boxer me bazë rrotash 4,03 m.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ 

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të e pajisura me mbajtës plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Pajisjet për Boxer L3H2 tuaj të përbërë nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe 8 rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 110 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000273
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni peugeot l1h1.

MODELI KOMFORT

Pajisjet për Boxer L3H2 tuaj të përbërë nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, një me çantë mbajtëse valixhe dhe 4 rafte me ndarës, 14 kontejnerë të lëvizshëm dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 135 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000277
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Konfigurimi për Boxer L3H2 tuaj i përbërë nga 2 kapakë të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 3 sirtarë dhe 6 valixhe, 4 prej të cilave janë prej plastike, 2 rafte me ndarës, 14 kontejnerë të lëvizshëm dhe një ulluqe si terminal.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 186 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000276
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI BAZE

Pajisjet bazë për furgonin tuaj Boxer L3H2 me mbulesë harku të hapur të rrotave dhe raftet me ndarës të lëvizshëm

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 59 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kod 210000274

Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni peugeot boxer l1h1.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi komod për Boxer L3H2 tuaj i përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, 2 njësi sirtarësh, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft të hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarës

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 96 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000278
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli peugeot boxer l1h1.

MODELI LUKSOZ

Komponim luksoz për Peugeot Boxer L3 H2 tuaj i përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, 1 komodë me 3 sirtarë, një raft me valixhe, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft të hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarëse

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 127 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000275

SHEMBULL I PAJISJEVE të plota PER PEUGEOT BOXER NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro PEUGEOT BOXER composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali PEUGEOT BOXER vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali PEUGEOT BOXER con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KONSULENCE 3D falas për përgatitjen e Peugeot Boxer-it tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417