ZBULO VESHJET TONA TË BRËNDSHME PËR  VOLKSWAGEN CADDY

 • Marka dhe modeli

  VOLKSWAGEN CADDY

 • Veshjet për modelet nga 2015 e deri më sot

ZGJIDH GJATËSINË E FURGONIT CADDY

ZGJIDHNI RAFTIN IDEAL PËR CADDY TUAJ

Zbuloni zgjidhjet që Tecnolam propozon për veshjen e brëndshme të CADDY tuaj të cilat janë të disponueshme për çdo gjatësi. Nëse nuk do të mund të gjeni zgjidhjen e duhur për veshjen në modulet e paraqitura më poshtë, lutem kerkoni një projekt të personalizuar. Në rast se vendosni të porositni këtu,  veshja juaj do të vijë direkt ne shtëpinë tuaj brënda disa ditësh.

 • Çdo raft është i kompletuar me percina ose vida.
 • Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapete kundra rrëshkitjes.
 • Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që ndajne veglat e vogla .

Nëse keni gjatësi të ndryshme të furgonit, lutem kërkoni nje projekt falas. 

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy L1
Hapi 2.682 mm

Një nga furgonët më të shitur në Itali me siguri veçohet për kapacitetin e ngarkesës dhe përshtatjes në përdorim. Zgjedhja e rafteve Tecnolam, do ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rregulli dhe pastërtia e hapësirës nuk do të jenë më tabù.

Produktet që Tecnolam ju ofron për të veshur sa më mirë Caddyjanë të shumta. Rafte, sirtare, aksesorë, pedana për ngarkesë, dysheme dhe mure të brëndshem. Më poshtë ju kemi përgatitur zgjidhje të moduleve të parapërgatitur, gati për tu vendosur në mënyrë të thjeshtë dhe autonome në pjesën e brëndshme te  vw Caddy

 • VESHJA E BRËNDSHME E ANËS SË MAJTË 

Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të lëvizshëm dhe tapeta kundër rrëshkitjes. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI BAZE

Raftet bazë për anën e majtë të Vw Caddy tuaj janë të kompletuara me mbulesë të mbyllur të harkut të rrotave me raftet e gomave të pjerrëta me ndarëse dhe një me arkiv

 • Përmasat 1268x986x360 mm
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 Cod.210002051
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI KOMFORT

Raftet komfort për anën e majtë të Volkswagen Caddy tuaj janë të kompletuara me mbulesë të mbyllur të harkut të rrotave me raftet e dyerve të pjerrëta me ndarëse dhe një me valixhe dhe vasketa te levizeshme.

 • Përmasat 1268x986x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002052
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI LUKSOZ

Raftet komode për anën e majtë të Volkswagen Caddy tuaj janë të kompletuara me mbulesë të mbyllur të harkut të rrotave me raftet e dyerve të pjerrëta me ndarëse dhe një mevalixhe  të lëvizshme plastike dhe nje metalike të quajtura “bocca di lupo” Mbajtëse valixhesh të lëvizshme dhe dy sirtarë magazinimi

 • Përmasat 1268x986x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002053
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI BAZE

Raftet e thjeshta bazë për anën e djathtë të furgonit tuaj Caddy me rafte dhe tabaka të larta

 • Përmasat 760x1005x360 mm
 • Pesha 25 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002056
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI LUKSOZ

Raft i thjeshtë për anën e djathtë të furgonit tuaj Caddy me një raft një mbulesë harku rrotash dhe dy sirtarë magazinimi në pjesën e fundit kemi gjithashtu një raft për vasketa

 • Përmasat 760x1005x360 mm
 • Pesha 29 kg
 • TI-CAR 5 Kodi i Modelit 210002054
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI LUKSOZ

Raftet luksoze për anën e djathtë të furgonit tuaj Caddy me një raft, një mbulesë harku rrotash dhe dy sirtarë magazinimi në pjesën e fundit kemi edhe një raft me vasketa.

 • Përmasat 760x1005x360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002055

Volkswagen Caddy maxy l2
hapi 3.006 mm

Baza e rrotave 3.00 metra përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI BAZE

Moduli i majtë “Baza” për Vs Caddy Maxi Mjaft i kompletuar .Kemi një mbulesë të hapur rrote,rafte çeliku  raftet jane  me ndarës alumini

 • Përmasat 1775x986x360 mm
 • Pesha 44 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002065
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI KOMFORT

Linja komfort për Caddy Maxi me derë alumini navet fiksimi valixhesh, njësi sirtarësh dhe vasketa plastike.

 • Përmasat 1775x986x360 mm
 • Pesha 58 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002063
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli VOLKSWAGEN CADDY 2004 L1.

MODELI LUKSOZ

Modeli luksoz majtas për Volkswagen Caddy Maxi i kompletuar me një mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët dhe çantë mbajtëse bagazhi, njësi sirtarësh me sirtarë dhe valixhe të lëvizshme prej plastike ose çeliku.

 • Përmasat 1775x986x360 mm
 • Pesha 80 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002064
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Volkswagen Caddy L2 Maxi.

MODELI BAZE

Moduli i thjeshtë në anën e djathtë për maxi Caddy me rafte me ndarës çeliku dhe tabaka të larta. Në këtë version, mbulesa e harkut të rrotave është e hapur

 • Përmasat 104x1005x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Modeli TI-CAR 5 Kodi 210002062
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Volkswagen Caddy L2 Maxi.

MODELI KOMFORT

Moduli në anën e djathtë për Caddy Maxi me raft dere të pjerrët me ndarës çeliku dhe rafte me tabaka të larta,

 • Përmasat 104x1005x360 mm
 • Pesha 37 kg
 • Modeli TI-CAR 5 Kodi 210002060
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Volkswagen Caddy L2 Maxi.

MODELI LUKSOZ

Moduli luksoz në anën e djathtë për Caddy Maxi me derë të palosshme, dy valixhe çeliku ose plastike të lëvizshme dhe rafte me ndarës

 • Përmasat 104x1005x360 mm
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i Modelit TI-CAR 5 210002061

SHEMBULL I konfigurimit të plotë për VW CADDY NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro VOLKSWAGEN CADDY composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali VOLKSWAGEN CADDY con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili.

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KONSULENCE falas për montimin e VW Caddy tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417