ZBULONI PAJISJET TONA PËR FORD CONNECT TUAJ

 • Marka dhe modelo

  FORD TRANSIT CONNECT

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

ZGJIDH GJATËSINË E CONNCET TËND

ZGJIDHNI VESHJEN E BRENDËSHME PËR CONNECT-IN TUAJ DHE TRANSFORMOJENI NE NJË OFIÇINË TË LËVIZËSHME.

Keni nevojë të vishni brenda Ford Connect-in tuaj?

Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një ofiçinë të lëvizëshme dhe jo vetëm në punën tuaj, do të kurseni kohë dhe para, duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet.

Ne kemi Realizuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni e BAZE, KOMFORT, LUXURY si për anën e djathtë, ashtu edhe për anën e majtë. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 Vite garanci

  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme

  Tecnolam cilësi superiore me koston më të ulët

allestimenti tecnolam connect

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Ford Connect L1
hapi 2.662 mm

Organizimi i plotë i furgonit Ford Connect me një bazë rrote prej 2,66 metrash. përbëhet nga strukturë me rafte dhe nga kutitë, platforma, veshjet me pajisje për muret. Në çatinë e furgonit mund të montohen pajisje të tilla si mbajtëse kutish dhe mbajtëse shkallësh. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE –  KOMFORT – LUXURY

 • Konfigurimi i anës së majtë

Çdo Strukturë për rafte është e kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Strukturat e rafteve janë prej Çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI BAZE

Veshje e brendëshme për Ford Connect L1H1 përbëhet nga një mbulesë e harkut të rrotave me 3 rafte me ndarës

 • Përmasat 1014x955x360 mm
 • Pesha 26 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000461
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI KOMFORT

Veshja e brendëshme për Ford-in tuaj përbëhet nga një mbulesë e harkut të rrotave me derë, një strukturë sirtarësh me 2 sirtarë 360 mm të thellë dhe në fund 2 rafte me ndarës të lëvizshëm.

 • Përmasat 1014x955x360 mm
 • Pesha 39 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000459
 Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI LUXURY

Veshja e brendëshme që kemi projektuar për automjetin tuaj luksoz përbëhet nga një mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, një strukturë sirtarësh dhe 2 rafte me ndarës.

 • Përmasat 1014x955x360 mm
 • Pesha 43 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000460
 • Konfigurimi në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI BAZE

Moduli bazë për Ford Connect përbëhet nga një mbulesë e harkut të rrotave me 3 rafte me ndarës

 • Përmasat 760x955x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000458
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI KOMFORT

Veshja e brendëshme që kemi krijuar për anën e djathtë nuk ndryshon shumë nga e majta, në fakt ne jemi mjaftuar vetëm në ndryshimin e madhësisë së kundërpjësës me shtimin e enëve mbajtëse të lëvizshme në ngjyrë  blu.

 • Përmasat 760x955x360 mm
 • Pesha 24 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000462
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L1.

MODELI LUXURY

Veshja e brendëshme për Transit Connect L1H1 me mbulesë të harkut të rrotave me derë të pjerrët, raft me 2 sirtarë, strukturë raftesh me ndarje të lëvizshme dhe raftet fundore.

 • Përmasat 760x955x360 mm
 • Pesha 34 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000457

Ford Connect L2
HAPI 3.062 mm 

Veshja e brendëshme e plotë e furgonit Ford Connect me bazë rrotash 3,06 m. përbëhet nga Strukturë  raftesh, valixhet, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret të  pajisura me mjete. Në çatinë e furgonit,  mund të montohen pajisje të tilla si mbajtë se kutish dhe shkallë sh. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje për Struktura  raftesh BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Veshje të  brendshme të  anës së majtë

Çdo Strukturë  raftesh është e kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej Çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshëm dhe tapetë  që nuk rrëshqasin. Valixhet janë    pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI BAZE

Veshja e brendëshme për Transit Connect përbëhet nga një mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe raftet me ndarës.

 • Përmasat 1521x996x360 mm
 • Pesha 41 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000470
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI KOMFORT

Veshja e brendëshme për Transit Connect me mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, struktura  raftesh me 2 sirtarë dhe 3 struktura  raftesh me ndarës.

 • Përmasat 1521x996x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000467
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI LUXURY

Veshja e brendëshme për Transit Connect me mbulesë harku të rrotës së derës, rafte me sirtarë, rafte me 2 valixhe, enë mbajtëse të lëvizshme dhe fundore me ndarës.

 • Përmasat 1521x996x360 mm
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000468
 • Veshje të brendshme të anës së djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI BAZE

Veshja e brendëshme për Transit Connect me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe rafte me ndarës.

 • Përmasat 760x956x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000469
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI KOMFORT

Veshja e brendëshme për Transit Connect me mbulesën e harkut të rrotave me derë mbyllëse, raft me 2 sirtarë dhe 2 rafte me ndarëse.

 • Përmasat 760x956x360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000465
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CONNECT 2013 L2.

MODELI LUXURY

Veshja e brendëshme për Transit Connect me mbulesë harku të rrotave me derë lëvizëse, raft me 2 sirtarë, strukturë raftesh me ndarje të lëvizshme dhe raft fundor.

 • Përmasat 760x956x360 mm
 • Pesha 34 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000466

SHEMBULL I PAJISJEVE Të PLOTa PëR FORD CONNECT NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FORD TRANSIT CONNECT composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FORD TRANSIT CONNECT vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali FORD TRANSIT CONNECT con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR FORD CONNECT NE 3D

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417