ZBULONI PAJISJET TONA PËR Volkswagen Crafter-IN TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  VOLKSWAGEN CRAFTER

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më 2019

ZGJIDHNI HAPI PëR CRAFTER-IN TUAJ

Pajisjet Tecnolam të VW Crafter kanë dimensione të ndryshme në varësi të bazës së rrotave të furgonit. Zgjidhni konfigurimin e duhur bazuar në ritmin e Crafter-it tuaj. Instalimet e Tecnolam janë gjithashtu të disponueshme për gjatesi të tjera. Na kontaktoni për më tepër informacion.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Volkswagen Crafter L3 H2
hapi 3.640 mm

Pajisja e plotë e furgonit Crafter me bazë rrotash 3,64 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, vasketat , shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin.valixhet e pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë që ne kemi projektuar për konfigurimin në të majtë për VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2 tuaj është zgjidhja ideale për ata që kanë nevojë të organizojnë profesionalisht pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla për Crafter-in tuaj. Përfshin: Kapakë të hapur të harkut të rrotave, Rafte me ndarëse dhe raftet fundore.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000667
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI KOMFORT

Përfshin raftet CONFORT që ne kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2 . Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, mbulesë e hapur e harkut të rrotave me kit për ndalimin e valixheve 2 njësi sirtarësh, rafte me ndarës, 2 njësi rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 132 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000670
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë një top i gamës që ne kemi projektuar për pajisjen në të majtë të furgonit tuaj VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2: mbulesa për harqet e rrotave me derë alumini, 6 kuti pjesësh të vogla të lëvizshme, një komodë me 3 sirtarë, Rafte me ndarës , 2 Rafte me kontejnerë të lëvizshëm të madhësive të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 183 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000666
 • Vendosja në anën e djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e djathtë të automjetit tuaj VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2 përfshijnë: Kapakun e hapur të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës dhe mbulesë fundore

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000669
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI KOMFORT

Rafti CONFORT në anën e djathtë të VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2 përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë alumini, 2 komodë me 4 sirtarë, rafte me ndarës, rafte me vasketa  të verdhë dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 98 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000671
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H2.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë një top i gamës që ne kemi projektuar për veshjen në të majtë të furgonit tuaj VOLKSWAGEN CRAFTER L3H2: mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, 1014 komodë me 3 sirtarë, raft me 3 valixhe, 2 prej të cilave janë në plastikë me tabaka plastike, raftet e hapura me ndarëse, raftet me enë të verdha dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 100 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000668

Volkswagen Crafter L3 H3
hapi 3.640 mm

Organizimi i plotë i furgonit VOLKSWAGEN CRAFTER me bazë rrotash 3,64 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin.Kapset e pajisura me vasketa plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3.

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë, ideale për ata që kanë nevojë të organizojnë pjesët e vogla dhe pajisjet e tyre në mënyrë profesionale në VOLKSWAGEN CRAFTER L3H3 tuaj Përfshin: Mbulesë të hapur të harkut të rrotave, Rafte me ndarës dhe raftet fundore .

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 118 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002238
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3.

MODELI KOMFORT

Raftet e majta CONFORT që ne kemi projektuar për pajisjen në të majtë të VOLKSWAGEN CRAFTER tuaj Përfshin: Mbulues të harkut të rrotave me derë mbyllëse, mbulesë harku të hapur të rrotave me çantë ndalimi të valixheve, 2 njësi sirtarësh, rafte me ndarës, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshme. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 151 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002239
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3.

MODELI LUKSOZ

Raftet e majta LUXURY për një top të gamës si furgoni juaj VOLKSWAGEN CRAFTER L3H3 janë projektuar si më poshtë: mbulesa harku të rrotave me derë alumini, 6 kuti me pjesë të vogla të lëvizshme, një komodë me 3 sirtarë, Rafte me ndarës, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm të madhësive të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 198 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002236
 • Vendosja në anën e djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e djathtë të VOLKSWAGEN CRAFTER L3H3 tuaj përfshijnë: Kapakun e hapur të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës dhe mbulesë fundore

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002240
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3.

MODELI KOMFORT

Rafti CONFORT në anën e djathtë të Crafter L3H3 përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë alumini, 2 komodë me 4 sirtarë, rafte me ndarës, rafte me vasketa të verdhë dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 102 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002235
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli VOLKSWAGEN CRAFTER 2017 L3H3.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë një top i gamës që ne kemi projektuar për konfigurimin e majtë të VOLKSWAGEN CRAFTER tuaj: mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, komodë 1014 me 3 sirtarë, raft me 3 valixhe, 2 prej të cilave janë plastike me vasketa plastike, raftet e hapura me ndarëse, raftet me enë të verdha dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 107 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002237

SHEMBULL I KONFIGURIMIT TË PLOTË PËR VW CRAFTER NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro VOLKSWAGEN CRAFTER composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali VOLKSWAGEN CRAFTER vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali VOLKSWAGEN CRAFTER con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KOnsulence falas për montimin e VW Crafter tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417