ZBULONI PAJISJET TONA PËR FORD CUSTOM-in TUAJ

 • Marka dhe modeli

  FORD CUSTOM

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPIN E CUSTOM-it TUAJ

ZBULONI STRUKTURAT E RAFTEVE PËR FORD CUSTOM-in TUAJ

Keni nevojë të vishni brenda Ford Custom-in tuaj?

Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një ofiçinë të lëvizëshme dhe jo vetëm në punën tuaj, do të kurseni kohë dhe para, duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi Realizuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni e BAZE, KOMFORT, LUXURY si për anën e djathtë, ashtu edhe për anën e majtë. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 Vite garanci

  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV.

 • Çmimi më i mirë i garantuar

  Tecnolam cilësi superiore me koston më të ulët

allestimenti ford custom

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Ford Custom L1
Hapi 2.933 mm

Veshje e brendshme e plotë e furgonit Ford Custom me bazë rrotash 2,93 m. përbëhet nga strukturë me rafte dhe nga kutitë, platforma, veshjet me pajisje për muret. Në çatinë e furgonit mund të montohen pajisje të tilla si mbajtëse kutish dhe mbajtëse shkallësh. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE –  KOMFORT – LUXURY

 • Konfigurimi i anës së majtë

Çdo Strukturë për rafte është e kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Strukturat e rafteve janë prej Çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

MODELI BAZE

Veshje e brendëshme për Transit Custom përbëhet nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, 6 struktura raftesh me ndarës të lëvizshëm dhe 2 struktura raftesh fundore me ndarës

 • Përmasat 2028x1269x360 mm
 • Pesha 63 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5  Cod. 210000489

Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

MODELI KOMFORT

Veshje e brendëshme për Transit Custom përbëhet nga 2 mbulesa të  harkut të  rrotave me derë dhe me kit mbajtë se valixhe, 2 struktura raftesh me ndarës, strukturë  sirtaresh me 4 sirtarë, 2 rafte me mbajtë s të lëvizshë m dhe 2 struktura raftesh fundore me ndarës.

 • Përmasat 2028x1269x360 mm
 • Pesha 89 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5  Cod.210000493
 Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoliFORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

MODELI LUXURY

Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 2 njësi sirtarësh me sirtarë, strukturë  raftesh me valixhe plastike të lëvizshme, 4 valixhe plastike me mbajtë s, 2 rafte me enë të lëvizshme dhe ulluqe.

 • Misura 2028x1269x360 mm
 • Peso 130 kg
 • Codice Articolo TI-CAR 5  Cod.210000494
 • icona allestimento lato destro furgone
  Konfigurimi në anën e djathtë

Ana e djathtë e hapë sirë s së ngarkesës së  Custom është më e shkurtër, sepse përmban derën anësore. Pra, është e dobishme në këtë hapësirë ​​të keni rafte për të shfrytëzuar maksimalisht automjetin tuaj. Sikurse për modelet e tjera, kemi përgatitur zgjidhje BAZE – KOMFORT – LUXURY, ju kujtojmë se modulet janë plotësisht të personalizueshë m.

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

MODELI BAZE

Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë e hapur e harkut të rrotave, 3 strukturë  raftesh me ndarës dhe një strukturë  raftesh fundore, gjithashtu me ndarës.

 • Përmasat 1014x1269x360 mm
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000491
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

MODELI KOMFORT

Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, strukturë  me sirtarë, raft me mbajtë s të lëvizshëm dhe strukturë  raftesh fundore me ndarës.

 • Përmasat 1014x1269x360 mm
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000492
  Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L1H1.

  MODELI LUXURY

  Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, strukturë  me sirtarë, strukturë  raftesh me valixhe plastike, raftet me mbajtë s të lëvizshëm dhe një strukturë  raftesh fundore me ndarës.

  • Përmasat 1014x1269x360 mm
  • Pesha 61 kg
  • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000490

  Ford Custom L2 H1
  Hapi 3.300 mm

  Veshje e brendëshme e plotë e furgonit Ford Custom me bazë rrotash 3,30 m. përbëhet nga Strukturë  raftesh, valixhet, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret të  pajisura me mjete. Në çatinë e furgonit,  mund të montohen pajisje të tilla si mbajtë se kutish dhe shkallë sh. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

  Ne kemi përgatitur tre zgjidhje për Struktura  raftesh BAZE-KOMFORT-LUXURY

  • Veshje të  brendshme të  anës së majtë

  Çdo Strukturë  raftesh është e kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshë m dhe tapetë  që nuk rrëshqasin. Valixhet janë    pajisura me mbajtë s plastike për pjesë të vogla.

  Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

  MODELI BAZE

  Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, 6 struktura raftesh me ndarës të lëvizshëm dhe 2 struktura raftesh fundore me ndarës

  • Përmasat  2282x1269x360 mm
  • Pesha 72 kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5  Cod. 210000509

  Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

  MODELI KOMFORT

  Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga 2 mbulesa të harqeve të rrotave me derë dhe me kit mbajtë s-valixhe, 2 struktura raftesh me ndarës, strukture sirtaresh me 4 sirtarë, 2 rafte me mbajtë s të lëvizshë m dhe 2 struktura raftesh fundore me ndarëse.

  • Përmasat 2282x1269x360 mm
  • Pesha 88 kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5  Cod. 210000508
  Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

  MODELI LUXURY

  Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 2 njësi sirtarësh me sirtarë, struktura raftesh me kuti plastike të lëvizshme, 4 valixhe plastike me enë  mbajtë se, 2 rafte me enë të lëvizshme dhe ulluqe.

  • Përmasat 2282x1269x360 mm
  • Pesha 132 kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5  Cod. 210000507
   • icona allestimento lato destro furgone
    Veshje të  brendshme të anës së djathtë

   Ana e djathtë e ndarjes së ngarkesës së  Custom është më e shkurtër, sepse përmban derën anësore. Pra, është e dobishme në këtë hapësirë ​​të keni rafte për të shfrytëzuar maksimalisht automjetin tuaj. Sikurse dhe për modelet e tjera, kemi përgatitur zgjidhje BAZE – KOMFORT – LUXURY, ju kujtojmë se modulet janë plotësisht të personalizueshë m.

   Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

   MODELI BAZE

   Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë e hapur e harkut të rrotave, 3 struktura raftesh me ndarës dhe një strukturë  raftesh fundore, gjithashtu me ndarës.

   • Përmasat 1268x1269x360 mm
   • Pesha 40 kg
   • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000510
   Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

   MODELI KOMFORT

   Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, struktura raftesh me sirtarë, raft me enë  mbajtë se të lëvizë shme dhe strukturë  raftesh fundor me ndarës.

   • Përmasat 1268x1269x360 mm
   • Pesha 43 kg
   • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000506
    Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FORD TRANSIT CUSTOM 2014 L2H1.

    MODELI LUXURY

    Veshje e brendëshme për Transit Custom e përbërë nga një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, strukturë  raftesh me sirtarë, strukturë  raftesh me valixhe plastike, raftet me enë  mbajtë se të lëvizë shme dhe një strukturë  raftesh fundore me ndarës.

    • Përmasat 1268x1269x360 mm
    • Pesha 72 kg
    • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000505

    SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR FORD CUSTOM NE 3D

    Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FORD TRANSIT CUSTOM composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
    Allestimento veicoli commerciali FORD TRANSIT CUSTOM con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

    PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

    Kërkoni falas një parashikim shpenzimesh për veshje të  brendë shme të  Ford Custom-it tuaj

    E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
    Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417