ZBULO VESHJET TONA TË BRËNDSHME PËR FIAT DOBLÒ-NË TËND

 • Modeli dhe Marka

  FIAT DOBLO’

 • Veshjet e brëndëshme për modelet nga 2006 e deri më sot

ZGJIDH GJATËSINË E doblO’-s TËND

Raftet për Doblò-n tënd

Ke nevojë të konfigurosh Fiat Doblò-n tënd?

Zgjidh modulin që i përshtatet më së miri aktivitetit tënd të punës, për të pasur gjithmonë pranë një punishte të lëvizshme në krahun tënd, që do të të ndihmojë jo pak me punën, duke të kursyer kohë dhe para, duke gjetur gjithmonë atë që të duhet.

Kemi realizuar disa konfigurime standarte për të të ndihmuar e zgjedhjen: BAZE, KOMFORT, LUXURY për anën e djathtë dhe të majtë. Nëse nuk gjen atë që po kërkon mos u bëj merak, kërko një konsulencë të personalizuar. Do gjejmë një zgjidhje.

 • 3 Vite garanci

  Në të gjitha veshjet e brëndshëme Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme

  Cilësia superiore Tecnolam me koston më të ulët.

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

SHEMBULL I PAJISJEVE TË KOMPLETUARA PËR FIAT DOBLò Në 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FIAT DOBLÒ 2010 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FIAT DOBLÒ 2010 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali FIAT DOBLÒ 2010 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

FIAT DOBLÒ L1H1
Hapi 2.755 mm

Veshja e brendshëme e kompletuare furgonit Fiat Doblò me hap 2,7 m.

Përbëhet nga raftet, valixhet, sirtaret, dyshemeja dhe riveshjet per muret me vegla. Pajisje si mbajtësja e sendeve ose mbajtësja e shkallës mund të montohen në tavanin e furgonit. Veshjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve: BASE- COMFORT- LUXURY 

 • Veshja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapeta kundrër rrëshqitjes. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Fiat Doblo l1h1.

MODELI BAZE

Veshja Tecnolam BAZË për anën e majtë përfshin një mbulues të harkut të rrotës së hapur,  tre rafte me ndarës metalik.

 • Përmasat 1268 x 1066 x 360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000177
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT DOBLO L1H1.

MODELI KOMFORT

Me këtë modul për anën e majtë të Doblò ka një mbulesë harku të rrotave me një derë të vogël mbyllëse, dy rafte me kuti të lëvizshme që mbajnë veglat

 • Përmasat 1268 x 1066 x 360 mm
 • Pesha 48 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000179
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FIAT DOBLO L1H1.

MODELI LUXURY

Kjo veshje përmban mbulues të harkut të rrotës me derë të vogël mbyllëse, një strukturë me dy sirtare dhe dy mbajtës valixhesh të lëvizshëm, një mbajtës me kontenitorë të lëvizshëm dhe një terminal me ndarës alumini.

 • Përmasat 1268 x 1066 x 360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000181
 • Veshja e anës së djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FIAT DOBLO L1H1.

MODELI BAZE

Mbulues i hapur i harkut të rrotave dhe tre rafte me ndarës për mbajte objektesh.

 • Përmasat  760 x 1066 x 360 mm
 • Pesha 22 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000180
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT DOBLO L1H1.

MODELI KOMFORT

Mbulues i harkut të rrotave me derë mbyllëse, raftet me sirtarë, raftet me kontenitorë të lëvizshëm dhe në fund një raft fundor me ndarës.

 • Përmasat 760x1066x360 mm
 • Pesha 34 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000180
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT DOBLO L1H1

MODELI LUXURY

Më e mira e modeleve Tecnolam, një mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse, me një strukturë me tre sirtare, strukturë me kontenitorë të lëvizshëm dhe një strukturë terminale me divizorë.

 • Përmasat 760 x 1066 x 360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000182

FIAT DOBLÒ L2 h1 Maxi
Hapi 3.105 mm

Veshja e brëndshme e kompletuar e furgonit Fiat Doblò me hapi 3,1 m përbëhet nga strukturat me rafte, valixhet, sirtaret, dyshemeja dhe veshjet e mureve për mbajtjen e pajisjeve. Pajisje si mbajtësja e sendeve ose mbajtësja e shkallës mund të montohen në tavanin e furgonit.. Veshjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre zgjedhje raftesh. BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Veshja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapetë kundrër rrëshqitjes. Valixhet e pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI BAZE

Veshja Tecnolam BAZË për anën e majtë të Doblo-së l2h1 përfshin një mbulues rrote të hapur dy struktura raftesh dhe tre struktura raftesh me ndarës prej çeliku

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000213
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI KOMFORT

Me këtë modul për anën e majtë të Doblo-së kemi një mbulues rrote me derë të vogël mbyllëse, dy struktura raftesh me kontenitorë të lëvizshëm për mbajtjen e objekteve

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 55 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000212
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI LUXURY

Kjo veshje përfshin një mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse me dy struktura me dy rafte dhe tre valixhe te vogla, një mbajtës me ndarës të lëvizshëm dhe një terminal me ndarës çeliku

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 56 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000210
 • Scaffalatura lato destro furgoni
  Veshja e anës së djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI BAZE

Mbulues i harkut të rrotave dhe dy mbajtës me ndarës për mbajtjen e objekteve, dhe një strukturë raftesh terminale.

 • Përmasat 1014x1076x360 mm
 • Pesha 26 kg
 • Codice Articolo TI-CAR 5 Cod. 210000214
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI KOMFORT

Mbulesa i rrotës me derë të vogël mbyllëse, strukturë raftesh me sirtarë, mbajtës me kontenitorë të lëvizshëm dhe në fund një mbajtës fundor me ndarës

 • Përmasat 1014x1076x360 mm
 • Pesha 49 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000211
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT DOBLÒ 2010 L2H1.

MODELI LUXURY

Më e mira e Tecnolam mbulues rrote me derë të vogël mbyllëse, një strykturë sirtaresh dhe 3 sirtare, strukturë raftesh me kontenitorë të lëvizzshëm blu dhe në fund një strukturë raftesh fundore me ndarës.

 • Përmasat 1014x1076x360 mm
 • Pesha 50 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000209

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërko tani parashikimin e shpenzimit falas për veshjen e brëndshme të Doblo-së tënd.

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417