DYSHEME PëR FURGONA

Dysheme për furgona të të gjitha markave PëR kompensatA detare

“DYSHEMEJA E MJETIT MBRON PIASTRëN E FURGONIT TUAJ DHE GARANTON STABILITET MË TË MIRË TË NGARKESËS FALË FERKIMIT MË TË MADH TË Mbulimit të dyshemesë”

A keni menduar ndonjëherë të instaloni një platformë të personalizuar në furgonin tuaj? Megjithatë, nëse e përdorni automjetin tuaj për punë ose kohë të lirë, ka ardhur koha të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën dhe gjithashtu të përmirësoni estetikën dhe jo vetëm të automjetit tuaj nëpërmjet një platforme.

Sot, falë teknologjiSë moderne, instalimi është më i thjeshti që mund të ekzistojë, dhe në veçanti është e mundur të sigurohet një punë e pastër dhe minimalisht invazive në një kohë shumë të shkurtër pa prekur kabinën e shoferit brenda automjetit tuaj komercial, madje edhe në autonomi të plotë.

Në këtë fushë duhet t’i kushtojmë vëmendje veçanërisht materialeve që janë themelore në këtë.

VIDEO TUTORIAL

Porositni dyshemenë e furgonit tuaj online dhe mund ta bëni plotësisht në mënyrë të pavarur me disa hapa të thjeshtë

TE PRERRA NE REZINA SHUMË-SHTESORE FENOLIKE DETARE 12 MM TRASHËSI ME KAZA ALUMINI DHE TË TRAJTUARA ME RRËSHIRË TË VEÇANTA KUNDËR rrëshqitjes, kundër mykut dhe gërvishtjeve, mund te lahet dhe është I papërshkueshëm nga uji dhe LËNGJET

Dysheme druri me koeficient të fërkimit të certifikuar TÜV

CILËSIA E KATEVE TECNOLAM TË KRIJUARA PËR TË ZGJATUR NË KOHË.

  • I papërshkueshëm nga uji
  • Jo rrëshqitëse
  • Kundër mykut
  • Për të gjitha markat e automjeteve

Mbroni furgonin tuaj

Qëndrueshmëria dhe rezistenca janë dy fjalë kyçe që duhet të kërkoni për të pasur një platformë të denjë për emrin dhe për t’u siguruar që e jona të zgjasë mjaftueshëm, duhet të ketë kërkesat bazë që do të përshkruajmë tani.

Mbroni furgonin tuaj

Platformat tona me kosto të ulët janë bërë sipas masës për çdo model furgoni

pianale grigio con bordino in alluminio

Dysheme me kompensatë detare

pianale grigio per furgoni
pianale in multistrato marino fillandese 12/12

Dyshemeja e brendshme e automjeteve tuaja komerciale duhet të jetë kryesisht e bërë sipas masës, me kompensatë dymbëdhjetë milimetra dhe me buzë alumini. Këto tre cilësi janë thelbësore për rezistencën dhe aftësinë për t’u përdorur, por konkretisht materiali në fjalë mund edhe të përmirësohet.
Ndarja e ngarkesës së automjetit tuaj meriton respekt sepse është ai detaj që bën diferencën, ajo ndihmë e nënvlerësuar shpeshherë që na ofron diçka më shumë dhe na ndihmon çdo ditë duke përmirësuar cilësinë e punës sonë duke na ofruar rehati, komoditet dhe siguri. Kjo është arsyeja pse materialet në ndërtimin e platformave luajnë një rol vendimtar.
Dyshemeja duhet të jetë domosdoshmërisht prej kompensatë fenolike finlandeze me dymbëdhjetë shtresa panelesh me trashësi një milimetër. Kjo e fundit, natyrisht, duhet të ngjitet së bashku duke e bërë dyshemenë fleksibël dhe në të njëjtën kohë rezistente ndaj peshës dhe lëvizjes, duke rezultuar në të njëjtën kohë të qëndrueshme dhe kompakte.

Ai duhet të projektohet duke përdorur një pantograf që formon dyshemenë sipas madhësisë së furgonit dhe trupit, duke e përpjestuar atë me madhësinë e brendshme të automjetit. Në lartësinë e hapjeve, dyerve dhe rafteve të bagazheve duhet të ketë domosdoshmërisht profile alumini për ta bërë edhe më rezistent, pasi këto janë zonat e mjetit më të ekspozuara ndaj stresit për shkak të kalimit të mallrave dhe njerëzve.

Sipërfaqja duhet të mbulohet me një shtresë boje, një lloj rrëshirë mbrojtëse që do të shërbejë për të pasur ngjitje më të madhe dhe të mos rrëshqet dhe është gjithashtu një antimyk i vlefshëm dhe i testuar. Falë kësaj mbrojtjeje të veçantë dhe të studiuar silikoni, dyshemeja do të jetë më e sigurt dhe cilësia do të mbetet e paprekur përgjithmonë. Për më tepër, boja e veçantë do të parandalojë që sipërfaqja të thithë vajra ose lëngje të tjera, gjë që do ta bënte atë të shëmtuar dhe mbi të gjitha të papërdorshme në planin afatgjatë.

pianale grigio per veicolo commerciale

INSTALIMI NUK KËRKON PRITJE TË GJATË, ËSHTË NJË PUNË PRAKTIKSHT I MENJHERSHEM DHE E ZBATUESHME NE AUTONOMI TE PLOTE.

Platforma përshtatet në dyert e pasme në mënyrë të pjerrët me trupin dhe e bën atë të përshtatet në mënyrë të përsosur duke e vendosur në fund dhe për ta bërë atë edhe më kompakte dhe të heshtur, duhet të shtohet një shtresë silikoni në skajet. Ky operacion i fundit do ta bëjë dyshemenë tuaj edhe më të palëvizshme dhe më të sigurt për automjetin tuaj.

Ky operacion, përveç lehtësimit dhe përmirësimit të mjetit tuaj të punës, do të jetë gjithashtu një ndihmë e shkëlqyer në lehtësimin e operacioneve të pastrimit, falë rezistencës perfekte të materialeve që mund të përdorni platformat tuaja si për ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave dhe për të ofruar një dysheme rezistente. dhe bukur për t’u parë në rast se zgjidhni ta transformoni furgonin tuaj në një punishte ose një automjet shpëtimi.

Sistemi i montimit i përshkruar më sipër do të shmangë kryesisht dridhjet dhe kërcitjet sepse dyshemeja do të vendoset në madhësinë e furgonit tuaj.

Përveç kësaj, profesionistët do të mund të gjejnë edhe zgjidhjen më të përshtatshme për të përshtatur platformat me çdo lloj automjeti pune, duke e bërë furgonin tuaj një asistent të pazëvendësueshëm për punën tuaj.

Një punë e kryer mirë është gjithashtu një garanci e imazhit për biznesin tuaj, sepse perfeksioni i përfundimeve nuk do t’i shpëtojë syrit vigjilent të klientit tuaj, i cili do ta kuptojë menjëherë se nuk do të ketë të bëjë me një ekspert në këtë sektor. Me një platformë të instaluar në mënyrë perfekte, do të përmirësohet edhe rendi dhe rregullimi i materialeve, mjeteve dhe mallrave në përgjithësi. Falë një plani të rrafshuar, në fakt, do të bëhet e mundur të grumbullohen shumë më tepër objekte dhe të mos ketë kaos që do të pengonte dhe vononte çdo lloj ndërhyrjeje profesionale.

Me këtë instalim, rregulli dhe pastërtia do të jenë më të dukshme, padyshim edhe duke përmirësuar shpejtësinë tuaj të ndërhyrjes duke përfunduar punën dhe rregulluar sa më shpejt mjetet dhe gjërat e tjera. Në kryerjen e kësaj pune të veçantë, nuk mjafton vetëm të mbështetesh te profesionistët, por është e nevojshme të këmbëngulësh të kërkosh materialin e zgjedhjes së parë, duke shmangur kështu surprizat e këqija. Shumë njerëz mendojnë se mund t’ia dalin mbanë duke vendosur materiale druri brenda automjetit pa trajtim, por nëse duhet të sillni ushqime të lëngshme dhe të ngurta, këshillohet që brenda automjetit të vendosni një dru që nuk mykohet dhe nuk përdor dërrasa të thjeshta. me rrëshirë. Kjo gjithashtu do të lejojë që të mos ndryshojnë aromat brenda automjetit dhe mbi të gjitha është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji për të parandaluar që lëngjet të zhyten në furgonin tuaj dhe përfundimisht të lëshojnë gjithashtu aromat e këqija.

Kjo do të përmirësojë edhe mënyrën tuaj të drejtimit, e cila do të jetë më pak e pakëndshme, por mbi të gjitha më e relaksuar. Nga pikëpamja e rehatisë, mendoni gjithashtu se më shumë gjëra mund të futen brenda automjetit tuaj dhe edhe nëse nuk jeni punëtor krahu ose transportues, mund të ngarkoni shumë nga gjithçka në furgonët që montojnë platformat Tecnolam. Me pak fjalë, ndoshta një platformë nuk do t’i zgjidhë të gjitha problemet tuaja, por, me siguri, do të përmirësojë cilësinë e punës

A JU DUHET NJË KONSULENCE PËR NJË DYSHEME PËR FRUGIONIN TUAJ? PLOTËSONI FORMULARIN DHE DO T’JU KONTAKTOJME SHUMë SHPEJTë

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417