ZBULONI PAJISJET TONA PËR PEUGEOT EXPERT-IN TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  PEUGEOT EXPERT

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

Zbuloni SI MUND TA KONFIGURONI MË MIRË EKSPERT-IN TUAJ 

Keni nevojë të konfiguroni Peugeot Expert? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni: BAZE, KOMFORT, LUKSOZ si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën.

Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar dhe ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

Peugeot Expert Compact
HAPI I SHKURTëR 2925 mm 

Ne kemi projektuar së bashku me teknikët tanë 3 lloje raftesh të montuar paraprakisht, Modeli: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ për të lehtësuar blerjen dhe kërkesën tuaj.

Nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur për ju, mos u shqetësoni, ju kujtojmë se ne jemi prodhues dhe mund t’ju prezantojmë zgjidhjen më të përshtatshme për automjetin tuaj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin. Mbajteset  e pajisura me vasketa plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 C

MODELI BAZE

Raftet SX BASE për Peugeot Expert Compact tuaj të përbërë nga mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe raftet blu me ndarës dhe raftet fundore me ndarëse.

 • Përmasat 1521x1146x360
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000140
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 C.

MODELI KOMFORT

Komfort i majtë komod për Peugeot Expert Compact tuaj me mbulesa të harqeve të rrotave me derë mbyllëse, me rafte të hapur dhe me sirtarë blu, rafte me kontejnerë blu të lëvizshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasat 1521x1146x360
 • Pesha 70 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000138
Allestimento luxury sinistro per Peugeot Expert Compact con copri passaruota ad anta-basculante, cassettiere, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili blu e scaffalatura terminale con divisori.

MODELI LUKSOZ

Komplet luksoz i majtë për Peugeot Expert Compact me mbulesa harku të rrotave me dyer me lëvizje, njësi sirtarësh, rafte me kuti plastike transparente, rafte me kontejnerë blu të lëvizshëm dhe raftet fundore me ndarës.

 • Përmasat 1521x1146x360
 • Pesha 86 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000141
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 C.

MODELI BAZE

Raft për Peugeot Expert , baza e djathtë kompakte me mbulesë harku të hapur të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 760x1197x360
 • Pesha 27 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000142
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 C.

MODELI KOMFORT

Raftet e duhura për Peugeot Expert Compact tuaj, i përbërë nga: mbulesat e harqeve të rrotave me derë mbyllëse, njësitë e sirtarëve me sirtarë, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000137
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 C.

MODELI LUKSOZ

Veshja e duhur luksoze për Peugeot Expert Compact me mbulesa të harkut të dyerve të lëvizshme, raftet me sirtarë, raftet me kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore me ndarës.

 • Përmasat 760x1197x360
 • Pesha 44 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000139

Peugeot Expert Standard
hapi 3.275 mm 

Përgatitja e furgonit Peugeot Expert me bazë rrotash 3.27 metra.

Gjithashtu për këtë hap kemi përgatitur tre solucione të rafteve BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të e pajisura me mbajtës plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI BAZE

Peugeot Expert Standard me një bazë rrote më të gjatë ofron avantazhe të konsiderueshme të ngarkesës. Ne menduam për një raft bazë me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe rafte me ndarës të lëvizshëm.

 • Përmasat 2028x1146x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000123
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI KOMFORT

Ky konfigurim Peugeot Expert Standard është projektuar për të siguruar një raport të lartë cilësi-çmim. Përbëhet nga: mbulesë e mbyllur e harkut të rrotave me derë mbyllëse, e hapur me kutinë e ndalimit të valixheve, njësi sirtarësh me sirtarë, rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 2028x1146x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000125
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI LUKSOZ

Moduli i plotë për Peugeot Expert Standard tuaj i përbërë nga dy sirtarë dhe 4 valixhe plastike me kontejnerë, 2 komode me syrtare të lëvizshme, raft magazinimi, 1 rresht raftesh me kontejnerë të lëvizshëm dhe një raft ulluk qe zgjatet si raft fundor

 • Përmasat 2028x1146x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000124
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI BAZE

Raftet bazë për Peugeot Expert Standard tuaj me mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 30 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000121
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI KOMFORT

Pajisja për Peugeot Expert Standard përbëhet nga: mbulesat e harqeve të rrotave me derë mbyllëse, njësitë e sirtarëve me sirtarë, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1014x1287x360
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000122
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 S.

MODELI LUKSOZ

Komplet i kompletuar për Peugeot Expert Standard me mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, komodë me 3 sirtarë, raft me tre valixhe, 2 prej të cilave janë prej plastike, të pajisura me kontejnerë për pjesë të vogla, raft me 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor .

 • Përmasat 1014x1287x360
 • Pesha 60 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000126

Peugeot Expert Long
HAPI 3.275L mm

Përgatitja e furgonit Peugeot Expert me bazë rrotash 3.27 metra.

Gjithashtu për këtë hap kemi përgatitur tre solucione të rafteve BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kallëqet e pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI BAZE

Pajisjet për Peugeot Expert Long tuaj të përbërë nga 2 mbulesa harku të hapur të rrotave, 6 rafte të hapura dhe 2 rafte fundore

 • Përmasat 2082x1146x360
 • Pesha 73 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000133
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi komod për Peugeot Expert Long tuaj me mbulesa të harqeve të rrotave me derë mbyllëse dhe me mbulesa të harqeve të rrotave me pajisje ndalimi të valixheve, rafte të hapura dhe sirtarë blu, rresht raftesh me kontejnerë të heqshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasat 2082x1146x360
 • Pesha 121 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000132
 Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI LUKSOZ

Set-up i plotë për Peugeot Expert Long ideal për profesionistët dhe jo vetëm falë sirtarëve të shumtë, por edhe falë katër valixheve me enë plastike, dy rafteve me ndarës dhe një rafti të gjatë me 11 tabaka të lëvizshme për çdo gjë dhe në fund raftet me ndarëse.

Kemi 2 mbulesa harku rrotash me dere.

 • Përmasat 2082x1146x360
 • Pesha 136 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000129
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI BAZE

Raftet bazë për Peugeot Expert Long me mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000130
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI KOMFORT

Pajisja për Peugeot Expert Long përbëhet nga: mbulesa të harkut të rrotave me derë mbyllëse, njësi sirtarësh me sirtarë, rafte me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000134
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT EXPERT 2016 L.

MODELI LUKSOZ

Komplet setup për Peugeot Expert Long me mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, komodë me 3 sirtarë, raft me tre valixhe, 2 prej të cilave janë prej plastike, të pajisura me kontejnerë pjesësh të vogla, raft me 8 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor .

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 69 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000131

SHEMBULL I konfigurimit të plotë për PEUGEOT EXPERT NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro PEUGEOT EXPERT 2016 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali PEUGEOT EXPERT 2016 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali PEUGEOT EXPERT 2016 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KONSULENCE falas tani për konfigurimin e Ekspertit tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417