Zbulo veshjet tona për Fiat Forino-n tënd

 • Modeli dhe Marka

  FIAT FIORINO

 • Pajisje për modele nga viti 2008 e deri më sot

ZGJIDHNI Hapin për ‘Fiorino’-n tuaj

KE NEVOJË PËR JË VESHJE FUNKSIONALE PËR FIORINO-N TËND?

Zbulo zgjidhjet që ofron Tecnolam për veshjen e Fiat Fiorino-s tënd. Janë në dispozicion veshjet për cdo hap gjatësie. Nëse nuk gjen zgjidhjen e duhur për veshjen në modulet Ti-Car që ne ofrojmë, kërko menjëherë një preventiv të personalizuar.

Porosit dhe konfigurimi jot do të mbërrijë direkt në shtëpinë tënde brenda disa ditësh. Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksimi dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapete kundra rrëshkitjes. Valixhe të pajisura me kontenitorë plastike për të mbajtur vogëlsirat. Për hapa të tjerë kërko një zgjidhje falas.

 • 3 Vite garanci

  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

allestimento fiorino

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

SHEMBULL I PAJISJEVE Të Plota PëR FIAT FIORINO Në 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FIAT FIORINO VAN composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FIAT FIORINO 2008 VAN vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali FIAT FIORINO 2008 VAN con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

Furgoni Fiat Fiorino L1
HAPI 2513 mm 

Një nga furgonët më të shitur në Itali sigurisht që shquhet për kapacitetin e ngarkesës dhe përshtatshmërinë në përdorim. Zgjedhja e një strukture raftesh Tecnolam do t’ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rendi dhe pastërtia e hapësirës suaj nuk do të jenë më tabu.

Produktet që Tecnolam ju ofron për të konfiguruar më së miri Fiat Fiorino janë shumë. Struktura raftesh, struktura sirtarësh, aksesorë, rampa ngarkimi, mure dhe dysheme. Më poshtë kemi përgatitur zgjidhje modulesh të gatshme për t’u pozicionuar në një mënyrë të thjeshtë dhe autonome brenda Fiorino-s tënd

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje: BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • VESHJA E ANËS SË MAJTE TË FIORINO L2

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese, dado dhe bulona. Strukturat e rafteve janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapete kundra rrëshkitjes. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FIAT FIORINO 2008 l1h1.

MODELI BAZE

Ky modul për Fiat Fiorinon tënd përfshin mbulues të harkut të rrotave të hapur dhe tre struktura sirtaresh për mbajtjen e objekteve.

 • Përmasat 1014 x 996 x 360 mm
 • Pesha 30 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000305
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT FIORINO 2008 l1h1.

MODELI KOMFORT

Disponojme mbulesa per harkun e rrotës me dere të vogël mbyllëse, nje strukturë raftesh me 3 sirtare, nje strukturë raftesh me ndarje, nje tavolinë me kontenitorë te levizshem dhe nje strukturë raftesh fundore me ndares.

 • Përmasat 1014 x 1024 x 360 mm
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000306
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FIAT FIORINO 2008 l1h1.

MODELI LUKSOZ

Veshja e brëndshme comfort për Fiorino-n tën përfshin mbulues të harkut të rrotës, një derë të vogël mbyllëse, 3 sirtare, strukturë sirtaresh me 7 kontenitorë të lëvizshëm dhe në fund kemi strukturë terminale raftesh me ndarjee.

 • Përmasat 1014 x 1024 x 360 mm
 • Pesha 49 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000308
 • icona allestimento lato destro furgone

  Veshja e anës së djathtë të Fiorino-s

Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT FIORINO 2008 l1h1.

Modeli Komfort

Modul për anën e djathtë të fiorino-s tënd me mbulesë harku të rrotave me derë të vogël mbyllëse, 2 rafte me ndarës dhe tavolinë me kontenitorë të lëvizshëm.

 • Përmasat 507x995x360 mm
 • Pesha 16kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000307
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT FIORINO 2008 L1H1.

Modeli LUKSOZ

Kjo strukturë raftesh me mbulues të harkut të rrotës dhe derë të vogël mbyllëse, kontenitorë të lëvizshëm, strukturë me sirtare.

 • Përmasat 507x995x360 mm
 • Pesha 30 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000310

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërko tani një parashikim shpenzimesh falas për veshjen e Fiat Fiorino-s tënd.

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417