ZBULONI PAJISJET TONA PËR CITROËN JUMPER-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  CITROËN JUMPER

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më 2019

ZBULONI RAFTET PËR JUMPER-N TUAJ

A keni nevojë të konfiguroni Citroen Jumper-in tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet.  Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BASIC, COMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën. Nëse nuk e gjeni atë që po kërkoni, mos u shqetësoni Kërkoni një konsultë të personalizuar dhe do gjejmë një zgjidhje.

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

CITROËN JUMPER L1H1
hapi 3.000 mm

Organizimi i plotë i furgonit Jumper me një bazë rrote 3,00 m. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli citroen jumper l1h1.

MODELI BAZE

Ky modul i bazës së majtë për CITROËN JUMPER L1H1 ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me tetë rafte me ndarje të brendshme dhe rafte fundore.

 • Përmasat 2282x1478x360 mm
 • Pesha 89 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000244
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni citroen jumper l1h1

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i mbetur për CITROËN JUMPER L1H1. Ideale për transportin e pajisjeve (elektricistë-teknikë mirëmbajtjeje, instalues) falë katër sirtarëve dhe 4 rafteve me ndarës dhe dy rafteve me tabaka të lëvizshme) raftet terminale me ndarëse
Mbulesat e harkut të rrotave në këtë konfigurim janë një me një derë mbyllëse dhe një me një çantë mbajtëse bagazhesh

 • Përmasat 2282x1478x360 mm
 • Pesha 116 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000243
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Citroen Jumper L1H1.

MODELI LUXURY

Pajisjet e mbetura Moduli luksoz për CITROËN JUMPER L1H1 ideal për mekanikë dhe jo vetëm falë mbulesave të harqeve me 2 rrota me derë të pjerrët, sirtarëve të shumtë, por edhe falë katër valixheve me enë plastike, dy rafteve me ndarës dhe një rafti të gjatë me 13 tabaka të lëvizshme. për të mbajtur gjithçka dhe në fund një ulluq.

 • Përmasat 2285x1478x360 mm
 • Pesha 154 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000241
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni citroen jumper l1h1.

MODELI BAZE

Ana më e shkurtër e CITROËN JUMPER L1H1 tuaj duhet të përdoret në mënyrë të përsosur.

Në këtë konfigurim bazë djathtas ka një mbulesë të hapur të harkut të rrotave me raftet e hapura me ndarës të lëvizshëm. Në pjesën e fundit të modulit ka një raft fundor gjithashtu me ndarës të lëvizshëm.

 • Përmasat 1014x1478x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000246
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni citroen jumper l1h1.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i drejtë për CITROËN JUMPER L1H1 i kompletuar me derë mbyllëse të vendosur në kapakun e harkut të rrotave, komodë me 4 sirtarë, dy rafte të hapura me ndarës dhe një raft me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1014x1478x360 mm
 • Pesha 60 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000245
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli citroen jumper l1h1.

MODELI LUXURY

Në këtë përbërje luksoze në krahun e djathtë për CITROËN JUMPER L1H1 ne kemi një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, dy sirtarë me tre sirtarë dhe tre çantë me kontejnerë të brendshëm, gjashtë tabaka të lëvizshme dhe dy rafte me ndarës.

 • Përmasat 1316x1478x360 mm
 • Pesha 100 kg
 • Kodi Artikull TI-CAR 5 210000242

CITROËN jumper L2H2
hapi 3.450 mm

Pajisja e plotë e furgonit Citroen Jumper me bazë rrotash 3,45 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, si kapëset, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli citroen l2h2

MODELI BAZE

Ky modul bazë i majtë për CITROËN JUMPER L2H2 ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me 8 rafte me ndarje të brendshme dhe rafte fundore me ndarje.

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 128 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000268
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni citroen l2h2.

MODELI KOMFORT

Pajisje komforti në të majtë për CITROËN JUMPER L2H2 që përbëhet nga: mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe me komplet mbajtëse valixhe, raftet me ndarës, njësitë sirtarësh me 13 tabaka të lëvizshme dhe raftet fundore.

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000267
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli citroen jumper l2h2.

MODELI LUXURY

Komplet luksoz i majtë për CITROËN JUMPER L2H2 i përbërë nga, 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, 3 sirtarë dhe 6 valixhe, 4 prej të cilave janë prej plastike, 2 rafte me ndarës, 13 kontejnerë të lëvizshëm dhe një ulluqe si terminal.

 • Përmasat 2536x1670x360 mm
 • Pesha 178 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000269
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni citroen jumper l2h2.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së pajisjes i duhuri për furgonin tuaj CITROËN JUMPER L2H2 me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe raftet me ndarës të lëvizshëm

 • Përmasat 1268x1670x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000265
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni citroen jumper l2h2.

MODELI KOMFORT

Pajisjet e duhura komforte për CITROËN JUMPER L2H2 që përbëhet nga një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, 2 njësi sirtarësh, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft të hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarës

 • Përmasat 1268x1670x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000266
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli citroen jumper l2h2.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për CITROËN JUMPER L2H2 i përbërë nga: një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, 1 komodë me 3 sirtarë, një raft me valixhe, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft i hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarës

 • Përmasat 1268x1670x360 mm
 • Pesha 112 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000270

CITROËN jumper L3 h2 
hapi 4.035 mm

Pajisja e plotë e furgonit Citroen Jumper me bazë rrotash 4,03 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, si veset, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPER 2006 L3H2.

MODELI BAZE

Lënë pajisje bazë për Jumper L3H2 tuaj të përbërë nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe 8 rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 110 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000273
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN JUMPER 2006 L3H2.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i komfortit në të majtë për Jumper L3H2 tuaj, i përbërë nga 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, një me çantë mbajtëse valixhesh dhe 4 rafte me ndarës, 14 kontejnerë të lëvizshëm dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 135 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000277
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli CITROEN JUMPER 2006 L3H2.

MODELI LUXURY

Komponim luksoz i majtë për Jumper L3H2 tuaj i përbërë nga 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, 3 sirtarë dhe 6 valixhe, 4 prej të cilave janë prej plastike, 2 rafte me ndarës, 14 kontejnerë të lëvizshëm dhe një ulluqe si terminal.

 • Përmasat 2789x1670x360 mm
 • Pesha 186 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000276
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPER 2006 L3 H2.

MODELI BAZE

Pajisja e duhur bazë për CITROËN JUMPER L3H2 që ne kemi projektuar për ju përbëhet nga: një mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe raftet me ndarës të lëvizshëm

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 59 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kod 210000274
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPER 2006 L3H2.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i drejtë për CITROËN JUMPER L3H2 i përbërë nga: një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, 2 njësi sirtarësh, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft i hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarës

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 96 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000278
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPER 2006 L3H2.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për CITROËN JUMPER L3H2 i përbërë nga: një mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, 1 komodë me 3 sirtarë, një raft me valixhe, një raft me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm, një raft i hapur me ndarës dhe një terminal gjithashtu me ndarës

 • Përmasat 1521x1670x360 mm
 • Pesha 127 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000275

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR Jumper  ne 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro CITROEN JUMPER 2006 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali CITROEN JUMPER 2006 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali CITROEN JUMPER 2006 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një ofertë 3D falas për montimin e CITROËN JUMPER-it tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417