Mësoni më tepër rreth nesh

Tecnolam srl është themeluar në provincën e pesaro-s (itali) përgjatë rrugës historike via flaminia dh ka 40 vjet që prodhon sisteme të rregullimit për furgone dhe oficina.

Struktura e gjerë e kompanisë tonë, bënë që punonjësit tanë të kenë një ndjenjë të fortë përgjegjësie, duke siguruar performancë të lartë prodhueshmërie. Tecnolam që në fillesat e krijimit,  kryen të gjithë procesin e prodhimit në mënyrë të plotë dhe autonome si dhe kryen përpunimin e produkteve me makineri moderne. Me kalimin e viteve kompania jonë ka zgjeruar dhe kompletuar strukturën e saj operative me makineri për formimin e materialeve plastike dhe pajisjeve për përpunimin e drurit, të cilat lidhen me makineritë për punimin e llamarinës, duke e vendosur atë padyshim, ndër shoqëritë e paktat apo dhe të vetmet të sipërmarrjeve europiane, që prodhon në fakt atë që ajo shet.

Këmbëngulja dhe vullneti jonë për të qenë në krye të këtij sektori, konfirmohet edhe nga konformiteti i shoqërisë, e cila mori ISO 9002 në 1994, kur 95% e shoqërive ekzistuese në treg ende nuk e kishin atë.
Vitet e fundit mbështetur dhe nga kërkesa e vazhdueshme në rritje, Tecnolam ka marrë një dimension më të plotë dhe ndërkombëtar me hapjen e fabrikave të reja jashtë vendit. Sot Tecnolam, krahas linjës së saj të produkteve për mobilje furgonash dhe pajisje te brendshme për oficina, krijon gjithashtu zgjidhje të personalizuara për markat e tjera në fushën e sistemeve të porositjes së veglave. Kjo konfirmon frymën vërtet produktive që e ka dalluar gjithmonë kompaninë tonë, në më shumë se 40 vjet, duke e bërë atë të shkëlqejë për sa i përket vëmendjes dhe kujdesit ndaj detajeve dhe teknologjive të fundit.

NE PRODHOJMË DREJTËPËRDREJTË PAJISJET TONA

TECNOLAM ËSHTË NJË SHOQËRI E VËRTETË QË PRODHON ME NJË
STRATEGJI INOVATIVE (E PËRBËRË NGA NJË SERË SHOQËRISH, SECILJA E
SPECIALIZUARA NË PRODHIMIN E NJË ARTIKULLI TË CAKTUAR), E AFTË
TË KONKURROJË ME ÇDO SHOQËRI KONKURRENTE BRENDA ITALISË
DHE ATYRE NDËRKOMBËTARE.

KLIENTE NË TË GJITHË EUROPËN

+10000

SHITËS NË TË GJITHË EUROPËN

+250

TECNOLAM ËSHTË NJË KOMPANI TREGTARE E REGJISTRUAR NË NIVEL EVROPIAN

KËRKONI NJË KONSULTË FALAS

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417