ZBULONI PAJISJET TONA PËR MAN TGE-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  MAN TGE

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR TGE MAN-N TUAJ

A keni nevojë të konfiguroni Man TGE tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni -BAZE, KOMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për atë të majtë.

Nëse nuk e gjeni atë që po kërkoni, mos u shqetësoni

Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Man Tge  L3 H2
hapi 3640 mm

Kompleti i kompletimit të furgonit MAN TGE me bazë rrotash 3,64 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, si veset, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MAN TGE 2018 L3H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë që ne projektuam për Man Tge L3H2 konfigurimi i dorës së majtë është zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë në mënyrë profesionale pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në Tge tuaj. Ai përfshin: mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe fund raftet.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000667
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MAN TGE 2018 L3H2.

MODELI KOMFORT

Përfshin raftet COMFORT që ne kemi projektuar për vendosjen e majtë të Man Tge L3H2. Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, mbulesë e hapur e harkut të rrotave me çantë për ndalimin e valixheve 2 njësi sirtarësh, rafte me ndarës, 2 njësi rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 132 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000670
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MAN TGE 2018 L3H2.

MODELI LUXURY

Raftet LUXURY një majë unike e gamës për Man Tge L3H2 që kemi menduar është e mëposhtme: mbulesa harku rrotash me dyer të pjerrëta alumini kemi edhe 6 valixhe për pjesë të vogla.madhësive të ndryshme (të verdha dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2789x1549x360 mm
 • Pesha 183 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000666
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MAN TGE 2018 L3H2 .

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e djathtë të bazës së automjetit tuaj Man Tge L3H2 përfshijnë: Kapakun e hapur të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës dhe raftet fundore

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000669
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MAN TGE 2018 L3H2.

MODELI KOMFORT

Rafti CONFORT në anën e djathtë të Man Tge L3H2 përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë alumini, 2 komodë me 4 sirtarë, rafte me ndarës, rafte me tabaka të verdhë dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 98 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000671
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MAN TGE 2018 L3H2.

MODELI LUXURY

Raftet LUXURY, një top i gamës që kemi projektuar për konfigurimin e majtë të Man Tge L3H2 tuaj përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, 1014 komodë me 3 sirtarë, raft me 3 valixhe, 2 prej të cilave janë në plastikë me tabaka plastike, raftet e hapura me ndarëse, raftet me enë të verdha dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1549x360 mm
 • Pesha 100 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000668

Man Tge L3 H3
hapi 3640 mm

Kompleti i kompletimit të furgonit MAN TGE me bazë rrotash 3,64 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë, platforma, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, si veset, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për vendosjen në të majtë janë zgjidhja ideale për ata që kanë nevojë të organizojnë në mënyrë profesionale pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në Man Tge L3H3.Ai përfshin: Kapakë të hapur të harkut të rrotave, Rafte me ndarës dhe raftet fundore.

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 118 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002238
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI KOMFORT

Përfshin raftet COMFORT që kemi projektuar për vendosjen e majtë të Man Tge L3H3. Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, mbulesë e hapur e harkut të rrotave me çantë për ndalimin e valixheve 2 njësi sirtarësh, rafte me ndarës, 2 njësi rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 151 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002239
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI LUXURY

Raftet LUXURY janë një top i gamës që ne kemi projektuar për pajisjet e majta të Man Tge L3H3 tuaj: mbulesa harku të rrotave me derë alumini, 6 kuti me pjesë të vogla të lëvizshme, komodë me 3 sirtarë, Rafte me ndarës, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm të madhësive të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2789x1709x360 mm
 • Pesha 198 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002236
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e djathtë të Man Tge L3H3 tuaj përfshijnë: Kapakun e hapur të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës dhe raftet fundore

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002240
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI KOMFORT

Rafti CONFORT në anën e djathtë të Man Tge L3H3 përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë alumini, 2 komodë me 4 sirtarë, rafte me ndarës, rafte me tabaka të verdhë dhe rafte fundore.

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 102 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002235
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MAN TGE 2018 L3H3.

MODELI LUXURY

Raftet LUXURY janë një top i gamës që ne kemi projektuar për ambientin e majtë të Man Tge L3H3 tuaj: mbulesë harku rrote me derë të pjerrët, 1014 komodë me 3 sirtarë, rafte me 3 valixhe, 2 prej të cilave janë në plastikë me tabaka plastike, raftet e hapura me ndarëse, raftet me enë të verdha dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1521x1709x360 mm
 • Pesha 107 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002237

SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR MAN TGE NË 3D

Allestimento veicoli commerciali MAN TGE con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori
Allestimento veicoli commerciali MAN TGE vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali MAN TGE con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Man Tge tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417