Mbulesa Per Furgona

Veshje dhe mbulesa PËR FURGONa

Mbulesa me llamarine të zinkuar, llamarine të lyer dhe polipropilen

“MBUSHJA E HAPËSIRËS SË NGARKESËS SË FURGONIT TUAJ ËSHTË MËNYRA MË E MIRË PËR TË MBROJTUR NGARKESËN E MJETET TUAJ TREGTAR”

Nëse jeni hidraulik, elektricist ose thjesht bëni një punë profesionale dhe keni nevojë të mbroni muret e automjetit tuaj, ne në Tecnolam do të jemi në gjendje të plotësojmë nevojat tuaja duke gjetur veshjet më të përshtatshme për furgonin tuaj.

MBRONI MURET E FRUGIONIT TUAJ

Për të garantuar efikasitetin e plotë të një furgoni në afat të gjatë, është thelbësore të mendoni se si të krijoni një mbrojtje për trupin e brendshëm. Përtej përdorimit që do t’i bëni, është e rëndësishme të mbroni pajisjet dhe punën tuaj, veçanërisht duke pasur parasysh qëndrueshmërinë e materialit.
Fatkeqësisht, mund të ndodhë, më shpesh se sa besohet, që materiali i transportuar të mos pozicionohet me kujdesin e nevojshëm.
Në këtë rast, çdo rënie e një pjese të mallit në muret e furgonit ose në dysheme mund të shkaktojë gërvishtje që mund të çojnë në formimin e njollave të ndryshkut.
E gjithë kjo padyshim që komprometon vetë përdorimin e furgonit tuaj, duke shkaktuar ndonjëherë dëme të konsiderueshme.
Ndryshku mund të deformojë llamarinën, të dëmtojë shtresën e bojës dhe të shkaktojë depërtim të ujit dhe lagështisë në përgjithësi, duke rrezikuar sigurinë e mallrave që keni ndërmend të transportoni.

VIDEO TUTORIAL

Shikoni video-tutorialin tonë për montimin e plotë autonom të paneleve Tecnolam për furgona

CILAT JANË PËRPARËSITË E MBUSHJES ANËSORE NË POLIPROPILEN DHE FLETË?

 • Trashësia 4 mm e paneleve të murit në polipropilen lejon mbrojtje totale nga jashtë dhe mbi të gjitha lejon mbrojtjen e brendshme të furgonit.
 • Forma e mjaltit të veshjes së murit shërben për ta bërë veshjen e brendshme të polipropilenit rezistente ndaj goditjes dhe mjaftueshëm të lehtë në të njëjtën kohë. Në mënyrë që të mos zvogëlohet kapaciteti i ngarkesës së furgonit. Si rezultat, mund të kursehet më shumë karburant gjatë transportit të mallrave.
 • Fletët e polipropilenit janë të papërshkueshme nga uji dhe për këtë arsye janë të lehta për t’u larë. Mjafton të pastrohet me një sfungjer të thjeshtë dhe një detergjent normal.
 • Fleta e çelikut e lyer paraprakisht që ne përdorim ka një trashësi 8 të dhjetat, material ky që ka karakteristika unike si: fortësi, lehtësi, rezistencë të madhe ndaj kohës dhe konsumit.
  Sipas kërkesës, janë gjithashtu në dispozicion veshjet e aluminit të bajames

furgon

Kërkoni ofertën tuaj me çmimin më të mirë

 • furgon
 • furgon
 • furgon

A ËSHTË E RËNDËSISHME ZGJEDHJA E MBULLESËS SË PASURISË?

Absolutisht po, ne konsiderojmë se prodhuesit e makinave nxjerrin në treg furgona me ambiente të brendshme të pamobiluara. Mbrojtja dhe siguria e automjetit është përgjegjësi e pronarit, është e rëndësishme të zgjidhni një shtresë për furgonin tuaj, sepse ju lejon të parandaloni problemet që herët a vonë do t’u ndodhin të gjithë atyre që bëjnë pa të. Gjithashtu është e nevojshme që struktura të bëhet REZISTENTE ndaj gërvishtjeve.
Për fat të mirë, aktualisht ka shumë mënyra në të cilat është e mundur të sigurohet mbulim efektiv i pjesës së brendshme të trupit.
Në fakt është e mundur të futen rafte në dyshemenë e furgonëve, ose panele për dyert, për muret anësore.
Tapiceri që Tecnolam mendon posaçërisht për ju, është bërë me materialet më të mira dhe është projektuar për nevojat tuaja dhe furgonin tuaj, i bërë sipas masës për të gjitha markat e automjeteve në treg.

Është e lehtë të kërkosh një ofertë 3D falas, në mënyrë që të kesh një ide të qartë se sa një shtresë për furgonin tuaj mund të përmirësojë jetën tuaj të punës.

A ËSHTË I LEHTË INSTALIMI I MBULLESËVE?

Operacionet e instalimit janë jashtëzakonisht të thjeshta dhe brenda mundësive të të gjithëve.

Mbulesat dhe veshjet për muret anësore siç u përmend më lart janë prej çeliku, fletë e galvanizuar dhe fletë e lyer me polipropilen.

 • Aplikimi është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet në autonomi të plotë
  Panelet janë të fiksuara në furgon me vida ose butona (Trupi i furgonit nuk do të dëmtohet dhe shpohet pasi çdo furgon ka pika ankorimi)
  Nëse nuk duam të kemi dridhje, mund të vendosim edhe një shtresë silikoni para vendosjes së mbulesave por nuk është e nevojshme.
 • Panelet e brendshme për ndarjen e ngarkesës janë instaluar gjithmonë duke lënë një boshllëk midis tapicerisë dhe trupit të furgonit. Në këtë mënyrë, në rast të ndikimeve të dhunshme ato do të shkaktojnë vetëm një gërvishtje në panel, duke e ruajtur furgonin të paprekur; në këtë rast, tapiceri thjesht mund të zëvendësohet për të rikthyer një furgon si të ri.
 • Dyert e pasme, nga ana tjetër, mund të mbulohen me panele speciale; nëse dyert janë me xham, është e mundur të përdoren mbulesa qorre ose rrjeta.

SISTEMI I RI I FIKSIMIT Të mbulesës

Ne kemi zgjedhur të kalojmë në një sistem fiksimi totalisht mekanik për veshjet, kjo për të rritur forcën dhe rezistencën e vetë fiksimit.

Eliminimi i kapakëve të plastikës rrit ngushtësinë me kalimin e kohës dhe parandalon zhurmat e bezdisshme për shkak të dridhjeve për një shtrëngim rezistent.

 • Materiali
 1. Për veshjet e polipropilenit ne përdorim vida vetëpërgjimi me mbështetëse plastike për të mos dëmtuar
 2. Për veshjet e çelikut ne përdorim ribatina të mëdha me kokë për të rritur sipërfaqen e ankorimit

SI BËHEN MBULLIMET NGA TECNOLAM?

Për të siguruar një proces që çon në krijimin e veshjeve të përshtatura në mënyrë të përsosur, lazeri përdoret për prerjen e paneleve ose përdoret përpunimi pantograf. Të dyja, përveçse çojnë në rezultate të përsosura në nivel teknik, ju lejojnë të kurseni ndjeshëm në aspektin e kohës.

Në veçanti, në përpunimin e pantografit, ky i fundit merr fletët e aluminit (ose fletën e galvanizuar dhe llamarinën e lyer dhe çelikun) dhe i jep formë në milimetër me sa janë përmasat e ndarjes së furgonit.

Në këtë mënyrë mund të merren trashësi të ndryshme në një kohë të shkurtër në varësi të zgjedhjes së pronarit të furgonit. Masat e trashësisë standarde të fletës që ne propozojmë është 8/10

Tecnolam ndjek çdo pronar furgoni sipas nevojave të tyre të punës.

Pasi platformat vendosen në dysheme dhe mbyllen me ribatina grisëse, ato fiksohen në llamarinën. Në fund, silikoni aplikohet në skajet për t’i mbyllur ato përgjithmonë. Në lartësinë e parakolpit të pasmë, skajet mbrojtëse aplikohen në dyshemetë prej druri, zakonisht prej çeliku inox.

KENI NEVOJË PËR NJË konsultë PËR Mbulimin e furgonit tuaj? PLOTËSONI FORMULARIN DHE DO TË KONTAKTOHEni sa më shpejtë

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417