ZBULONI PAJISJET TONA PËR OPEL MOVANO-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  OPEL MOVANO

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR MOVANO-N TUAJ

Zbuloni zgjidhjet që kemi krijuar për Movano-n tuaj

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Opel Movano L1 h1
hapi 3.182 mm

Për të konfiguruar sa më mirë Movano L1 tuaj, ne kemi krijuar tre lloje të moduleve të rafteve – BAZE, KOMFORT, LUXURY. si për anën e majtë ashtu edhe për të djathtën, shikoni konfigurimet tona dhe zbuloni zgjidhjen që i përshtatet më mirë nevojave të biznesit tuaj. Ne jemi Prodhues dhe çdo modul është plotësisht i personalizueshëm.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L1H1.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për automjetin OPEL MOVANO L1 H1 i kompletuar me mbulesë harku të hapur të rrotave tetë rafte magazinimi me ndarëse çeliku dhe dy
Raftet e terminalit me ndarës.

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001418
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni OPEL MOVANO 2010 L1H1

MODELI KOMFORT

Komoditeti i mbetur për OPEL MOVANO L1 H1
Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse dhe komplet për ndalimin e valixheve me katër rafte për gjithçka me ndarës, 3 sirtarë të mëdhenj, dy rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe rafte fundore me ndarës

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 99 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001419
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli OPEL MOVANO 2010 L1H1.

MODELI LUXURY

Rafti i modulit luksoz majtas për OPEL MOVANO L1 H1 i kompletuar me 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët 6 kuti të lëvizshme, 2 njësi sirtarësh, dy rafte me ndarës dhe 10 enë plastike të lëvizshme, ky modul përfundon me hendek.

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 147 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001420
 • Vendosja në anën e djathtë

Ana e djathtë e ndarjes së ngarkesës Movano është më e shkurtër sepse përmban derën anësore. Pra, është e dobishme në këtë hapësirë ​​të keni rafte për të shfrytëzuar maksimalisht automjetin tuaj. Për modelet e tjera që kemi përgatitur zgjidhje BASE-COMFORT-LUXURY, ju kujtojmë se modulet janë plotësisht të personalizueshme duke plotësuar Formularin në faqe.

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L1H1.

MODELI BAZE

Moduli i bazës djathtas për OPEL MOVANO L1 H1 i përbërë nga: mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe 4 çati dhe rafte terminale

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001423
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L1H1.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i drejtë për OPEL MOVANO L1 H1 i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse me 4 sirtarë, një raft me ndarës, 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe një raft fundor.

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 59 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001422
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L1H1.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për OPEL MOVANO L1 H1 i përbërë nga:
Mbulesa e harkut të rrotave me derë të pjerrët, tre kuti mjetesh të lëvizshme, 3 sirtarë, raftet me tabaka të verdhë, raftet me ndarës dhe terminal

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 69 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001421

Opel Movano L2 H2
hapi 3.682 mm

Nëse dëshironi të konfiguroni Movano L2, ne kemi krijuar tre lloje të moduleve të rafteve si në rastin e hapit L1 – BAZË, COMFORT, LUXURY. Si për anën e majtë ashtu edhe për të djathtën, konfigurimet tona janë të adaptueshme për çdo situatë pune: nga elektricisti deri tek tekniku i mirëmbajtjes që ka gjithmonë nevojë për pajisjet e tij me vete. Modulet tona janë konceptuar dhe projektuar për të pasur një kohëzgjatje të jashtëzakonshme me kalimin e kohës. Zgjidhjet që shihni janë plotësisht të personalizueshme

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L2H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për instalimin në të majtë të automjetit tuaj OPEL MOVANO L2 H2 përfshin: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, tetë rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore. Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001434
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni OPEL MOVANO 2010 L2H2.

MODELI KOMFORT

Raftet CONFORT që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të automjetit tuaj OPEL MOVANO L2 H2 përfshin: mbulesën e harkut të rrotave me derën mbyllëse dhe pajisjen e ndalimit të valixheve, katër rafte që mbajnë gjithçka me ndarëse, 3 sirtarë, dy rafte me të lëvizshëm kontejnerë dhe raftet fundore me ndarës. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 140 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001435

MODELI LUXURY

Rafti LUXURY LEFT është një top i gamës si OPEL MOVANO L2 H2 dhe përbëhet nga: dy mbulesa harku të rrotave me derë të pjerrët 6 kuti të lëvizshme, 2 sirtarë, dy rafte me ndarës dhe 10 enë plastike të lëvizshme, ky modul përfundon me një hendek. . Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 193 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001438
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L2H2.

MODELI BAZE

Baza e djathtë për automjetin OPEL MOVANO L2 H2 e përbërë nga: mbulesa e hapur e harkut të rrotave dhe 4 rafte çati dhe terminali.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 57 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001439
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L2H2.

MODELI KOMFORT

Rafti CONFORT në anën e djathtë është OPEL MOVANO L2 H2 i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse me 4 sirtarë, një raft me ndarës, 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe një raft fundor.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 84 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001437
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L2H2.

MODELI LUXURY

Rafti LUXURY në anën e djathtë të automjetit OPEL MOVANO L2 H2 përbëhet nga: Mbulesa e harkut të rrotave me derë të pjerrët, tre kuti veglash të lëvizshme, 3 sirtarë, raftet me tabaka të verdhë, raftet me ndarës dhe terminal. Ideale për hidraulikë.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 87 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001436

Opel Movano L3 H2
hapi 4.332 mm 

Dëshironi të konfiguroni Movano L3, ne kemi krijuar tre lloje të moduleve të rafteve si në rastin e hapit L2 – BAZË, KOFORT, LUXURY. Si për anën e majtë ashtu edhe për të djathtën, konfigurimet tona janë të adaptueshme për çdo situatë pune: nga elektricisti deri tek tekniku i mirëmbajtjes që ka gjithmonë nevojë për pajisjet e tij me vete. Modulet tona janë konceptuar dhe projektuar për të pasur një kohëzgjatje të jashtëzakonshme me kalimin e kohës. Zgjidhjet që shihni janë plotësisht të personalizueshme

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për instalimin në të majtë të automjetit tuaj L3H2 përfshin: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, tetë rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore. Ideale për organizimin e pjesëve dhe pajisjeve tuaja të vogla.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 115 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001452
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI KOMFORT

Raftet CONFORT që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të L3H2 tuaj përfshin: mbulesën e harkut të rrotave me derën mbyllëse dhe çantën e ndalimit të valixheve, katër rafte që mbajnë gjithçka me ndarëse, 3 sirtarë të mëdhenj, dy rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe fund rafte me ndarëse. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 159 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001453
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI LUXURY

Rafti LUXURY i majtë për automjetin OPEL MOVANO L3 H2 përbëhet nga: dy mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët 8 kuti të lëvizshme, 2 sirtarë, katër rafte me ndarës dhe 16 enë plastike të lëvizshme, ky modul përfundon me ulluqe. Ideale për dhe instalues ​​falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 216 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001451
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI BAZE

Baza e djathtë për furgonin OPEL MOVANO L3 H2 përbëhet nga: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe 10 rafte çatie dhe 2 terminale.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 84 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001454
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI KOMFORT

Rafti bazë në anën e djathtë për OPEL MOVANO L3H2 përbëhet nga 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë mbyllëse me 4 sirtarë, 5 rafte me ndarës, 10 kontejnerë të lëvizshëm dhe një palë rafte fundore.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 107 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001450
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL MOVANO 2010 L3H2.

MODELI LUXURY

Ana e djathtë luksoze për pajisjen opel të L3h2 ka artikujt e mëposhtëm: 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, 7 sirtarë, rafte me tabaka të verdhë dhe blu, 4 rafte me ndarës dhe një palë terminale.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 123 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001455

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR OPEL MOVANO Ne 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro OPEL MOVANO composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali OPEL MOVANO vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali OPEL MOVANO con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSO VESHJEN E BRËNDSHME ME PRODUKTE TË TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për përgatitjen e Opel Movano-s tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417