ZBULONI PAJISJET TONA PËR NISSAN NV 300 TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  NISSAN NV 300

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR NV300 TUAJ

Tecnolam prodhon pajisje modulare për Nissan nv 300

Zgjidhni pajisjet e duhura të NV 300 tuaj një automjet me kapacitete të mëdha ngarkese deri në 8,6 M3 vëllim ngarkese dhe 1250 kg kapacitet, raftet tona do t’ju lejojnë të lehtësoni punën tuaj në mënyrë që veglat tuaja të jenë gjithmonë në vendin e duhur dhe të kurseni kohë dhe shumë para për të mos humbur kohën tuaj

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

nissan nv 300 tecnolam

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Nissan Nv 300 L1
hapi 3.098 mm

Organizimi i plotë i furgonit Nissan Nv 300 me bazë rrotash 3,09 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë me valixhe dhe sirtarë, rafti për dyshemenë, mbulesat për muret. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm, të tillë si veset, shiritin e ndalimit të ngarkesës, rezervuarët e ujit,

Ne kemi përgatitur disa konfigurime Baze-Komfort-Luxury.

Zgjidhni atë që i përshtatet më së miri punës tuaj dhe nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, kërkoni një konsultë të personalizuar nga inxhinierët tanë të shitjeve, të cilët do të jenë në gjendje t’ju tregojnë zgjidhjen më të mirë për NISSAN NV 300 tuaj

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli nissan nv300 l1h1

MODELI BAZE

Ky modul bazë për montimin e NISSAN NV 300 L1H1 tuaj në anën e majtë ka dy kapakë të hapur të harkut të rrotave me tetë rafte me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000350
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni nissan nv300 l1h1

MODELI KOMFORT

Ky modul komoditeti i majtë për të konfiguruar NISSAN NV 300 L1H1 përbëhet nga: 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë mbyllëse, një komodë me katër sirtarë, dy rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme në fund nga 2 raftet fundore me ndarëse.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000349
Allestimento luxury con copripassaruota con anta in alluminio blu, scassettiere, scaffali con valigie ed vaschette, nv300 l1h1

MODELI LUXURY

Komponim i plotë luksoz majtas për të vendosur NISSAN NV 300 L1H1 tuaj me: 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, sirtarë të shumtë, 4 valixhe me enë plastike, 2 valixhe plastike, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe në fund një ulluqe.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000346
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni nissan nv300 l1h1

MODELI BAZE

Moduli në anën e djathtë për të pajisur NISSAN NV 300 L1H1 tuaj me: mbulesë të hapur të harkut të rrotave 3 rafte me ndarës dhe raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1237x360 mm
 • Pesha 33 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000345
Scaffalatura destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni nisssan nv 300 l1h1

MODELI KOMFORT

Në këtë modul komforti në anën e djathtë për NISSAN NV 300 L1H1 me: kemi një mbulesë harku rrote me derë mbyllëse, komodë me 4 sirtarë, raft me 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000347
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli nissan nv 300 l1h1

MODELI LUXURY

Moduli luksoz në anën e djathtë për NISSAN NV 300 L1H1 me: Mbulesë harku rrotash me derë lëvizëse 3 sirtarë, 3 valixhe të lëvizshme, 1 raft me kontejnerë të lëvizshëm, 1 raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000348

Nissan Nv 300 L2H1
hapi 3.498 mm

Kompleti i kompletuar i furgonit Nissan Nv 300 me bazë rrotash 3,49 m. përbëhet nga raftet dhe kutitë me çantat dhe sirtarët, rafti për dyshemenë, mbulesat për muret. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu aksesorë të ndryshëm: kapëset, shiritin mbajtës të ngarkesës, rezervuarët e ujit, etj.

Ne kemi përgatitur disa konfigurime Baze-Komfort-Luxury.

Zgjidhni atë që i përshtatet më së miri punës tuaj dhe nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, kërkoni një konsultë të personalizuar nga inxhinierët tanë të shitjeve, të cilët do të jenë në gjendje t’ju tregojnë zgjidhjen më të mirë për NISSAN NV 300 tuaj

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI BAZE

Ky modul i bazës së majtë për montimin e NISSAN NV 300 L2H1 tuaj ka dy kapakë të hapur të harkut të rrotave me 5 rafte me ndarës të brendshëm dhe 2 rafte fundore.

 • Masa 2282x1227x360
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001580
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI KOMFORT

Ky modul komoditeti i majtë për të konfiguruar NISSAN NV 300 L2H1 përbëhet nga: 2 mbulesa të harkut të rrotave, një me derë mbyllëse dhe një me çantë të ndalimit të valixheve, dy sirtarë me katër sirtarë, dy rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme, në fund 2 rafte terminale me ndarëse.

 • Masa 2282x1227x360
 • Pesha 113 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001583
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI LUXURY

Ky modul luksoz i majtë për të konfiguruar NISSAN NV 300 L2H1 është i kompletuar me: 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë të pjerrët, tetë sirtarë, 4 kuti plastike me enë plastike, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe në fund një ulluqe.

 • Masa 2282x1227x360
 • Pesha 140 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001578
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI BAZE

Ky modul i duhur bazë për konfigurimin e NISSAN NV 300 L2H1 përbëhet nga: mbulesa e harkut të rrotave të hapura 3 rafte me ndarës dhe rafti i terminalit me ndarëse me të gjitha dyert.

 • Përmasat 1268x1227x360 mm
 • Pesha 34 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001582
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI KOMFORT

Ky modul i duhur komoditeti për të konfiguruar NISSAN NV 300 L2H1 tuaj përbëhet nga: ne kemi një mbulesë harku rrotash me derë mbyllëse, 2 njësi sirtarësh me 4 sirtarë, rafte me 8 kontejnerë të heqshëm dhe raft fundor me ndarës.

 • Përmasat 1268x1227x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001581
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli NISSAN NV300 2014 L2H1.

MODELI LUXURY

Moduli luksoz në anën e djathtë për NISSAN NV 300 L2H1 me: Mbulesë harku rrotash me komodë dere të pjerrët me 4 sirtarë, 3 valixhe të lëvizshme, 1 raft me 5 kontejnerë të lëvizshëm, 1 raft fundor me ndarës.

 • Përmasat 1268x1227x360mm
 • Pesha 76 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001579

SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR NISSAN NV 300 NE 3D

Allestimento veicoli commerciali NISSAN NV300 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Nv 300 tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417