ZBULONI PAJISJET TONA PËR PEUGEOT PARTNER-IN TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  PEUGEOT PARTNER

 • Pajisje për modele nga viti 2018 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR PARTNER-in tuaj

A KENI NEVOJË PËR PAJISJE FUNKSIONALE PËR PARTNER-IN TUAJ?

Zbuloni zgjidhjet që ofron Tecnolam për veshjen e Peugeot Partner tuaj. Marrëveshjet e disponueshme për të gjitha bazat e rrotave në gjatësi dhe lartësi. nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur të konfigurimit në modulet e bëra këtu, kërkoni menjëherë një ofertë të personalizuar. Porositja dhe konfigurimi juaj do të mbërrijë direkt në shtëpinë tuaj brenda disa ditësh, çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksimi dhe dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me ndarese plastike për pjesë të vogla. Nëse keni hapa të tjerë, kërkoni një konsultë falas

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

Peugeot Partner M
hapi 2.785 mm

Organizimi i plotë i Partnerit tuaj me një gjatesi 2,7 m. përbëhet nga raftet, valixhet, sirtarët nga dyshemeja dhe mbulesat për muret. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm,

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapete që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të e pajisura me mbajtës plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI BAZE

Optimizoni hapësirën në ndarjen e ngarkesës së Peugeot Partner M me modulin bazë të përbërë nga 3 rafte me ndarës

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000020
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI KOMFORT

Moduli i majtë për Partner M Comfort i përbërë nga mbulesa të harkut të rrotave me derë, rafte me ndarës, tabaka magazinimi të lëvizshme dhe rafte me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 56 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000017
Allestimento luxury,a con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI LUKSOZ

Moduli luksoz në anën e majtë për Partner M i kompletuar me komodinë, vasket plastike, dy valixhe të lëvizshme dhe terminale me ndarëse.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000021
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI BAZE

Moduli bazë djathtas peugeot Partner M i thjeshtë, vetëm me rafte

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000022
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI KOMFORT

Pajisje komforte e drejtë për peugeot Partner M me rafte të hapur dhe kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 24 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000018
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI LUKSOZ

Raftet luksoze djathtas për peugeot Partner M i përbërë nga dy sirtarë, vasketa arkitrale dhe raftet fundore

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000019

Peugeot Partner XL
hapi 2.975 mm

Vendosja e plotë e Partnerit tuaj me një bazë rrote prej 2,97 metrash.

Ai përbëhet nga raftet, valixhet, njësitë e sirtarëve, pjesa e sipërme dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUKSOZ.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapete që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të e pajisura me mbajtës plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura intrna base, sinistra con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI BAZE

Maksimizoni hapësirën e ndarjes së ngarkesës së partnerit tuaj xl me pajisjet bazë në të majtë me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe raftet blu me ndarës dhe raftet fundore me ndarëse

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000025
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore BIANCO, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI KOMFORT

Moduli për partnerin xl Comfort në anën e majtë, i përbërë nga mbulesë e hapur e harkut të rrotave me raft të kompletit të mbajtëses së valixheve me ndarës dhe vasketa  ruajtëse të lëvizshme.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000026
Allestimento luxury, SX con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI LUKSOZ

Moduli i plotë në anën e majtë për peugeot Partner XL me mbulesa të harkut të rrotave me dyer blu, njësi sirtarësh blu, rafte me valixhe plastike transparente.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 66 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000028
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI BAZE

Moduli i thjeshtë me rafte vetëm për peugeot Partner XL

 • Përmasat 1014x1066x360 mm
 • Pesha 25 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000030
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI KOMFORT

Pajisjet e duhura komforte për peugeot Partner XL me mbulesë rrote me një raft të hapur dhe dy sirtarë.

 • Përmasat 1014x1066x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000029
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli PEUGEOT PARTNER L1.

MODELI LUKSOZ

Raftet e duhura luksoze për peugeot Partner XL e përbërë nga mbulesa harku të rrotave me dyer me lëvizje, njësi sirtarësh, vasketa të lëvizshme dhe raftet fundore

 • Përmasat 1014x1066x360 mm
 • Pesha 39 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000027

KOMPLETO VESHJEN E BRËNDSHME ME PRODUKTE TË TJERA TECNOLAM

Kërko një KONSULENCE falas tani për konfigurimin e Partnerit tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417