ZBULONI PAJISJET TONA PËR PROACE CITY-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  TOYOTA PROACE CITY

 • Pajisje për modele nga viti 2007 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR PROACE CITY-N TUAJ

Zbuloni se si të konfiguroni më së miri Proace tuaj

A keni nevojë të konfiguroni Toyota Proace City tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BAZË, KOMFORT, LUXURY si në anën e djathtë ashtu edhe në të majtë. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni.

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

toyota city

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Toyota Proace M
hapi 2.785 mm

Organizimi i plotë i furgonit Proace City me bazë rrotash 2,27 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI BAZE

Raftet bazë Proace me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe seri raftesh të hapura me ndarëse që tërhiqen dhe raftet fundore

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000020
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i plotë për anën e majtë të proçes tuaj me mbulesë harku të rrotave me pjesën e brendshme të aluminit, dy valixhe H20 cm, rafte me ndarës dhe tabaka të larta.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 56 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000017
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI LUXURY

Moduli i plotë për Toyota Proace M i përbërë nga: komoda, tabaka plastike me arkitrarë, dy kuti të lëvizshme dhe terminale me ndarëse.

 • Përmasat 1268x1208x360 mm
 • Pesha 54 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000021
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI BAZE

Raft në anën e djathtë me rafte dhe ndarës që tërhiqen

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 23 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000022
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI KOMFORT

Moduli Ti-Car me mbulesë harku të rrotave me derë, 3 tabaka të lëvizshme dhe rafte me ndarës

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 24 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000018
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli TOYOTA PROACE 2016 S.

MODELI LUXURY

Raftet e përbërë nga dy sirtarë, tabaka të larta dhe raftet terminale

 • Përmasat 1014x996x360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000019

Toyota Proace City  XL
hapi 2.975 mm 

Organizimi i plotë i furgonit të qytetit Proace me një bazë rrote prej 2,97 metrash. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI BAZE

Optimizoni hapësirën tuaj të ngarkesave të qytetit Proace me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe raftet blu me ndarës dhe raftet fundore me ndarëse

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000025
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI KOMFORT

Moduli për Toyota proace city Comfort i përbërë nga mbulesë e hapur e harkut të rrotave me çantë të ndalimit të valixheve, raftet me ndarës dhe tabaka ruajtëse të lëvizshme.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000026
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI LUXURY

Modules i plotë për Toyota proace city me mbulesa të harkut të rrotave me dyer me lëvizje blu, njësi sirtarësh blu, rafte me kuti plastike transparente.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Ajo peshon 66 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000028
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI BAZE

Raft në anën e djathtë me rafte që tërhiqen dhe ndarëse

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 25 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000030
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur komod për qytetin Proace me mbulesë harku të rrotave me një derë, 2 rafte të hapura dhe dy sirtarë.

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000029
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli TOYOTA PROACE CITY XL.

MODELI LUXURY

Raftet e duhura luksoze për qytetin proace të përbërë nga mbulesa harku të rrotave me dyer me lëvizje, njësi sirtarësh, tabaka të lëvizshme dhe raftet fundore

 • Masa 1014x1066x360 mm
 • Pesha 39 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000027

SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR PROACE CITY NË 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro TOYOTA PROACE CITY composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali TOYOTA PROACE CITY vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali TOYOTA PROACE CITY con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

KËRKONI NJË konsulence FALAS DHE ZBULONI ZGJIDHJET MË TË PËRSHTATSHME PËR NEVOJAT TUAJA
NA KONTAKTONI PËR NJË konsulence FALAS DHE NJË PARAQITJE 3D

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417