ZBULONI PAJISJET TONA PËR TOYOTA PROACE-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  TOYOTA PROACE

 • Pajisje për modele nga viti 2007 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR PROACE-n TUAJ

Zbuloni se si të konfiguroni më së miri Proace tuaj

Keni nevojë të konfiguroni Toyota Proace tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni -BASE, COMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për atë të majtë.

Nëse nuk e gjeni atë që po kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar dhe ne do ju gjejmë një zgjidhje!

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

Toyota Proace Kompakt L1
Hapi 2925 mm

Organizimi i plotë i furgonit Proace me një bazë rrote prej 2,92 metrash. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

MODELI BAZE

Njësia bazë e rafteve Proace me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe grup raftesh të hapura me ndarës të lëvizshëm. Tabaka plastike me tërheqje dhe raftet fundore

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4011 Kod 020020012

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i plotë për anën e majtë të procesit tuaj me mbulesë harku të rrotave me grila dhe mbajtëse kompleti. Dy valixhe rafte H20 cm me ndarëse dhe tabaka të larta.

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 85 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4012 Kodi 020020013

MODELI LUXURY

në këtë modul për furgona kemi edhe dy sirtarë

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 98 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4013 Kod 020020014
 • Vendosja në anën e djathtë

MODELI BAZE

Raft në anën e djathtë me rafte dhe ndarës që tërhiqen

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4014 Kodi 020020015

MODELI KOMFORT

Moduli Ti-Car me mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, 3 kuti të lëvizshme dhe dy sirtarë H20 dhe rafte me ndarës

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4015 Kod 020020016

MODELI LUXURY

Moduli i kompletuar me derë të pjerrët, komplet mbajtëse të animit, njësi sirtarësh

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4016 Kodi 020020017

Toyota Proace Standard L2
hapi 2925 mm 

Organizimi i plotë i furgonit Proace me një bazë rrote prej 2,92 metrash. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

MODELI BAZE

Njësia bazë e rafteve Proace me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe grup raftesh të hapura me ndarës të lëvizshëm. Tabaka plastike me tërheqje dhe raftet fundore

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4011 Kod 020020012

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i plotë për anën e majtë të procesit tuaj me mbulesë harku të rrotave me grila dhe mbajtëse kompleti. Dy valixhe rafte H20 cm me ndarëse dhe tabaka të larta.

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 85 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4012 Kodi 020020013

MODELI LUXURY

Në këtë modul për furgona kemi edhe dy sirtarë

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 98 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4013 Kod 020020014
 • Vendosja në anën e djathtë

MODELI BAZE

Raft në anën e djathtë me rafte dhe ndarës që tërhiqen

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4014 Kodi 020020015

MODELI KOMFORT

Moduli Ti-Car me mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, 3 kuti të lëvizshme dhe dy sirtarë H20 dhe rafte me ndarës

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4015 Kod 020020016

MODELI LUXURY

Moduli i kompletuar me derë të pjerrët, komplet mbajtëse të animit, njësi sirtarësh

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4016 Kodi 020020017

Toyota Proace I gjatë L2
hapi 2925 mm 

Organizimi i plotë i furgonit Proace me një bazë rrote prej 2,92 metrash. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit.

Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXORY

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

MODELI BAZE

Njësia bazë e rafteve Proace me mbulesë të hapur të harkut të rrotave dhe grup raftesh të hapura me ndarës të lëvizshëm. Tabaka plastike me tërheqje dhe raftet fundore

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4011 Kod 020020012

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i plotë për anën e majtë të procesit tuaj me mbulesë harku të rrotave me grila dhe mbajtëse kompleti. Dy valixhe rafte H20 cm me ndarëse dhe tabaka të larta.

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 85 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4012 Kodi 020020013

MODELI LUXURY

Në këtë modul për furgona kemi edhe dy sirtarë

 • Përmasat 1780x1280x360 mm
 • Pesha 98 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4013 Kod 020020014
 • Vendosja në anën e djathtë

MODELI BAZE

Raft në anën e djathtë me rafte dhe ndarës që tërhiqen

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 36 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4014 Kodi 020020015

MODELI KOMFORT

Moduli Ti-Car me mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, 3 kuti të lëvizshme dhe dy sirtarë H20 dhe rafte me ndarës

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4015 Kod 020020016

MODELI LUXURY

Moduli i kompletuar me derë të pjerrët, komplet mbajtëse të animit, njësi sirtarësh

 • Masa 1010x1200x360 mm
 • Pesha 74 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 4016 Kodi 020020017

PLOTËSOJENI VESHJEN ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

KËRKONI NJË konsulence FALAS DHE ZBULONI ZGJIDHJET MË TË PËRSHTATSHME PËR NEVOJAT TUAJA
NA KONTAKTONI PËR NJË konsulence FALAS DHE NJË PARAQITJE 3D

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417