RAFTE PER POSTEN POSTA

RAFTE PER POSTE

Në këtë artikull, ne do të flasim për rëndësinë e rafte per posten dhe si mund të bëjë një ndryshim në punën e tyre për të pasur një depo të vërtetë të lëvizshme.

Kompania jonë ka mbi 30 vjet që merret me pajisje për furgona, e bëjmë me pasion për të ndihmuar të gjithë profesionistët dhe institucionet në këtë sektor, që të kemi rezultate të nivelit të lartë.

Ne merremi me shumë artizanë, tregtarë dhe ndërmarrje të vogla dhe të mesme. Ne gjithashtu kemi ngritur flota për kompani të mëdha, angazhimi është i njëjtë, për të ndihmuar të gjithë klientët të realizojnë ëndrrën e tyre të punës në rrota!

Të mos humbasim në muhabet pastaj, le të zbulojmë në detaje se nga çfarë përbëhet konfigurimi për posten dhe cilat janë perfitimet e këtij lloji të rafteve të dizenjuara për furgonin tuaj.

CILI ËSHTË RAFTE PER POSTEN?

Ne po flasim për një strukturë specifike, të krijuar posaçërisht së bashku me ekipin tonë të ekspertëve, me materialet më të mira dhe mbi të gjitha me synimin për të ndihmuar korrierët në kryerjen e përditshme të punës. Ne jemi të vetëdijshëm për faktin se të gjithë duan një konfigurim 100% të personalizuar dhe për këtë arsye kishim idenë të propozonim personalizim maksimal edhe për këtë sektor.

Pajisjet tona të furgonit të dorëzimit për posten janë bërë sipas nevojave.

Rafte per posten : është një konfigurim për furgon, i krijuar ekskluzivisht për ata që kryejnë një punë të vrullshme si ajo e postes, në mes të trafikut të qytetit.

Ai lejon zvogëlimin e kohës së punës midis ngarkimit dhe shkarkimit dhe ndihmon veçanërisht gjatë organizimit të dërgesave.

Rafti per posten, është krijuar për të ndihmuar të gjithë ata që duan:

Mbrojnë të gjitha materialet brenda furgonit dhe për këtë arsye paketat që do të dorëzohen dhe dokumentet;
Gjejnë menjëherë artikullin që kërkon, bazuar në kohën e dorëzimit dhe adresat;
Kenë sirtarë dhe rafte optimale për rikthimin e menjëhershëm të dokumentacionit të rëndësishëm;
Kurseni shumë kohë gjatë ditës tuaj tipike të punës.
Vendosja për korrierët mund të projektohet ad hoc, sipas nevojave dhe mund të ndërtohet përmes një plani 3d së bashku me Stafin E Tecnolam. Projekti 3D ju lejon të dini tashmë se si do të duket konfigurimi i sapo montuar.

Në një instalim të këtij lloji, është e mundur të instaloni në mënyrë modulare: një platformë që mbron furgonin nga çdo rënie aksidentale; një shtresë e bërë me porosi që mund të izolojë ngarkesën; rafte të dizajnuara posaçërisht për hapësirën e ngarkesës dhe një sirtar të dobishëm për përmbajtjen e dokumentacionit të rëndësishëm ditor.

Gjithashtu është e mundur të aksesoni më tej furgonin tuaj, për korrier me një devijim ngarkimi në mënyrë që të mos bëni përpjekje të mëtejshme me paketa më të mëdha.

CILAT JANË AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË PAJISJEVE PËR POSTËS?

Përparësitë janë të shumta, pa dyshim, megjithatë, disa ndikojnë në ndjeshmërinë e një dite tipike pune, të tilla si:

Siguria gjatë ngarkimit dhe shkarkimit për pakot dhe për vetë korrierin;
Aftësia për të gjetur gjithçka që ju nevojitet në një kohë të shkurtër;
Rregull dhe pastërti për produktet e sjella dhe pakot.

SI MUND TË KRIJONI NJË SET-UP PËR POSTA?

Shumë e thjeshtë për të qenë në gjendje të përfitoni sa më shumë nga konfigurimi juaj për korrier , padyshim falë ndihmës së stafit tonë. Ne do të dëgjojme kërkesat tuaja për t’i përmbushur ato në mënyrën më të mirë përmes një dizajni të përpiktë.

Dizajni është momenti më i rëndësishëm, veçanërisht pasi do të jeni në gjendje të shikoni në detaje secilin modul të ambientit tuaj të ri të punës brenda furgonit tuaj.

Dizajni bëhet së bashku, por ju do të zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë dhe mbi të gjitha atë që është thelbësore për punën tuaj.

Pas kësaj do t’ju kërkohet të miratoni preventivin, dhe pas pagesës, do t’ju dërgohet materiali për montim.

SI MUND TË PËRMIRËSOJË RAFTI PER POSTE PUNËN TUAJ?

KLIKO KETU

Përmirësimet e përditshme janë të shumta, sidomos për sa i përket angazhimit por jo vetëm. Shpesh në artikujt tanë do të keni lexuar se sa e rëndësishme është për ne të thellohemi në temën siguria në punë. Të gjitha produktet tona modulare për furgonët e dorëzimit për posta janë krijuar posaçërisht për të garantuar siguri totale.

Ju nuk duhet të shqetësoheni më për pako që jane pothuajse kudo, ju mund të mbani gjithçka në rregull dhe të mos rrezikoni që ngarkesa të bien apo prishen. Koha që do të kaloni në punën tuaj do të zvogëlohet falë rafteve, nuk do të keni më nevojë të kërkoni pakot rastësisht, ato do të jenë mirë në raftet dhe ne vendin ku do i vendosni . Dokumentet tuaja do t’ju presin në sirtarë. Përmirësimet që do të shihni mbi të gjitha për sa i përket energjisë personale dhe pa dyshim që do të jeni në gjendje të përmirësoni aspektet e punës tuaj që prireni t’i neglizhoni.

PYETJET E BËRA MË SHPESH

Cili është konfigurimi për posta?

“Është një set-up për van, i projektuar ekskluzivisht për ata që bëjnë një punë të vrullshme si ajo e postës, në mes të trafikut të qytetit. Ai lejon zvogëlimin e kohës së punës midis ngarkimit dhe shkarkimit dhe ndihmon veçanërisht gjatë organizimit të dërgesave.”

Cilat janë avantazhet e përdorimit të rafteve per posta?

Përparësitë janë të shumta, pa dyshim, megjithatë, disa ndikojnë në ndjeshmërinë e një dite tipike pune, të tilla si:

Siguria gjatë ngarkimit dhe shkarkimit për pakot dhe për vetë korrierin;
Aftësia për të gjetur gjithçka që ju nevojitet në një kohë të shkurtër;
Rendi dhe pastërtia për produktet e sjella dhe pakot.
Ku mund të blej një furgon korrier?

Mund ta blini në faqet e kompanive të specializuara Si Tecnolam e cila merret me pajisje për furgona për më shumë se 30 vjet.

Si mund të përmirësojë RAFTI I POSTES punën tuaj?

Përmirësimet lidhen kryesisht me kohën e kaluar e cila do të ulet ndjeshëm si për ngarkim ashtu edhe për shkarkim; për sigurinë pasi paketat do jene të vendosura mire me rregull gjithashtu edhe dokumentet dhe pa dyshim për pastërtinë dhe rregullin e furgonit tuaj.

 

PER ME SHUME ARTIKUJ TE TILLE KLIKO KETU

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417