RAMPA NGARKIMI

RAMPAT NGARKIMI PËR FURGONË

E disponueshme për të gjitha modelet e automjeteve

“Thjeshtoni punën tuaj për shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave me rampat tona”

Tecnolam ju ofron mundësinë për të marrë rampa të shkëlqyera ngarkimi dhe shkarkimi. Rampat e ngarkim-shkarkimit mund të jenë të pranishme në mjedise të ndryshme pune, si në kantiere ashtu edhe në aktivitetet e magazinimit të materialeve të ndryshme si dhe të ngarkim-shkarkimit të mallrave.

Ato ndihmojnë në kryerjen normale të punës në kantiere, fabrika dhe industri të llojeve të ndryshme.

Rampat e ngarkimit për furgona janë bërë nga Tecnolam, në mënyrë që puna të bëhet më e lehtë dhe më e organizuar dhe që veprimi i ngarkimit dhe shkarkimit të jetë i thjeshtë për t’u kryer me lehtësi.

CILAT JANË PËRPARËSITË E INSTALIMIT TË NJË RAMPA TË NGARKIMIT DHE SHKARKIMIT NË FERONIN TUAJ?

Nuk është e vështirë të identifikohen avantazhet për ata që vendosin të përdorin rampat e ngarkimit në udhëtimet e tyre të përditshme të punës.

Në fakt, është e mundur të transportoni mallra me lehtësi, por jo vetëm, mund të transportoni pajisje dhe materiale pune për të lehtësuar punën tuaj dhe për të bërë më pak përpjekje.

Rampat e ngarkimit dhe shkarkimit ju lejojnë të mos humbni kohë të çmuar dhe të keni më pak dhimbje muskulore për shkak të lëvizjes së mallrave.

Komoditeti është një nga prioritetet e rëndësishme në vendin e punës, veçanërisht kur keni një punishte të lëvizshme.

Rampat ofrojnë siguri të madhe gjatë transportit të mallrave. Thjesht mendoni për të gjitha ato raste kur transportoni pajisje ose mobilje për heqje dhe mund të ndodhë që diçka të shkojë keq. Në këtë rast, ju mund të lëvizni nëpër punëtorinë tuaj celular në siguri dhe harmoni totale, duke shmangur ngjarjet e pakëndshme të paparashikuara.

Rampa nuk ka nevojë për ndonjë mirëmbajtje rutinë, përveç pastrimit normal midis momenteve të ngarkimit dhe shkarkimit.

ngarkim

CILAT JANË KARAKTERISTIKAT E RAMPAVE TONA TË NGARKIMIT DHE SHKARKIMIT?

“Mund të vendosni më shumë rafte sipas nevojave tuaja”

  • Rampat mund të instalohen në çdo lloj mjeti transporti. Mjete të vogla dhe të mëdha ose të artikuluara.
  • Rampat ofrojnë mundësinë për të kënaqur çdo buxhet për çdo punëtor, me një raport të shkëlqyer cilësi/çmim.
  • Rampat janë bërë tërësisht prej alumini, Tecnolam në fakt ofron materialet më cilësore.
  • Rampat janë të lehta dhe të lehta për t’u palosur.
  • Rampat nuk kanë nevojë për këmbë dhe kanë një menteshë shumë të fortë me një kapacitet prej 700 kg
  • Rampat janë të pajisura me gomë që nuk rrëshqet

Ato janë të disponueshme në formate të ndryshme: 2 metra ose 2,5 metra të gjerë me 80 cm ose 1 metër

Kërkoni ofertën tuaj me çmimin më të mirë

CILAT JANË LLOJET E RAMPAVE TECNOLAM?

Ka lloje dhe modele të ndryshme rampash ngarkimi, ndër më të përdorurat sigurisht që janë rampat prej alumini, të cilat garantojnë qëndrueshmëri të madhe në përdorim edhe me ngarkesa të konsiderueshme dhe strukturë të lehtë.

Rampat janë të fiksuara në furgon ose automjetin e shërbimeve, falë një sistemi të quajtur ulluq teleskopik, i cili ju lejon të punoni në siguri absolute, pa probleme lëvizjesh të papritura ose dështimesh. Ky sistem ankorimi është i përshtatshëm për çdo lloj mbështetjeje brenda furgonit.
Pikërisht rampat e aluminit janë të përbëra nga një aliazh alumini, i cili u garanton atyre praktike ekstreme në përdorim. Ata gjithashtu kanë një rezistencë shumë të lartë ndaj çdo lloj përpjekjeje ose ndërhyrjeje të jashtme, madje edhe ndaj agjentëve kimikë shumë korrozivë.

Ky lloj mjeti pune është i disponueshëm në versione të shumta, për të lejuar këdo që të zgjedhë zgjidhjen më të mirë për nevojat e tij.

Ka modele me sistem hapjeje të dyfishtë ose me hapje horizontale ose modele që kanë strukturë me një element të vetëm.

Natyrisht, secili prej këtyre modeleve është krijuar për çdo lloj aktiviteti dhe gjithashtu mund të personalizohet për çdo nevojë.

ngarkim

INSTALIMI NUK KËRKON PRITJE TË GJATË, ËSHTË NJË PUNË PRAKTIKSHT I MENJHERSHME DHE E ZBATUESHME NE AUTONOMI TE PLOTE.

A ËSHTË RREGULL I LIGJIT RAMPA E NGARKIMIT DHE SHKARKIMIT?

Një fazë paraprake për përdorimin e një platforme ngarkimi dhe shkarkimi është homologimi.

Miratimi është një provë e certifikuar që mjeti që do të përdorim është në përputhje me ligjin dhe është i aftë të sigurojë efikasitet dhe siguri në të gjitha ndërhyrjet dhe në të gjitha situatat në të cilat do të përdoret.

Në fakt, ai duhet të plotësojë disa standarde të cilësisë që nuk mund të neglizhohen nëse dëshironi të jeni të sigurt se po përdorni një automjet të besueshëm dhe të sigurt.

SI TË KËRKOJ NJË KONSULENCË?

Kërkimi i një oferte në bazë të nevojave tuaja është vërtet e thjeshtë, mjafton të plotësoni formularin tonë special dhe do të kontaktoheni menjëherë nga stafi ynë i cili do të gjejë zgjidhjen perfekte për ju.

KËRKONI INFORMACION FALAS PËR NJË RAMP NGARKIMI

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417