ZBULO VESHJET TONA TË BRËNDSHME PËR FIAT SCUDO TUAJIN

 • Marka dhe modeli

  FIAT SCUDO

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPIN E SCUDO-s TUAJ

Keni nevojë të konfiguroni Fiat Scudo-n tuaj?

Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, të keni një oficine në me vehte, do t’ju ndihmojë dhe jo pak, në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para, duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni BAZE, KOMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për anën e majtë.

Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese,dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin. Valixhet e veglave janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

 • 3 Vite garanci

  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

fiat scudo trasformalo in una mini officina mobile

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR FIAT SCUDO Në 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FIAT SCUDO 2007 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FIAT SCUDO 2007 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali FIAT SCUDO 2007 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro

Fiat Scudo L1H1
Hapi 3.000 mm

Organizimi i plotë i furgonit Fiat Scudo me një hap të rrotes 3,00 m. Ai përbëhet nga raftet, çantat, sirtarët e dyshemesë dhe veshjet e murit. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm,

Ne kemi përgatitur tre modele te rafteve: BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • KONFIGURIMI  I ANES SE MAJTE

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese,dado dhe bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe mbulesa që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të e pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

A

MODELI BAZE

Moduli bazë për të vendosur Scudo-n tuaj L1H1 me hap të shkurtër të bazës së rrotave me dy mbulues të rrotës të hapur të strukturave të rafteve, me sirtarë ndarës, i thjeshtë dhe efektiv.

 • Përmasat 1775x1227x360 
 • Pesha 58 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod.210000321

MODELI KOMFORT

Moduli më i përpunuar me mbulesë të rrotave të mbyllur me kapak, kit mbajtëse të valixheve, rafte me ndarës, katër sirtarë dhe vasketa të lëvizshme.

 • Përmasat 1775x1227x360 
 • Pesha 78 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000322

MODELI LUXURY

Mbulesat më të mira të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 4 valixhe të lëvizshme për pjesë të vogla, sirtarë për veglat, enë të lëvizshme për të pasur gjithçka në dorë dhe për të përfunduar një ulluk per tuba ose vegla te gjata pa ndarese.

 • Përmasat 1775x1227x360 
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000323
 • Konfigurimi i anës se djathtë

MODELI BAZE

Moduli bazë i përbërë nga mbulesa të harkut të rrotave dhe 4 rafte, duke garantuar fleksibilitet maksimal për përdoruesit.

 • Përmasat 1014x1227x360mm
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000324

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i përbërë nga mbulesa të harkut të rrotave, rafte, sirtarë dhe vasketa blu.

 • Përmasat 1014x1227x360mm
 • Pesha 58 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000325

MODELI LUXURY

Moduli luxury që garanton rendin maksimal brenda Fiat Scudo-s tuaj, falë mbulesave të harkut të rrotave me derë të pjerrët, kutive plastike, sirtarëve, vasketave dhe raftit përfundimtar.

 • Përmasat 1014x1227x360mm
 • Pesha 73 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000326

Fiat Scudo L2h1
HAPI i rrotave 3.122 mm

Organizimi i plotë i furgonit Fiat Scudo me bazë rrotash 3,12 m. Ai përbëhet nga raftet, çantat, sirtarët e dyshemesë dhe mbulesat e murit. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje të Strukturës së Rafteve BAZE-KOMFORT-LUXURY

 • Konfigurimi i anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat. 

MODELI BAZE

Moduli bazë për të konfiguruar mburojën tuaj me dy mbulesa të hapura të rrotave me rafte me ndarës të lëvizshëm, të thjeshtë por funksionalë.

 • Përmasat 2028x1237x360mm
 • Pesha 62 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod.210000329

MODELI KOMFORT

Moduli më i kompletuar me mbulesë rrote të mbyllur me derë, rafte me ndarës, dy rafte me enë në formën e vasketave te lëvizshme. Raporti maksimal cilësi-çmim.

 • Përmasat 2028x1237x360mm
 • Pesha 86 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod.210000330

MODELI LUXURY

Vendosni fiat scudo tuaj me modulin e krijuar nga profesionistë për profesionistët. Përbëhet nga: 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, 6 sirtarë, 4 kuti plastike, 2 valixhe të lëvizshme, 10 enë të lëvizshme dhe një raft ulluqesh, të gjitha për të garantuar kapacitet maksimal.

 • Përmasat 2028x1237x360mm
 • Pesha 129 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod.210000331
 • icona allestimento lato destro furgone
  Konfigurimi i anës së djathtë

MODELI BAZE

Moduli bazë për FIAT SCUDO L2H1 i përbërë nga: mbulesa për harqet e rrotave dhe 4 rafte, duke garantuar fleksibilitet maksimal për përdoruesit.

 • Përmasat 1014x1237x360mm
 • Pesha 32 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000332

MODELI KOMFORT

Moduli komforti për FIAT SCUDO L2H1 me: mbulesa të harkut të rrotave, rafte, sirtarë dhe vasketa blu.

 • Përmasat 1014x1237x360mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000333

MODELI LUXURY

Moduli Lyxury nga profesionistë për profesionistët, garanton rend maksimal brenda FIAT SCUDO L2H1 tuaj, falë mbulesave të harqeve të rrotave me derë lëkundëse, kuti plastike, sirtarë, vasketa dhe raftin përfundimtar.

 • Përmasat 1014x1237x360mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000334

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

KERKO NJE KONSULTE PA PAGESE


E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417