ZBULONI VESHJET TONA TË BRENDSHME PËR FIAT TALENTO TUAJ

 • Marka dhe modeli

  FIAT TALENTO

 • Veshjet për modele nga viti 2016 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPIN E TALENTO-S SUAJ

Strukture raftesh Modularë Talento

Tecnolam krijon raftet modularë dhe të personalizueshme ose standarde për Fiat Talento-n tuaj me një raport perfekt çmim/ cilësi.

Optimizoni kohën tuaj duke pasur gjithçka të disponueshme në moment me raftet e çelikut të prodhuar direkt nga ne. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni: BAZE, KOMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për anën e majtë. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni.

 • 3 vite garanci

  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmimi më i mirë i garantuar

  Tecnolam cilësi superiore me koston më të ulët

fiat talento allestimenti

* Për informacion dhe një preventiv mbi hapat e tjerë, përdorni modulin e mëposhtëm

SHEMBULL I VESHJES SË PLOTË PËR FIAT TALENTO NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FIAT TALENTO 2014 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FIAT TALENTO 2014 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro

FIAT TALENTO L1H1

Hapi i shkurter 3.098 mm

Veshja e plotë e furgonit Fiat Talento me hap  3,09 m. përbëhet nga raftet, valixhet, nga dyshemeja, dhe veshjet për muret me pajisje. Pajisje të tilla si mbajtësja e objekteve dhe mbajtësja e shkallëve mund të montohen në tavanin e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre zgjedhje raftesh: BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Veshja e anës së majtë

Çdo strukturë raftesh është e pajisur me kllapa për fiksim dhe bulona. Raftet Tecnolam janë bërë nga fletë çeliku dhe përbërës plastikë: lyerja me pluhur epoksidi është me shumë shtresa, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të lëvizshem dhe tapete kundra rrëshkitjes. Valixhe të pajisua me enë mbajtëse për vogëlsirat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli fiat talento l1h1

BAZE

Ky modul për veshjen e Talento-n tuaj ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me tetë struktua raftesh me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasa 2028x1238x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000350
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni fiat talento l1h1

KOMFORT

Ky modul përbëhet nga: 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë të vogël mbyllëse, një strukturë me katër sirtarë, dy struktura raftesh me ndarës dhe dy rafte me kontenitorë të lëvizshëm dhe në fund dy struktura raftesh fundore me ndarës.

 • Përmasa 2028x1238x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5  Cod. 210000349
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli fiat talento l1h1.

LUXURY

Veshja e kompletuar me: 2 mbulesa harku te rrotave me derë të vogël mbyllëse, sirtarë të shumtë, 4 valixhe me kontenitorë plastike, 2 valixhe plastike, 2 struktura raftesh me kontenitorë të lëvizshëm dhe në fund një ulluk.

 • Përmasa 2028x1238x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000346
 • Veshja e anës së djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni fiat talento l1h1

BAZE

Moduli në anën e djathtë për harkun e hapur mbulues të rrotave, 3 struktura raftesh me ndarës dhe raft fundor me ndarës.

 • Përmasa 1014x1237x360 mm
 • Pesha 33 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000345
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni fiat talento l1h1

KOMFORT

Në këtë modul kemi një mbulesë harku te rrotave me derë të vogël mbyllëse, strukturë sirtaresh me 4 sirtarë, raft me 6 kontenitorë të lëvizshëm dhe raft fundor me ndarës.

 • Përmasa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000347
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli fiat talento l1h1

LUXURY

Mbulesa e harkut të rrotave me derë të vogël mbyllëse,strukturë sirtaresh me 3 sirtarë, 3 valixhe të lëvizshme, 1 raft me kontenitorë të lëvizshëm, 1 raft fundor me ndarës.

 • Përmasa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000348

FIAT TALENTO L2 h1
Hapi i Gjatë 3.498 mm

Veshja e furgonit Fiat Talento me hapi 3,4 m.

Gjithashtu për këtë hap kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve BAZE – KOMFORT – LUXURY.

 • Veshja e anës së majtë

Çdo strukturë raftesh është e pajisur me kllapa për fiksim dhe bulona. Raftet Tecnolam janë bërë nga fletë çeliku me rezistencë të lartë dhe përbërës plastikë:  lyerja me pluhur epoksidi është me shumë shtresa, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të lëvizshem dhe tapete kundra rrëshkitjes. Valixhe të pajisura me kontenitorë për vogëlsirat.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FIAT TALENTO 2014 L2H1.

BAZE

Veshja bazë në anën e majtë të Talento-s hap të gjatë ka mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte të ndryshme të thjeshta me ndarës të brendshëm dhe tapete kundra rrëshkitjes dhe dy valixhe çeliku të lëvizshme, lartësia H20 cm

 • Përmasa 2282x1227x360 mm
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210001580
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT TALENTO 2014 L2H1.

KOMFORT

Ndryshe nga moduli bazë për veshjen e Talento-s, kemi mbulues të harkut të rrotave me derë të vogël mbyllëse, struktura raftesh, dy valixhe H20 cm dhe kontenitorë me formën e gojës së ujkut.

 • Përmasa 2282x1227x360 mm
 • Pesha 113 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210001583
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FIAT TALENTO 2014 L2H1

LUXURY

Moduli i kompletuar me derë të vogël mbyllëse në mbulesën e harkut të rrotave, kontenitorë të lëvizshëm të verdhë dhe blu, sirtarë dhe kuti të lëvizshme. Përveç rafteve,në këtë modul për të veshur Talento-n kemi një ulluk të hapshëm në pjesën fundore për të mbajtur veglat.

 • Përmasa 2282x1227x360 mm
 • Pesha 140 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210001578
 • Veshja e anës së djathtë
Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FIAT TALENTO 2014 L2H1.

BAZE

Veshja e brëndshme bazë për Talento-n tuaj në anën e djathtë është thelbësore dhe e thjeshtë me një kosto të ulët. Ne kemi një mbulesë rrote të hapur, strukturë raftesh dhe enë mbajtëse me formën e gojës së ujkut.

 • Përmasa 1268x1227x360 mm
 • Pesha 34 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210001582
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT TALENTO 2014 L2H1.

KOMFORT

Padyshim një modul i plotë që e transformon anën e djathtë të Talento-s në një magazinë të rregullt brenda furgonit tuaj. Kemi një mbulesë të harkut të rrotës të mbyllur me derë të vogël lëvizëse, një seri kutishë plastike ose çeliku të lëvizshme, sirtarë të mëdhenj dhe dy rafte magazinimi.

 • Përmasa 1268x1227x360 mm
 • Pesha 76 kg
 • Kodi i artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210001581
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT TALENTO 2014 L2H1.

LUXURY

Ky modul luksoz për Talento-n me hap të gjatë ndryshon nga konfigurimi i mëparshëm vetëm në pjesën anësore ku kemi një morsetë dhe një mbajtëse morsetash.

 • Përmasa 1268x1227x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Cod. 210001579
 •  

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni tani një parashikim shenzimesh falas për konfigurimin e Talentit tuaj.

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417