ZBULONI PAJISJET TONA PËR RENAULT TRAFIC-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  RENAULT TRAFIC

 • Pajisje për modele nga viti 2008 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR TRAFIC-N TUAJ

ZGJIDHNI RAFET MË TË PËRSHTATSHËM PËR PUNËN TUAJ DHE FUNKSIONAL PËR TRAFIKUN TUAJ

Zbuloni zgjidhjet që ofron Tecnolam për pajisjen e fiat Trafic tuaj. Preparate të disponueshme për të gjitha bazat e rrotave në gjatësi. nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur të konfigurimit në modulet e bëra këtu, kërkoni menjëherë një ofertë të personalizuar. Porositja dhe konfigurimi juaj do të mbërrijë direkt në shtëpinë tuaj brenda disa ditësh, çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksimi dhe dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

Nëse keni hapa të tjerë, kërkoni një zgjidhje

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Renault trafic Tecnolam

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Renault Trafic  L1
Hapi 3.098 mm

Një nga furgonët më të shitur në Itali sigurisht që dallohet për kapacitetin e ngarkesës dhe shkathtësinë në përdorim. Zgjedhja e një rafti Tecnolam do t’ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rendi dhe pastërtia e dhomës suaj nuk do të jenë më tabu.

Produktet që Tecnolam ju ofron për të konfiguruar më së miri Ducato janë shumë rafte, njësi sirtarësh, aksesorë, rampa ngarkimi, mure dhe platforma. Më poshtë kemi përgatitur zgjidhje modulesh tashmë të vendosura gati për t’u pozicionuar në mënyrë të thjeshtë dhe autonome brenda Renault Trafic tuaj

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Renault Trafic l1h1.

MODELI BAZE

Ky modul i majtë për furgon Renault Trafic L1 ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me tetë rafte me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000350
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Renault Trafic l1h1.

MODELI KOMFORT

Ky modul Comfort i majtë për furgon Renault Trafic L1 përbëhet nga: 2 mbulesa harku rrotash me derë mbyllëse, një komodë me katër sirtarë, dy rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme në fund nga 2 raftet fundore me ndarës.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000349
Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Renault Trafic l1h1.

MODELI LUXURY

Komplet luksoz i majtë për furgon Renault Trafic L1 i kompletuar me: 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, sirtarë të shumtë, 4 valixhe me enë plastike, 2 valixhe plastike, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe në fund një ulluqe.

 • Masa 2028x1238x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000346
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Renault Trafic l1h1.

MODELI BAZE

Pajisjet Baza e djathtë për mbulesën e harkut të rrotave të modulit në anën e djathtë të Renault Trafic, hap 3 rafte me ndarës dhe raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1237x360 mm
 • Pesha 33 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000345
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Renault Trafic l1h1.

MODELI KOMFORT

Në këtë modul komforti të djathtë furgoni për Renault Trafic L1 kemi një mbulesë harku rrotash me derë mbyllëse, komodë me 4 sirtarë, raft me 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000347
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli Renault Trafic l1h1

MODELI LUXURY

Komponim luksoz në krahun e djathtë për furgon Renault Trafic L1 i përbërë nga: Mbulesa e harkut të rrotave me komodë me derë të pjerrët me 3 sirtarë, 3 valixhe të lëvizshme, 1 raft me kontejnerë të lëvizshëm, 1 raft fundor me ndarës.

 • Masa 1014x1238x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000348

Renault trafic l2H1
hapi 3.498 mm

Përgatitja për transportues Renault Trafic 3.49 m rrota. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT TRAFIC L2H1.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për furgon Renault Trafic L2 H1
ka dy kapakë të hapur të harkut të rrotave me 5 rafte me ndarës të brendshëm dhe 2 rafte fundore.

 • Masa 2282x1227x360
 • Pesha 67 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001580
  Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni RENAULT TRAFIC L2H1.

  MODELI KOMFORT

  Moduli komforti i mbetur për furgonin Renault Trafic L2 H1 i përbërë nga: 2 mbulesa harku rrotash, një me derë mbyllëse dhe një me çantë ndalimi të valixheve, dy sirtarë me katër sirtarë, dy rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme, në fund me 2 fund rafte me ndarëse .

  • Masa 2282x1227x360
  • Pesha 113 kg
  • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001583
   Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli RENAULT TRAFIC L2H1.

   MODELI LUXURY

   Moduli luksoz majtas për furgon Renault Trafic L2 H1 i kompletuar me: 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët, tetë sirtarë, 4 kuti plastike me enë plastike, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe në fund një ulluqe.

   • Masa 2282x1227x360
   • Pesha 140 kg
   • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001578
    • Vendosja në anën e djathtë

    Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni RENAULT TRAFIC L2H1.

    MODELI BAZE

    Pajisja bazë e drejtë për Renault Trafic L2 H1 e përbërë nga: mbulesë e hapur e harkut të rrotave 3 rafte me ndarës dhe raft fundor me ndarës.

    • Përmasat 1268x1227x360 mm
    • Pesha 34 kg
    • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001582
     Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni RENAULT TRAFIC L2H1.

     MODELI KOMFORT

     Në këtë konfigurim të duhur Comfort për Renault Trafic L2 H1 ne kemi një mbulesë harku rrotash me derë mbyllëse, 2 sirtarë me 4 sirtarë, raft me 8 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor me ndarës.

     • Përmasat 1268x1227x360 mm
     • Pesha 77 kg
     • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001581
      Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT TRAFIC L2H1.

      MODELI LUXURY

      Kompleti i duhur luksoz për Renault Trafic L2 H1 i përbërë nga: Mbulesa e harkut të rrotave me komodinë e derës së sipërme me 4 sirtarë, 3 valixhe të lëvizshme, njëra prej të cilave metalike, 1 raft me 5 kontejnerë të lëvizshëm, 1 raft terminali me ndarës.

      • Përmasat 1268x1227x360mm
      • Pesha 76 kg
      • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001579

       SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR RENAULT TRAFIC NE 3D

       Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro RENAULT TRAFIC 2014 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
       Allestimento veicoli commerciali RENAULT TRAFIC 2014 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
       Allestimento veicoli commerciali RENAULT TRAFIC 2014 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

       PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

       Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Trafikut tuaj

       E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
       Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417