Zbuloni pajisjet tona për Ford Transit-IN tuaj

 • Marka dhe modeli

  FORD TRANSIT

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

Zbuloni raftet e duhura për Ford Transit tuaj

Keni nevojë të konfiguroni Ford Transit tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, të kesh gjithmonë pranë një punishteje celulare do të të ndihmojë dhe jo pak do të kursejë kohën dhe paratë e punës duke gjetur gjithmonë gjithçka që të nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni: BAZE, KOMFORT, LUKSOZ si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën.

Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni.  Kërkoni një konsultë të personalizuar dhe ne do ju gjejmë një zgjidhje

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

allestimenti ford transit

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Ford Transit L2H2
Hapi 3.300 mm

Organizimi i plotë i furgonit Ford Transit me një bazë rrote 3,30 m. Ai përbëhet nga raftet, çantat, sirtarët dhe dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Konfigurimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Ne kemi përgatitur tre modele raftesh BAZE- KOMFORT- LUKSOZ Y.

 • VENDOSJA E ANËS SË MAJTË

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese. Për të ankoruar modulin në furgon në siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kutitë prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit L2H2

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transit tuaj përfshin: mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës.

Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat e raftit 2282X1710x360 mm
 • Pesha 97 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000380
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Ford Transit L2H2

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT që kemi projektuar për mjedisin e majtë të Transit tuaj. Përfshin: 1 mbulesë harku rrote me derë alumini dhe mbulesë harku të rrotave me çantë ndalimi valixhe, 2 njësi sirtarësh, rafte me ndarës, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat e Raftit 2282X1710x360 mm
 • Pesha 144 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000379
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Ford Transit L2H2

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë në krye të gamës që ne kemi projektuar për vendosjen në të majtë të Transit tuaj. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini të pjerrët, 4 kuti me pjesë të vogla të lëvizshme, rafte me ndarës. Raftet me kontejnerë të lëvizshëm të madhësive të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit e impianteve te ngrohjes dhe ftohjes falë kutive të lëvizshme per vegla te permasave te vogla.

 • Përmasat e raftit  2282X1710x360 mm
 • Pesha 170 kg
 • Kodi i Artikullit  TI-CAR 5 Cod. 210000381
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Ford Transit L2H2

MODELI BAZE

Rafti EASY në anën e djathtë të Transit-it tuaj Përfshin mbulesa të hapura të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe terminal.

 • Përmasat e raftit 1268x1708x360mm
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000377
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Ford Transit L2H2

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT në anën e djathtë të Transit përfshin mbulesa të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 2 komodë 3 dhe 4 sirtarë, 3 njësi rafte me ndarës.

 • Përmasat e raftit 1268x1708x360mm
 • Pesha 95 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000378
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit L2H2

MODELI LUKSOZ

Raftet LUKSOZ në anën e djathtë të Transit-it tuaj janë në krye të gamës nga Tecnolam. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini përfshin një komodë me 3 kuti të pajisura me tabaka pjesësh të vogla, një komodë me 4 sirtarë të pajisur me ndarës të brendshëm, 2 rafte me ndarës, raft me kontejnerë të verdhë dhe terminal, ideal për hidraulikë.

 • Përmasat e raftit 1268x1708x360mm
 • Pesha 91 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000382

Ford Transit L3H2
HAPI 3.750 mm 

Kompleti i kompletuar i furgonit Ford Transit me bazë rrotash 3,75 m. Ai përbëhet nga raftet, çantat, sirtarët dhe dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë.

Kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve: BASE- KOMFORT- LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese. Për të ankoruar modulin në furgon në siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kutitë prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit L3H2

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transit tuaj përfshin: mbulesë të hapur të harkut të rrotave, 8 rafte me ndarës.

Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat e raftit 3042X1670x360 mm
 • Pesha 116 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000412
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Ford Transit L3H2.

MODELI KOMFORT

Raftet komfort që kemi projektuar për mjedisin e majtë të Transit tuaj. Përfshin: 1 mbulesë harku të rrotave me derë alumini dhe mbulesë harku të rrotave me çantë për ndalimin e valixheve, 2 njësi sirtarësh, 5 rafte me ndarës, 2 rafte me enë të lëvizshme të verdhë dhe blu dhe 2 rafte fundore. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat e raftit 3042X1670x360 mm
 • Pesha 159 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000413
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Ford Transit L3H2.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY L3H2 janë një nga maja e gamës që ne kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transit tuaj 2014. 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë alumini të pjerrët, 8 kuti pjesësh të vogla të lëvizshme, 4 rafte me ndarës. Raftet me kontejnerë të lëvizshëm të madhësive të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat e raftit 3042X1670x360 mm
 • Pesha 215 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000409
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Ford Transit L3H2

MODELI BAZE

Rafti EASY në anën e djathtë të Transit-it tuaj Përfshin mbulesa të hapura të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës, raftet fundore.

 • Përmasat e raftit 1521x1710x360 mm
 • Pesha 58 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000414
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Ford Transit L3H2

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT në anën e djathtë të Transit përfshin mbulesa të harkut të rrotave me derë mbyllëse, 2 sirtarë me sirtarë, 3 rafte me ndarës dhe kontejnerë blu të lëvizshëm.

 • Përmasat e raftit 1521x1710x360 mm
 • Pesha 95 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000410
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit L3H2

MODELI LUKSOZ

Raftet luksoz në anën e djathtë të Transit L3H2 tuaj 2014 janë një top i gamës nga Tecnolam. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini përfshin një komodë me 3 kuti të pajisura me tabaka pjesësh të vogla, një komodë me 4 sirtarë të pajisur me ndarës të brendshëm, 2 rafte me ndarës, ideale për hidraulikë dhe tabaka të lëvizshme.

 • Përmasat e raftit 1521x1710x360 mm
 • Pesha 105 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000411

Ford Transit L3H3
hapi 3.750 mm 

Kompleti i kompletuar i furgonit Ford Transit me bazë rrotash 3,75 m. Ai përbëhet nga raftet, çantat, sirtarët dhe dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesorë. 

Kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve: BAZE- KOMFORT- LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese. Për të ankoruar modulin në furgon në siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kutitë prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit 2014 L3H3

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transit L3H3 tuaj përfshin: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, 10 rafte me ndarës.

Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat e raftit 3042X1751x360 mm
 • Pesha 116 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000430
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Ford Transit 2014 L3H3

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT që kemi projektuar për mjedisin e majtë të Transit tuaj. Përfshin: 1 mbulesë harku rrotash me derë alumini, komplet mbajtëse bagazhesh, 2 sirtarë, rafte me ndarës, 2 rafte me kontejnerë të lëvizshëm.

Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat e raftit 3042X1751x360 mm
 • Pesha 159 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000426
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Ford Transit 2014 L3H3

MODELI LUKSOZ

Raftet luksoz for transit 2014 L3H3 janë në krye të gamës dhe ne menduam për konfigurimin e majtë: Mbulesa me dy harqe rrotash me derë alumini, 8 valixhe, rafte me ndarës, njësi sirtarësh me sirtarë të thellë 360 mm, Rafte me kontejnerë të lëvizshëm prej madhësi të ndryshme (të verdhë dhe blu). Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat e raftit 3042X1751x360 mm
 • Pesha 215 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000428
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Ford Transit 2014 L3H3

MODELI BAZE

Rafti EASY në anën e djathtë të Transit-it tuaj Përfshin kapakun e hapur të harkut të rrotave, 4 rafte me ndarës.

 • Përmasat e raftit 1521x1751x360 mm
 • Pesha 58 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000429
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Ford Transit 2014 L3H3

MODELI KOMFORT

Raftet KOMFORT në anën e djathtë të Transit përfshin mbulesa të harkut të rrotave me derë, 2 komodë me 3 sirtarë, 1 rafte me ndarës, rafte me tabaka të verdhë dhe blu dhe raft fundor

 • Përmasat e raftit 1521x1751x360 mm
 • Pesha 97 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000427
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Ford Transit 2014 L3H3

MODELI LUKSOZ

Raftet luksoz në anën e djathtë të Transit tuaj 2014 janë një nga maja e gamës nga Tecnolam. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini përfshin një komodë me 3 kuti të pajisura me tabaka pjesësh të vogla, një komodë me 4 sirtarë të pajisur me ndarës të brendshëm, 1 rafte me ndarës, tabaka të lëvizshme dhe raft fundor.

 • Përmasat e raftit 1521x1751x360 mm
 • Pesha 106 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000425

SHEMBULL I konfigurimit të plotë për FORD TRANSIT NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FORD TRANSIT 2014 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali FORD TRANSIT 2014 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali FORD TRANSIT 2014 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulencë falas tani për konfigurimin e Ford Transit-it tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417