ZBULONI PAJISJET TONA PËR VOLKSWAGEN TRANSPORTER-tuaj

 • Marka dhe modeli

  VOLKSWAGEN TRANSPORTER

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

KENI NEVOJË për PAJISJE FUNKSIONALE PËR TRANSPORTER-TUAJ?

Zbuloni zgjidhjet që ofron Tecnolam për Transporter tuaj. Konfigurimet e disponueshme për hapat e të gjitha gjatësisë, nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur të konfigurimit në modulet e bëra këtu, kërkoni menjëherë një ofertë të personalizuar.

Porositni dhe konfigurimi juaj do të arrijë direkt në shtëpinë tuaj brenda disa ditësh. Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla. Nëse keni hapa të tjerë, kërkoni një konsulence falas 

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Transporter

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR VW TRANSPORTER IN 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro VOLKSWAGEN T6.1 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale tipo grondaia
Allestimento veicoli commerciali VOLKSWAGEN T6.1 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

VOLKSWAGEN TRANSPORTER L1
hapi 3.000mm

Një nga furgonët më të shitur në Itali sigurisht që dallohet për kapacitetin e ngarkesës dhe shkathtësinë në përdorim. Zgjedhja e një rafti Tecnolam do t’ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rendi dhe pastërtia e dhomës suaj nuk do të jenë më tabu.

Produktet që ju ofron Tecnolam për të konfiguruar më mirë vw Transporter janë të shumta. Raftet, njësitë e sirtarëve, aksesorët, rampat e ngarkimit, muret dhe platformat. Më poshtë kemi përgatitur zgjidhjet e moduleve të vendosura tashmë të gatshme për t’u pozicionuar në një mënyrë të thjeshtë dhe autonome brenda transportuesit tuaj vw.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.

Scaffalatura base, sinistra con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori colore bianco per veicoli volks Transporter T6 L1.

MODELI BAZE

Raftet bazë që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transporter L1 tuaj përfshin: mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat 2028x1308x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002358
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Transporter T6 L1.

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transporter L1 tuaj përfshin: 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë alumini, 4 mbajtëse kuti, rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2028x1308x360 mm
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002355
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli volkswagen Transporter T6 L1.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë në krye të gamës që ne kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transporter L1 tuaj. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini, mbulesë e hapur e harkut të rrotave me çantë ndalese valixhe, 4 kuti me pjesë të vogla të lëvizshme, një komodë me 2 sirtarë, rafte me ndarës. Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2028x1308x360 mm
 • Pesha 125 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002360
 • Vendosja në anën e djathtë

Pjesa anësore e derës së furgonit është më e shkurtra, prandaj zgjidhjet tona ju lejojnë ta përdorni plotësisht, duke ju bërë edhe më shumë hapësirë ​​pune. Zgjidhni konfigurimin: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ. Transport i shpejtë dhe i sigurt në të gjithë Italinë.

Modulo base per Volkswagen t6 lato destro con sccffalatura base composta da copriruota apert, 3 quattro mobili con divisori.

MODELI BAZE

Rafti në anën e djathtë të Transporter L1 tuaj Përfshin: Mbulesë për harkun e rrotave me derë, 1 raft me ndarës, raft me sirtarë.

 • Përmasat 1014x1227x360 mm
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002356
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni volks Transporter T6 L1.

MODELI KOMFORT

Rafti COMFORT në anën e djathtë të Transporter L1 Përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, 1 komodë 4 sirtarë, 1 rafte me ndarës të verdhë dhe raft përfundimtar me ndarës.

 • Përmasat 1014x1227x360 mm
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002357
Modulo tipo allestimento destro luxury con copriruota con anta basculante, cassettiera a tre cassetti, e scffale con tre valigie e per finire ripiano terminale con divisori.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY në anën e djathtë të Transporter L1 tuaj janë një Tecnolam në krye të gamës. Mbulesa e harkut të rrotave me derë alumini përfshin një komodë me kuti të pajisura me tabaka pjesësh të vogla, një komodë me 3 sirtarë të pajisur me ndarës të brendshëm, 1 rafte me ndarës, 1 raft me enë të lëvizshme.

 • Përmasat 1014x1227x360 mm
 • Pesha 61 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002359

VOLKSWAGEN TRANSPORTER L2
hapi 3.400 mm

Baza e rrotave 3,66 m përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për të thjeshtuar zgjedhjen tuaj. Nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

modulo interno base, sinistro colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli volks Transporter T6 L2.

MODELI BAZE

Raftet BASE janë projektuar për ata që duan një sistem të thjeshtë por shumë praktik. Ai përfshin rafte me ndarës praktik dhe një raft me dy kontejnerë. Ai përfshin gjithashtu dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave.

 • Përmasat 2282x1269x360 mm
 • Pesha 72 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002371
Modulo interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni volks Transporter T6 L2.

MODELI KOMFORT

Raftet COMFORT që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të Transporterit tuaj përfshijnë: 2 mbulesa harku rrotash me derë alumini, 2 mbajtëse valixhesh, rafte me ndarës. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2282x1269x360 mm
 • Pesha 91 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002372
Modulo luxury, sinistra copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli volks Transporter T6 L2.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY janë në krye të gamës që ne kemi projektuar për vendosjen në të majtë të Transporterit tuaj. Përfshin: mbulesë harku të rrotave me derë alumini, mbulesë harku të hapur me çantë ndalimi valixhe, 3 kuti me pjesë të vogla të lëvizshme, komodë me 3 sirtarë, rafte me ndarës, rafte me enë të lëvizshme të madhësive të ndryshme. Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2282x1269x360 mm
 • Pesha 133 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002373
 • Vendosja në anën e djathtë

Pjesa anësore e derës së furgonit është më e shkurtra, prandaj zgjidhjet tona ju lejojnë ta përdorni plotësisht, duke ju bërë edhe më shumë hapësirë ​​pune. Zgjidhni konfigurimin: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ Transport i shpejtë dhe i sigurt.

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni volks Transporter T6 L2.

MODELI BAZE

Rafti BAZË për anën e djathtë të Transporterit tuaj Përfshin: mbulesë të hapur të harkut të rrotave, 3 rafte me ndarës, Rafte me kontejnerë të lëvizshëm

 • Përmasat 1521x1269x360 mm
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002374
Scaffalatura destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni volks Transporter T6 L2.

MODELI KOMFORT

Rafti COMFORT në anën e djathtë të Transporterit Përfshin: mbulesë të hapur të harkut të rrotave, 3 valixhe, 1 komodë 3 sirtarë, rafte me ndarës.

 • Përmasat 1521x1269x360 mm
 • Pesha 89 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002375
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli volks Transporter T6 L2.

MODELI LUKSOZ

Raftet LUXURY në anën e djathtë të Transporter-it tuaj janë një top i gamës Tecnolam. Kapaku i harkut të rrotës i hapur. Gjithashtu përfshin komodë me 3 çantë të pajisura me tabaka pjesësh të vogla, komodë me 3 sirtarë të pajisur me ndarës të brendshëm, rafte me ndarës. Ideale për hidraulikë

 • Përmasat 1521x1269x360 mm
 • Pesha 83 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210002376

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Transporterit tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417