ZBULONI PAJISJET TONA PËR MERCEDES VITO-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  MERCEDES VITO

 • Pajisje për modele nga viti 2014 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR VITO-n tuaj

Zgjidhni konfigurimin ideal për Vito-n tuaj

Ne kemi përgatitur lloje të ndryshme të rafteve për Vito-n tuaj – BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

Çdo Raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapete që nuk rrëshqasin. valixhe të pajisura me vasketa plastike për pjesë të vogla. Nëse nuk mund të gjeni zgjidhjen e duhur për ju, mos u shqetësoni, kërkoni një konsultë falas nga menaxheri ynë i shitjeve

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

mercedes vito_tecnolam

Hapi i shkurtër -Kompakt- 3200 mm

Hapi mesatar – I gjatë – 3200 mm

Hapi i gjatë – Tepër i gjatë- 3430 mm

Merceses Vito L1 Kompakt
Hapi 3.200 mm

A e kryeni punën tuaj me pasion dhe dëshironi të jeni gjithmonë operacional për të përballuar me vendosmëri çdo sfidë të re? Ju dhe Vito juaj së bashku me konfigurimet e TECNOLAM do të formoni një ekip të përsosur. Baza e rrotave e shkurtër por shumë e madhe me sistemin e rafteve ju do të optimizoni hapësirën e ndarjes dhe do të reduktoni kohën e humbur për të gjetur materialin tuaj. Rendi dhe pastërtia nuk do të jenë më tabu.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI BAZE

Moduli i majtë për furgonin kompakt Vito L1 të linjës bazë të rafteve tecnolam përfshin: Mbulesë harku të hapur të rrotave 6 rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore me ndarës

 • Përmasat e raftit 1775x1187x360 mm
 • Pesha 57 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR5 Kodi 210001099
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI KOMFORT

Raftet komode të mbetura për furgonin kompakt Vito L1 përbëhen nga: Mbulesa e hapur e harkut të rrotave me 1 komplet mbajtëse bagazhesh. 1 komodë me 4 sirtarë 2 rafte për kontejnerë të lëvizshëm dhe terminal.

 • Përmasat e raftit 1775x1187x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR5 Kodi 210001100
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI LUKSOZ

Pjesa e sipërme e gamës së Tecnolam Luxury e mbetur për furgonin Vito L1 Compact përfshin: Mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, sirtarë me 4 sirtarë të shkurtër 4 valixhe plastike me kontejnerë të ngjyrave të ndryshme Rafte me ndarës dhe dy me tabaka të lëvizshme dhe raft të zgjatshëm

 • Përmasat e raftit 1775x1187x360 mm
 • Pesha 102 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR5 Kodi 210001103
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI BAZE

Lloji Baza e djathtë për Vito L1 Compact me: mbulesë harku të hapur të rrotave dhe 4 Kllapa me ndarëse alumini

 • Përmasat e raftit  1014x1187x360
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001102
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI KOMFORT

Lloji komod i duhur për Vito L1 Compact
Kompromisi i duhur midis cilësisë dhe çmimit, mbulesa e rrotave me derë, 2 njësi rafte 50 cm të gjatë, vasketa blu, 4 sirtarë dhe terminali.

 • Përmasat e raftit 1014x1187x360
 • Pesha 57 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001104
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 COMPACT

MODELI LUKSOZ

Lloji i duhur luksoz për Vito L1 Compact me: mbulesë rrote me dere me amortizatore  , 3 valixhe plastike, 4 sirtarë, 4 vasketa blu dhe në fund një terminal.

 • Përmasat e raftit 1014x1187x360
 • Pesha 76 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001101

Mercedes Vito I gjatë
Hapi 3.200L mm

Mercedes Vito Long, një ndarje e gjerë ngarkese që përshtatet me çdo mjedis pune. Gjithashtu per kete model kemi kompozuar kompozime -BAZE-STANDARD-LUKSOZ

Ju kujtojme se modulet tona jane  PLOTESISHT TE PERSONALIZUARA 

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI BAZE

Raftet me bazë majtas për furgonin Vito Long me 2 harqe të hapura të rrotave, 6 rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat e raftit 2028x1556x360 mm
 • Pesha 68 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 21000111
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI KOMFORT

Raftet komode të mbetura për furgonin e gjatë Vito përbëhet nga: Mbulesa e hapur e harkut të rrotave me 1 komplet mbajtëse bagazhesh. 1 komodë me 4 sirtarë 2 rafte për kontejnerë të lëvizshëm dhe terminal.

 • Përmasat e raftit 2028x1556x360 mm
 • Pesha 87 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001117
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI LUKSOZ

Pjesa e sipërme e gamës së Tecnolam Luxury e mbetur për furgonin Vito L1 Compact përfshin: Mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, njësi sirtarësh me 4 sirtarë  4 valixhe plastike me kontejnerë ngjyrash dhe madhesish të ndryshme Rafte me ndarës dhe dy rafte me vasketa  të lëvizshme dhe raft ulluk per tuba te gjate

 • Përmasat e raftit 2028x1556x360 mm
 • Pesha 112 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001115
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI BAZE

Moduli i duhur bazë për Vito Long me: mbulesë harku të hapur të rrotave dhe rafte me 4 ndarëse alumini

 • Përmasat e raftit 1014x1187x360 mm
 • Pesha 31 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001102
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI KOMFORT

Modeli i duhur i rehatisë për Vito Long
Kompromisi i duhur midis cilësisë dhe çmimit, mbulesa e rrotave me derë, 2 njësi rafte 50 cm të gjata, vasket blu, 4 sirtarë dhe terminal.

 • Përmasat e raftit 1014x1187x360 mm
 • Pesha 57 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001104
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 LONG (PASSO 3200 L)

MODELI LUKSOZ

Moduli i duhur luksoz për Merscedes Vito të gjatë me: kapakun e rrotës me hapje nga lart  , 3 valixhe plastike, 4 sirtarë, 4 vasketa blu dhe në fund një terminal.

 • Përmasat e raftit 1014x1187x360 mm
 • Pesha 72 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001101

Mercedes Vito Tepër i Gjatë
Hapi 3.430 mm

Mercedes Vito Extralong-Long, një ndarje e gjerë ngarkese që përshtatet me çdo mjedis pune. Gjithashtu per kete model kemi kompozuar kompozime -BAZE-STANDARD-LUKSOZ

Ju kujtojme se modulet tona jane  PLOTESISHT TE PERSONALIZUARA 

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG

MODELI BAZE

Shembull i bazës së majtë për furgon Vito Extra-Long I thjeshtë por i dobishëm ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe rafte me ndarës dhe 6 rafte metalik me ndarese alumini 

 • Përmasat e raftit 2282x1187x360 mm
 • Pesha 71 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001109
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG

MODELI KOMFORT

Shembull komoditeti i lënë për furgonin Vito Extra-Long Mbulesa e harkut të rrotës së hapur me 1 komplet mbajtëse valixhesh. 1 Komodë me 3 sirtarë 2 Rafte për kontejnerë të lëvizshëm dhe terminal dhe dy valixhe metalike portabel .

 • Përmasat e raftit 2282x1187x360 mm
 • Pesha 101 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001107
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG

MODELI LUKSOZ

Shembull Komoditeti i lënë për furgon tepër të gjatë Vito përfshin: Mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, njësi sirtarësh me 3 sirtarë të shkurtër 4 kuti plastike dhe 2 metalike me kontejnerë me ngjyra të ndryshme Rafte me ndarës dhe dy me vasketa  të lëvizshme dhe raft ulluk per tuba ose vegla te gjata.

 • Përmasat e raftit 2282x1187x360 mm
 • Pesha 126 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001108
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG.

MODELI BAZE

Moduli i duhur bazë për VITO extralong ka një mbulesë të hapur të harkut të rrotave – 3 rafte me ndarës dhe një raft fundor.

 • Përmasat e raftit 1268x1186x360 mm
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001111
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG

MODELI KOMFORT

Shembull Moduli i duhur i komoditetit për Vito Extra-Long me: mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, 2 kuti të lëvizshme, një komodinë të përbërë nga 4 sirtarë, një rresht vasketash të verdhë të lëvizshëm dhe në fund një raft me ndarës alumini.

 • Përmasat e raftit 1268x1186x360 mm
 • Pesha 66 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001112
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES VITO 2014 EXTRALONG

MODELI LUKSOZ

Shembull Moduli luksoz i duhur për Vito Extra-Long me: i kompletuar me mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët 3 valixhe 4 sirtarë dhe një raft fundor me vasketa të lëvizshme.

 • Përmasat e raftit 1268x1186x360 mm
 • Pesha 73 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001110

SHEMBULL I KONFIGURIMIT TË PLOTË PËR MERCEDES VITO-n Në 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro MERCEDES VITO composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES VITO vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES VITO con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KONSULENCE falas për montimin e Mercedes Vito tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417