ZBULONI PAJISJET TONA PËR OPEL VIVARO-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  OPEL VIVARO 2019

 • Pajisje për modele nga viti 2010 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR VIVARO-N TUAJ

Zbuloni SI TË KONFIGONINI MË MIRË VIVARO-n tuaj

Keni nevojë të arredoni Opel Vivaro-n tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një oficine te levizeshme në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BAZË, KOMFORT, LUKSOZ si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar, ne do të gjejmë një zgjidhje

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Opel Vivaro 2019 Small
hapi 2.925 mm

Kompleti i kompletimit të furgonit Opel Vivaro 2019 S me një bazë rrote prej 2,92 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si zgarat e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i pajisur me ndarje alumini te fiksuara dhe te levizeshme . Raftet Tecnolam janë bërë nga fletë çeliku dhe përbërës plastikë: veshja me pluhur epoksid është me shumë shtresa, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapete që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me vasketa plastike për pjesë të vogla.

allestimento base sx per OPEL VIVARO 2019 S composto da copri ruota aperto con 3 scaffali con divisori

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e majtë për Opel Vivaro 2019 S tuaj të përbërë nga: mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe raft blu me ndarës dhe raft fundor me ndarës.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000140
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni OPEL VIVARO 2019 S.

MODELI KOMFORT

Pajisje komforti të majta për Opel Vivaro 2019 S tuaj me mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, rafte të hapur me ndarës të lëvizshëm, 4 sirtarë blu me thellësi 360 mm, raft me 7 kontejnerë blu të lëvizshëm dhe rafte fundore të pajisura gjithashtu me ndarës të lëvizshëm.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 70 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000138
 Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli OPEL VIVARO 2019 S.

MODELI LUXURY

Pajisjet luksoze të majta për Opel Vivaro 2019 S me mbulesa të harkut të rrotave me anim dhe rrotullim, njësi sirtarësh, rafte me kuti plastike transparente, rafte me kontejnerë blu të lëvizshëm dhe rafte fundore me ndarës.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 86 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000141
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 S.

MODELI BAZE

Raftet e duhura bazë për bazën Vivaro 2019 S me mbulesë të hapur të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 27 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000142
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 S.

MODELI KOMFORT

Raftet e duhura komode për Vivaro 2019 S tuaj të përbërë nga: mbulesa të harkut të rrotave me derë mbyllëse, njësi sirtarësh me sirtarë, rafte me kontejnerë të heqshëm të verdhë dhe raftet fundore.

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000137
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL VIVARO 2019 S.

MODELI LUXURY

Komponim i duhur luksoz për Vivaro 2019 S me mbulesa të harkut të dyerve me rrotullim, raftet me sirtarë, raftet me kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore me ndarës automjetesh

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 44 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000139

Opel Vivaro 2019 M 
 hapi 3.275 mm

Pajisja e furgonit Opel Vivaro 2019 M me bazë rrotash 3,27 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapetë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL VIVARO 2019 m

MODELI BAZE

Pajisjet bazë të mbetura Opel Vivaro 2019 M me bazë rrotash më të gjatë ofron përfitime të konsiderueshme të ngarkesës. Ne menduam për një raft bazë me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe rafte me ndarës të lëvizshëm.

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000123
OPEL VIVARO 2019 M scaffalatura comfort con 2 copriruota di cui uno con kit ferma valigia, cassetti e scaffali aperti

MODELI KOMFORT

Kjo pajisje për Opel Vivaro 2019 M komfort majtas është projektuar për të garantuar një raport të lartë cilësi-çmim. Ai përbëhet nga: mbulesë e mbyllur e harkut të rrotave me derë mbyllëse, e hapur me kutinë e ndalimit të valixheve, njësi sirtarësh me sirtarë, rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000125
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli OPEL VIVARO 2019 M.

MODELI LUXURY

Moduli i plotë luksoz i majtë për Opel Vivaro 2019 M tuaj i përbërë nga dy sirtarë dhe 4 kuti plastike me kontejnerë, 2 kuti tërheqëse, raft magazinimi, 1 rresht raftesh me kontejnerë të lëvizshëm dhe një ulluqe si raft fundor

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000124
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 M.

MODELI BAZE

Raftet bazë në anën e djathtë për Opel Vivaro 2019 M tuaj me mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 30 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000121
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 M.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur i komoditetit për Opel Vivaro 2019 M tuaj, i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, njësi sirtarësh me sirtarë, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000122
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL VIVARO 2019 M.

MODELI LUXURY

Komplet komplet komplet luksoz djathtas për Opel Vivaro 2019 M me mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, komodë me 3 sirtarë, raft me tre valixhe, 2 prej të cilave janë prej plastike me kontejnerë pjesësh të vogla, raft me 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 60 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000126

Opel Vivaro 2019 L
hapi 3.275L mm 

Përgatitja e furgonit Opel Vivaro 2019 L me bazë rrotash 3.27 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI BAZE

Rafti i majtë për Opel Vivaro 2019 L tuaj i përbërë nga 2 mbulesa harku të hapur të rrotave, 6 rafte të hapura dhe 2 rafte fundore

 • Masa 2082x1146x360
 • Pesha 73 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000133
Allestimento interno confort, sinistro copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI KOMFORT

Komfort i majtë i komoditetit për Opel Vivaro 2019 L tuaj me mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse dhe me mbulesë harku të rrotave me komplet për ndalimin e valixheve, rafte të hapur dhe sirtarë blu, rresht raftesh me kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 2082x1146x360
 • Pesha 121 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000132
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI LUXURY

Komplet i kompletuar luksoz për Opel Vivaro 2019 L ideal për profesionistët dhe jo vetëm falë sirtarëve të shumtë, por edhe falë katër valixheve me kontejnerë plastikë, dy rafteve me ndarëse dhe një rafti të gjatë me 11 vasketa të lëvizshme mbart gjithçka dhe në fund raftet me ndarëse.

Kemi 2 mbulesa harku rrotash me dere te animshme.

 • Masa 2082x1146x360
 • Pesha 136 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000129
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI BAZE

Raftet e duhura bazë për Opel Vivaro 2019 L tuaj me kapak të hapur të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000130
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur i komoditetit për Opel Vivaro 2019 L tuaj, i përbërë nga: mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, njësi sirtarësh me sirtarë, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000134
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli OPEL VIVARO 2019 L.

MODELI LUXURY

Komplet komplet komplet luksoz djathtas për Opel Vivaro 2019 L me mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, komodë me 3 sirtarë, raft me tre valixhe, 2 prej të cilave janë prej plastike me kontejnerë pjesësh të vogla, raft me 8 kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 69 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000131

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR OPEL VIVARO Ne 3D

Allestimento veicoli commerciali OPEL VIVARO 2019 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas për montimin e Opel Vivaro tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417