SIRTARË PËR FURGONA

Komodinë me sirtarë ose tabaka

“Njësitë e sirtarëve Tecnolam janë të besueshëm dhe të qëndrueshëm si dhe janë projektuar posaçërisht për t’u instaluar brenda pajisjes së furgonit”

Këto do t’ju lejojnë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase dhe të jeni të përgatitur për çdo lloj ndërhyrjeje. Ato mund të strehojnë mjete të ndryshme ose çdo material tjetër të nevojshëm për biznesin tuaj.
Njësitë e sirtarit janë projektuar posaçërisht për mobilje furgonash, kështu që karakteristikat e tyre kryesore të konstruksionit janë: qëndrueshmëria, lehtësia, ndërrueshmëria e sirtarëve, udhëzuesit plotësisht të nxjerrshëm dhe mbyllja e dyfishtë e sirtarëve për të siguruar siguri maksimale në lëvizje. Disponohet në konfigurimin vetëm me sirtarë, vetëm me tabaka dhe kuti tërheqëse dhe tabaka dhe sirtarë së bashku.

Njësitë e sirtarëve janë të disponueshme në tre gjerësi 507-760-1014 mm dhe dy thellësi 360-410, sirtarët janë të pajisur me kyçje qendrore për të ruajtur në mënyrë të sigurt veglat tuaja të punës, sirtarët janë të pajisur me dyshekë kundër vajit: ndarësit e brendshëm janë prej alumini, ato mund të çmontohen lehtësisht për të ndryshuar përbërjen sa herë që dëshironi.

Njësitë e sirtarit me tabaka dhe valixhe janë të disponueshme në 2 gjerësi 507-1014 në 2 lartësi 241-483 dhe dy thellësi 360-410 dhe mund të kenë minimumi 2 tabaka dhe maksimumi 4 tabaka

Ato janë bërë tërësisht prej çeliku në çelik të lehtësuar për të siguruar forcë dhe lehtësi. mbyllja e tabakasë është gjithmonë qendrore për të siguruar fiksimin e duhur të valixheve

KOMODINË ME SIRTARË

Udhëzuesit e sirtarit janë plotësisht të nxjerrshëm, kjo lejon një hapje të plotë të sirtarit. Kapaciteti mbajtës i udhërrëfyesve është 60 kg me sirtarë me lartësi 130mm dhe 200mm.

Mbyllje sigurie që lejon komodinën të mos hapet gjatë lëvizjes.

SIRTAR ME MBAJTËSE KASE DHE KASA PLASTIKE

Kutia plastike me kapak polikarbonat është zgjidhja ideale për ruajtjen e vidave dhe pjesëve të vogla; të organizuar në ndarje të vogla plastike. Kapaku transparent lehtëson identifikimin e menjëhershëm të aksesorëve të nevojshëm. Grila në kapak parandalon përzierjen e përmbajtjes. Jashtëzakonisht rezistente ndaj goditjeve. Kutia plastike Tecnolam përshtatet drejtpërdrejt në tabakanë rrëshqitëse të sirtarit dhe është e pajisur me një sistem mbylljeje me një buton në qendër të tabakasë. Kutia plastike është alternativa për kutinë standarde metalike.

KOMODINË ME SIRTAR ME MBAJTESE KALTI DHE KASA CELIKU

Njësitë e sirtarit me tabaka dhe valixhe janë të disponueshme në dy gjerësi 507-1014 mm, në dy lartësi 241-483 dhe në dy thellësi 360-410 dhe mund të kenë një minimum prej 2 tabakash dhe një maksimum. e N. 4 tabaka.

Ato janë bërë tërësisht prej çeliku të lehtë, për të siguruar forcë dhe lehtësi në të njëjtën kohë. Udhëzuesit janë mbajtës topash me nxjerrje totale për të hequr lehtësisht valixhen e vendosur në tabaka. Mbyllja e tabakasë është gjithmonë qendrore për të siguruar një sigurim të mirë të ngarkesës. Tabaka 1014 mund të përmbajë dy valixhe. Instaloni dy palë udhërrëfyes, duke rritur kapacitetin e sirtarëve deri në 90 kg

Njësitë e sirtarit me tabaka dhe valixhe janë të disponueshme në dy gjerësi 507-1014 mm, në dy lartësi 241-483 dhe në dy thellësi 360-410

KOMODINË ME SIRTAR TRANSPARENT

Njësitë e sirtarit me kontejnerë të pjerrët për furgona ju lejojnë të ruani të gjitha llojet e pjesëve të vogla në siguri maksimale dhe ta bëni përmbajtjen të dukshme falë sirtarëve të tij transparentë. Të gjithë sirtarët janë të lëvizshëm dhe të pajisur me bravë sigurie

Cilat janë veçoritë kryesore të njësive të sirtarit Tecnolam për furgona?

  • Qëndrueshmëria
  • Cilësi shumë e lartë e materialeve
  • Lehtësia
  • Këmbyeshmëria e sirtarëve
  • Udhëzues të plotë të zgjerimit
  • Mbyllja e dyfishtë e sirtarit për siguri maksimale
  • 36 muaj garanci

Njësitë e sirtarit janë të disponueshme në konfigurimin vetëm me sirtarë, me vetëm tabaka dhe kuti tërheqëse dhe tabaka dhe sirtarë së bashku.

Porosit më të mirën për furgonin tuaj

Nuk ka më rrëmujë brenda automjetit tuaj të punës

cassettiere con valigette in plastica

scaffali per furgoni

cassettiere per allestimento furgoni

Pse ta pajisni furgonin tuaj me sirtarët Tecnolam?

Komodina do t’ju lejojë të punoni në mënyrë më efikase dhe profesionale dhe të shpenzoni më pak kohë dhe përpjekje për të gjetur mjetet e tregtisë.

Komoda mund të mbajë shumë vegla dhe gjithashtu materiale që duhet të renditen dhe të organizohen.

Njësitë e sirtarit janë projektuar nga Tecnolam për vendosjen dhe mobilimin e furgonit tuaj.

Komodina anësore

KËRKKONI INFORMACION FALAS!
NE DO T’JU DËRGOJMË NJË KONSULTË FALAS PËR SIRTAT TONA PA ANGAZIM

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417