Format e kontaktit

A KERKONI RAFTE PËR MJETIN PUNES, me çmime TË LEVERDISSHME DHE TË
BËRA ME POROSI PËR FURGONIN tuaj?

NE MUND T’ju NDIHMOJMË

Sepse tashmë mund t’i referohemi përvojës së mbi 18,000+ mjeteve tregëtare të pajisur për aktivitete të ndryshme.
Na telefononi ose plotësoni informacionin e kërkuar në formular, ne do pergatisim nje preventiv te personalizuar për furgonin tuaj me një çmim të përballueshëm për të gjithë.

JU LUTEM PLOTËSONI FORMULARIN PËR TË MARRË MË TEPER INFORMACION

ORARI I HAPJES

NGA E HËNA NË TË PREMTE

Nga ora 08:300 deri në 12:30

Nga ora 14:00 deri në 18:00

Të shtunën mbyllur

MEDIAT SOCIALE

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417