PAJISJE PËR VESHJE TË BRENDËSHME  DHE RAFTE PËR FURGONAT

Automjetet tregtare tanimë mund të pajisen me rafte për furgona. Kjo veshje e brendshme lejon mbajtjen në rregull të pajisjeve të punës për ata që kryejnë profesione të caktuara, të cilët e dinë se sa e rëndësishme është maksimizimi i hapësirës. Në një furgon, mjetet duhet të vendosen me rregullsi, duhet të jenë lehtësisht të arritshme dhe nuk duhet të bllokojnë hapësirën në furgon duke e bërë të komplikuar menaxhimin e saj.

Rafte PËR TË GJITHË TIPET E FURGONAVE.

TECNOLAM PRODHON DHE REALIZON RAFTE  PËR TË GJITHA LLOJET E MJETEVE TREGTARE. PËR SHEMBULL, LE TË TREGOJMË RAFIN E ÇELIKUT ME VASKA.

  • Rafti eshte me tabak çeliku me rezistencë të lartë dhe i lyer me pjekje.
  • Brenda rafteve ka tapeta gome kundër rreshqitjes si dhe çdo repart ka një ndarje në alumin.

Ky model rafti mund të mbajë një peshë të përgjithshme, që mund të ndryshojë nga madhësia dhe struktura e raftit, por që është rreth 92 kg çdo monobllok, por kjo varet nga madhësia e furgonit.

Sa i përket kapacitetit mbajtës të peshës së rafteve, ky është afërsisht 30 Kg secili. Për më tepër, raftet mund të modifikohen sipas dëshirës së përdoruesit si dhe çmimi ndryshon sipas përbërjes së tij.

Elementët e ndryshëm modularë mund të kombinohen me njëri-tjetrin në zgjidhje të ndryshme; prandaj, modeli i furgonit tuaj nuk është i rëndësishëm pasi jemi në prani të një sërë sirtarësh dhe rafteve universale, që i përshtaten mirë strukturës së automjetit komercial në të cilin do të vendoset.

Vëmendje e madhe i kushtohet aspektit themelor të sigurisë, në fakt, një sërë kontrollesh rigoroze, duke përfshirë testet e përplasjes, kryhen në çdo modul individual.

Vëmendje e madhe i kushtohet aspektit themelor të sigurisë, në fakt, një sërë kontrollesh rigoroze, duke përfshirë testet e përplasjes, kryhen në çdo modul individual.

Në përgjithësi, pesha është e ulët, raftet me lartësi të ndryshme, mund të grumbullohen. Gjithashtu është e mundur të zgjidhen sergjenet e rafteve të pajisura me një derë mbyllëse për të shmangur,  daljen dhe rënien jashtrë të veglave  gjatë transportit.

Për ata që e dëshirojnë, janë të disponueshëm  edhe ulluqe me hapje anësore, ideale për shembull për transportin e tubave dhe për të gjitha objektet me një gjatësi të caktuar.

Janë të disponueshëm edhe rafte me sergjena mbajtëse valixhesh. Shulat e vendosura anash sigurojnë që valixhja të jetë siç duhet e palëvizshme.

Së fundi, ka ëdhe sergjena të rafteve pa ndarëse dhe skaje. Këto rafte janë ideale për ruajtjen e materialeve që zënë shumë hapësirë, kuti e të tjera etj.

 Rafte praktike që mund të instalohen në lartësi të ndryshme, kjo është një zgjidhje shumë praktike.

pajisje

VIDEO TUTORIAL

Shikoni video-tutorialin tonë për të montuar raftet tona të furgonit në autonomi të plotë. 

Ne kemi krijuar për çdo model furgoni lloje të ndryshme të moduleve të rafteve si në anën e majtë ashtu edhe në të djathtë – BAZE-KOMFORT-LUXURY për të gjitha markat e automjeteve komerciale, nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, kërkoni një ofertë të personalizuar menjëherë për automjetin tuaj komercial.

Zgjidhni ju ose merrni këshilla se në cilën anë të furgonit dëshironi të vendosni me raftet tona

pajisje

kit BaZe

pajisje

KIT COMFORT

pajisje

KIT LUXURY

DISA KOMPONENTË TË MODULIT TË RAFTEVE

pajisje

MBULESA E RROTËS

pajisje

SIRTAR ME NDARJE TË BRENDSHME

pajisje

KUTI TRANSPARENTE

pajisje

SIRTAR ME VALIXHE PASTIKE

pajisje

ULLUKË FUNDORË

pajisje

DOLLAP

NE KEMI RAFTE PËR TË GJITHË FURGONËT E PRANISHËM  NË TREG, JU MUND TE KËRKONI NJË PARAQITJE FALAS NË 3D.

NËSE KENI NEVOJË PER RAFTE TË PËRDORUR TË PËRSHTATSHËM ME NEVOJËN TUAJ SPECIFIKE JU MUND TE PLOTËSONI FORMULARIN MË POSHTË DHE NA DËRGONI KËRKESËN TUAJ.

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417