Rafte per furgona

RAFTE PËR BAGAZH DHE RAFTE PËR SHKALLË

Rafte për shkallë dhe rafte për çati për të gjith furgonët

“RAFET E SHKALLËVE PREJ ALUMINI PËR TU INSTALLUAR NË çATI TË FRUGONIT DHE TË PËRSHTATSHME PËR TRANSPORT TË RËNDË”

Shufrat e çatisë, raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve janë kompletimi më i rëndësishëm për pajisjen e furgonëve për elektricistët, hidraulikët etj.
Këto lloj produktesh për automjete komerciale, falë konstruksionit modular, mund të ripërdoren lehtësisht në furgona të markave të ndryshme dhe të llojeve të ndryshme; në fakt, mjafton thjesht të ndryshohen bashkëngjitjet në çatinë e furgonit. Në përgjithësi, raftet e shkallëve dhe raftet e çatisë së gjeneratës së fundit janë të përshtatshme për të gjitha llojet e furgonëve: nga Trafic në Fiorino, nga Movano në Vivaro, nga Ducato në Doblò, nga Transit në Kangoo, nga Transporter. te NV200, duke përfshirë shumë modele dhe marka të tjera. .

Raftet e çatisë dhe raftet e bagazheve

Kompletet e brezit të fundit të rafteve të çatisë dhe rafteve për çati përfaqësojnë produkte inovative, të dizajnuara duke përdorur teknologjitë më të fundit në fushën e pajisjeve të automjeteve komerciale.
Këto sisteme për transportin e mallrave dhe mjeteve në çati janë bërë në përputhje me standardet më të larta të cilësisë: përzgjedhja e kujdesshme e materialeve të përdorura, si aliazh alumini dhe çelik inox, lejon vendosjen e rafteve të shkallëve të lehta, të qëndrueshme dhe rezistente në tregu, i qëndrueshëm dhe që kursen hapësirë.
Fakti që këto produkte janë bërë kryesisht nga alumini gjithashtu do të thotë që mund të jeni të sigurt se nuk do të ndryshken.

furgon

CILËSIA E RAFTEVE TECNOLAM TË KRIJUARA PËR TË ZGJATUR NË KOHË.

  • Peshë e lehtë
  • Të sigurt
  • Të rehatshëm
  • Lehtësisht të instalueshëm
  • Rul të pasëm
  • Deflektori i përparmë për rrjedhjen e ajrit

Kërkoni ofertën tuaj me çmimin më të mirë

  • furgon
  • furgon
  • furgon

MBAJTESJA E SHKALLËVE

“Ngarkoni dhe shkarkoni shkallët pa mundim”

Raftet e shkallëve dhe raftet e çatisë ju lejojnë të kurseni kohë dhe përpjekje: tani nuk është më e nevojshme të luftoni për të transportuar shkallët, pasi raftet e shkallëve e bëjnë ngarkimin e shkallëve në çatinë e makinave të thjeshtë dhe të sigurt.

Sigurisht, në treg mund të gjeni lloje të ndryshme të rafteve të shkallëve, të cilat e bëjnë botën e kompletimit të veshjeve për furgona të larmishme dhe heterogjene.
Para së gjithash janë raftet e shkallëve me një sajë dhe ato me dy sajë.
Në modelin e furgonit me një rrëshqitje, pjesa e lirë ka një shtresë gome për shtyllat.

Sa i përket raftit të shkallëve me zbritje të ekuilibruar, kjo e fundit kërkon që shkalla të rrotullohet pak përtej qendrës së gravitetit. Në këtë mënyrë, gjatë ngarkimit dhe shkarkimit, mundi i operatorëve zvogëlohet ndjeshëm nga pesha e vetë shkallës.

Ky lloj rafti i shkallëve është ideal për furgona të ulëta, si Doblò, Berlingo, Kangoo, Transporter, etj.

Nga ana tjetër, mbajtësi i shkallëve me zbritje të amortizuar është i pajisur me një amortizator, i cili ndihmon në ngadalësimin e lëvizjes së rrëshqitjes.
Struktura e veçantë e këtij produkti lejon një zbritje të plotë të sajë në tokë, pavarësisht nga lartësia e furgonit. Prandaj, nuk është më e nevojshme të ngrini shkallët. Kjo veçori e bën atë të përsosur për makinat tregtare të mesme, të tilla si Trafic, Ducato, etj.
Në këtë lloj rafti shkallësh – i cili gjithashtu mund të përkufizohet si një zbritje e kontrolluar, falë një sistemi amortizues – rrëshqitja sillet në tokë automatikisht, duke i lejuar operatorët të shkarkojnë shkallët pa asnjë përpjekje. Pasi të jetë ngritur shkalla, ajo mban një pozicion të qëndrueshëm, duke qëndruar shumë e palëvizur, pa klikime aksidentale që mund ta bëjnë atë të ngjitet pa kontroll.

furgon

Mbajtëse e shkallëve të asistuara për ngjitje dhe zbritje

furgon

Prandaj garanci maksimale përsa i përket sigurisë dhe pa rrezik për operatorët.
Për ta rikthyer sajën në çatinë e furgonit, çështja është edhe më e lehtë: duke e shtypur lehtë, sajë ngrihet dhe sistemi i amortizatorit lehtëson ngjitjen në pozicionin e kthimit. Pastaj, thjesht mbyllni levat e sigurisë.

KENI NEVOJË PËR NJË KONSULENCË PËR NJË RAFTË, MBATËSË APO SHKALLË PËR FRUGONIN TUAJ? PLOTËSONI FORMULARIN DHE DO TË KONTAKTOHET SA MË SHPEJTË

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417