ZBULONI PAJISJET TONA PËR RENAULT MASTER-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

   RENAULT MASTER

 • Pajisje për modele nga viti 2010 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR MASTER-N TUAJ

KENI NEVOJË PËR NJË KONTROLLIM FUNKSIONAL PËR MASTERIN TUAJ?

Zbuloni zgjidhjet që ofron Tecnolam për konfigurimin e Renault Master tuaj. Preparate të disponueshme për të gjitha bazat e rrotave në gjatësi. nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur të konfigurimit në modulet e bëra këtu, kërkoni menjëherë një ofertë të personalizuar. Porositja dhe konfigurimi juaj do të mbërrijë direkt në shtëpinë tuaj brenda disa ditësh, çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksimi dhe dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla.

Nëse keni hapa të tjerë, kërkoni një zgjidhje falas

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

reanult_Master_Tecnolam

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Renault Master  L1H1
hapi 3.182 mm

Pajisja e plotë e furgonit Renault Master me bazë rrotash 3,18 m. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesoret etj..

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI BAZE

Moduli i plotë i bazës së majtë për furgon Renault Master L1 H1 me hark të hapur të rrotave, tetë rafte magazinimi me ndarës çeliku dhe dy
Raftet e terminalit me ndarës.

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 77 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001418
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI KOMFORT

Moduli i komfortit në të majtë për furgon Renault Master L1 H1 Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse dhe çantë e ndalimit të valixheve me katër rafte për gjithçka me ndarëse, 3 sirtarë të mëdhenj, dy rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe rafte fundore me ndarëse

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 99 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001419
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI LUXURY

Moduli luksoz majtas për furgon Renault Master L1 H1 i kompletuar me rafte me 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët 6 kuti të lëvizshme, 2 njësi sirtarësh, dy rafte me ndarës dhe 10 enë plastike të lëvizshme, ky modul përfundon me një ulluqe.

 • Masa e raftit 2028x1548x360 mm
 • Pesha 147 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001420
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI BAZE

Konfigurimi i bazës së djathtë për Renault Trafic L2 H1 me: mbulesë harku të hapur të rrotave dhe 4 çati dhe rafte terminali

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 38 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001423
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i drejtë komforti për Renault Trafic L2 H1 me: mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse me 4 sirtarë, një raft me ndarës, 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe një raft fundor.

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 59 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001422
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L1H1.

MODELI LUXURY

Konfigurimi i duhur luksoz për Renault Trafic L2 H1 me: Mbulesë harku të rrotave me derë të pjerrët, tre kuti mjetesh të lëvizshme, 3 sirtarë, raft me tabaka të verdhë, raft me ndarës dhe terminal

 • Masa e raftit 1014x1549x360 mm
 • Pesha 69 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001421

Renault Master L2 H2
hapi 3.682 mm

Nëse dëshironi të konfiguroni Renault Master L2H2, ne kemi krijuar tre lloje të moduleve të rafteve si në rastin e hapit L2 – BAZË, KOFORT, LUKS. Si për anën e majtë ashtu edhe për të djathtën, konfigurimet tona janë të adaptueshme për çdo situatë pune: nga elektricisti deri tek tekniku i mirëmbajtjes që ka gjithmonë nevojë për pajisjet e tij me vete. Modulet tona janë konceptuar dhe projektuar për të pasur një kohëzgjatje të jashtëzakonshme me kalimin e kohës. Zgjidhjet që shihni janë plotësisht të personalizueshme

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë të majta për furgon Renault Master L2 H2 përfshijnë: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, tetë rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore. Zgjidhja ideale për ata që duhet të organizojnë pjesët dhe pajisjet e tyre të vogla në mënyrë profesionale.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001434
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI KOMFORT

Raftet komode të mbetura për furgonin Renault Master L2 H2 përfshijnë: mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse dhe çantë mbajtëse valixhe me katër rafte për gjithçka me ndarës, 3 sirtarë të mëdhenj, dy rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe rafte fundore me ndarëse. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 140 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001435
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI LUXURY

Raftet luksoze të majta për furgon Renault Master L2 H2 përmbajnë: dy mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët 6 kuti të lëvizshme, 2 sirtarë, dy rafte me ndarës dhe 10 enë plastike të lëvizshme, ky modul përfundon me një ulluqe. Ideale për elektricistët dhe instaluesit falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 2535x1710x360 mm
 • Pesha 193 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001438
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI BAZE

Rafti bazë në anën e djathtë për Renault Master përbëhet nga një mbulesë e hapur e harkut të rrotave dhe 4 rafte çati dhe terminali.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 57 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001439
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI KOMFORT

Rafti i krahut të djathtë për Renault Master përbëhet nga një mbulesë e harkut të rrotave me derë mbyllëse me 4 sirtarë, një raft me ndarës, 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe një raft fundor.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 84 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001437
 Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L2H2.

MODELI LUXURY

Rafti i krahut të djathtë për Renault Master ka artikujt e mëposhtëm: Mbulesa e harkut të rrotave me derë lëvizëse, tre kuti veglash që tërhiqen, 3 sirtarë, raftet me tabaka të verdhë, raftet me ndarës dhe terminal. Ideale për hidraulikë.

 • Masa e raftit 1268x1629x360 mm
 • Pesha 87 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001436

Renault Master L3 H2
hapi 4.332 MM

Nëse dëshironi të konfiguroni Renault Master L3H2, ne kemi krijuar tre lloje të moduleve të rafteve si në rastin e hapit L2 – BAZË, KOMFORT, LUXURY. Si për anën e majtë ashtu edhe për të djathtën, konfigurimet tona janë të adaptueshme për çdo situatë pune: nga elektricisti deri tek tekniku i mirëmbajtjes që ka gjithmonë nevojë për pajisjet e tij me vete. Modulet tona janë konceptuar dhe projektuar për të pasur një kohëzgjatje të jashtëzakonshme me kalimin e kohës. Zgjidhjet që shihni janë plotësisht të personalizueshme

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI BAZE

Raftet bazë në të majtë që kemi projektuar për pajisjen në të majtë të automjetit tuaj Master L3H2 përfshin: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave, tetë rafte me ndarës dhe 2 rafte fundore. Ideale për organizimin e pjesëve dhe pajisjeve tuaja të vogla.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 115 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001452
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI KOMFORT

Raftet CONFORT që kemi projektuar për konfigurimin në të majtë të L3H2 tuaj përfshin: mbulesën e harkut të rrotave me derën mbyllëse dhe çantën e ndalimit të valixheve, katër rafte që mbajnë gjithçka me ndarëse, 3 sirtarë të mëdhenj, dy rafte me kontejnerë të lëvizshëm dhe fund rafte me ndarëse. Ideale për hidraulikët që duhet të mbajnë pajisje, vida, pjesë këmbimi dhe pajisje të ndryshme.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 159 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001453
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI LUXURY

Raftet LUXURY në krye të gamës si Renault Master L3H2 kemi menduar për konfigurimin e mëposhtëm: mbulesa me dy harqe rrota me derë të pjerrët 8 kuti të lëvizshme, 2 njësi sirtarësh, katër rafte me ndarës dhe 16 kontejnerë plastikë të lëvizshëm, ky modul përfundon me hendek. Ideale për dhe instalues ​​falë kutive të lëvizshme.

 • Përmasat 3042x1790x360 mm
 • Pesha 216 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001451
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI BAZE

Pajisjet për anën e djathtë të automjetit tuaj Renault Master l3h2 përbëhen nga: 2 mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe 10 rafte çatie dhe 2 terminale.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 84 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001454
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI KOMFORT

Rafti komod në anën e djathtë për Renault Master L3H2 përbëhet nga 2 mbulesa harku rrotash me derë mbyllëse me 4 sirtarë, 5 rafte me ndarës, 10 kontejnerë të lëvizshëm dhe një palë rafte fundore.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 107 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001450
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli RENAULT MASTER 2010 L3H2.

MODELI LUXURY

Ana e djathtë e konfigurimit luksoz Renault Master L3h2 ka artikujt e mëposhtëm: 2 mbulesa të harkut të rrotave me derë të pjerrët, 7 sirtarë, rafte me tabaka të verdhë dhe blu, 4 rafte me ndarës dhe një palë terminale.

 • Masa e raftit 1775x1709x360 mm
 • Pesha 123 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001455

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR RENAULT MASTER Ne 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro RENAULT MASTER composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali RENAULT MASTER vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali RENAULT MASTER con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSO VESHJEN E BRËNDSHME ME PRODUKTE TË TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas për përgatitjen e Masterit tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417