Mirembajtja e furgonit

Mirembajtja e furgonit

Mirembajtja e furgonit- Praktikat me te mira

Mirembajtja e furgonit 1 praktikat ,ne europe, vlera e punës dhe e profesionalizmit reflektohet në shumë aspekte të jetës së përditshme dhe një prej tyre është sigurisht: mirembajtja dhe pastrimi i fugonit

Furgoni i punes nuk është thjesht një mjet transporti; është kartëvizita e shumë kompanive dhe profesionistëve, shpeshherë përfaqëson përshtypjen e parë që keni për një shërbim apo një profesionist.

Një furgon i mirëmbajtur dhe i pastër jo vetëm që garanton një shërbim efikas dhe të sigurt, por gjithashtu përcjell profesionalizëm, besueshmëri dhe vëmendje ndaj detajeve.

“Për një kompani si e jona, e cila është e përkushtuar për pajisjen e furgonëve per profesionistë, është thelbësore të nënvizohet mirembajtja e furgonit.”

Stafi Tecnolam,

Ne kemi punuar për klientët tanë për mbi 35 vjet, me pasion dhe vendosmëri për të garantuar produktet më të mira me cilësinë e Made in Italy. Le të analizojmë së bashku praktikat më të mira për të mbajtur furgonin e punës në krye:

SIGURIA DHE MIRËMBAJTJA

Mirembajtja e furgonit nuk ka të bëjë vetëm me aspektin estetik; është çështje sigurie. Furgonët e punës shpesh ngarkohen me pajisje dhe materiale të rënda dhe mungesa mirembajtjes e fugonit mund të çojë në probleme mekanike ose në skenarin më të keq, në aksidente rrugore.

Në Itali, ku rrugët mund të jenë veçanërisht të ngarkuara dhe gjarpëruese, është thelbësore të siguroheni që automjeti juaj të jetë në gjendje të përsosur.

RËNDËSIA E PARAQITJES ESTETIKE

Një furgon i pastër dhe i mirëmbajtur është kartëvizita ideale për çdo profesionist. Ai përfaqëson imazhin e kompanisë dhe cilësinë e shërbimit të ofruar. Një automjet i ndotur ose i mirëmbajtur keq mund të largojë klientët e mundshëm, pavarësisht nga cilësia e punës së bërë brenda.

MIREMBAJTJA E FURGONIT (PERIODIKE)

Këshillohet që të kryhen kontrolle të rregullta të furgonit, të paktën një herë në muaj. Kjo duhet të përfshijë:

  • Kontrollimi i niveleve të vajit dhe lëngjeve;
  • Kontrollimi i gjendjes së gomave; (shpesh shkaku i aksidenteve në autostradë)
  • Kontrollimi i frenave dhe dritave;
  • nspektimi vizual për të zbuluar ndonjë dëmtim të trupit ose shenja konsumimi.

PASTRIMI I BRENDSHËM I FRUGONIT, A ËSHTË I NEVOJSHËM?

  • Brendësia e furgonit të punishtes duhet të jetë e organizuar dhe e pastër. Duke përdorur konfigurimet e ofruara nga kompania jonë, çdo mjet dhe material do të ketë vendin e tij, duke e bërë më të lehtë ruajtjen e rendit dhe pastërtisë.
  • Këshillohet që të pastroni brendësinë e furgonit të paktën një herë në javë, duke hequr pluhurin, papastërtitë dhe mbeturinat.

Mirembajtja e furgonit dhe pastrimi i jashtëm nuk është vetëm një çështje estetike. Pluhuri, balta dhe papastërtitë e tjera mund të grumbullohen dhe, nëse nuk hiqen, mund të dëmtojnë bojën dhe trupin e automjetit për një kohë të gjatë. Pastrimi i rregullt i jashtëm, të paktën çdo dy javë, do t’ju ndihmojë ta mbani furgonin tuaj në gjendje të mirë për vite me rradhë.

MBROJTJA NGA AGJENTËT E JASHTËM

Kushtet klimatike, nga nxehtësia e verës deri te shiu i dimrit. Për të mbrojtur furgonin tuaj nga këto kushte: Është e dobishme të aplikoni një dyll mbrojtës në bojë çdo gjashtë muaj QERAMIK . Kjo do të ndihmojë në parandalimin e dëmtimit nga moti dhe ruajtjen e shkëlqimit të bojës.

ZËVENDËSIMI I FILTERAVE DHE FLUIDEVE

Përveç kontrollit të niveleve të vajit dhe lëngjeve të tjera, është e rëndësishme të zëvendësoni periodikisht filtrat (ajri, vaji, karburanti) dhe të ndryshoni vajin e motorit sipas rekomandimeve të prodhuesit. Kjo do të sigurojë që motori të funksionojë në mënyrë efikase dhe të zgjasë jetën e automjetit.

PËRDORIMI I PRODUKTEVE TË PËRSHTATSHME

Kur pastroni dhe mirëmbani furgonin tuaj, është thelbësore të përdorni produkte cilësore dhe specifike për automjetin. Shmangni kimikatet e forta ose mjetet që mund të gërvishtin ose dëmtojnë furgonin tuaj. Gjithashtu, shmangni përdorimin e produkteve shtëpiake, pasi ato mund të mos jenë të përshtatshme dhe të shkaktojnë dëme.

Po mendoni të konfiguroni furgonin tuaj ? Lexoni udhëzuesin tonë.

Per me teper artikuj te tille : Klikoni ketu

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417