ZBULONI PAJISJET TONA PËR CITROËN JUMPY-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  Citroën Jumpy

 • Pajisje për modele nga viti 2016 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR JUMPY-n TUAJ

Ne kemi përgatitur tre lloje të moduleve të rafteve për Jumpy tuaj: BAZE-KOMFORT-LUXURY. Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni, kërkoni një ofertë të personalizuar.

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

CITROËN JUMPY XS
hapi 2.925 mm

Organizimi i plotë i furgonit Citroen Jumpy me një bazë rrote 2.95 metra. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Secili modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa fiksimi dhe dado e bulona. Për të ankoruar modulin në furgon në siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë, raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kutitë prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për CITROËN JUMPY XS i përbërë nga mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe raftet blu me ndarës dhe raftet fundore me ndarëse.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000140
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort i mbetur për CITROËN JUMPY XS
me mbulesa harku rrotash me derë mbyllëse, me rafte të hapur dhe me sirtarë blu, rafte me enë blu të lëvizshme dhe rafte fundore.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 70 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000138
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI LUXURY

Pajisje luksoze të majta për CITROËN JUMPY XS me mbulesa harku të rrotave me dyer me rrotullim, njësi sirtarësh, rafte me kuti plastike transparente, rafte me kontejnerë blu të lëvizshëm dhe rafte fundore me ndarës.

 • Masa 1521x1146x360
 • Pesha 86 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000141
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI BAZE

E drejta e konfigurimit të bazës për CITROËN JUMPY XS që përbëhet nga: me mbulesë harku të hapur të rrotave, raft me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 27 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000142
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI KOMFORT

E drejta e konfigurimit të rehatisë për CITROËN JUMPY XS që përbëhet nga: mbulesa harku të rrotave me derë mbyllëse, njësi sirtarësh, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000137
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 XS.

MODELI LUXURY

Konfigurimi i duhur luksoz për CITROËN JUMPY XS me mbulesa të harkut të dyerve me lëvizje, raftet me sirtarë, raftet me kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore me ndarje automjetesh

 • Masa 760x1197x360
 • Pesha 44 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000139

CITROËN JUMPY M
hapi 3.275 mm

Kompleti i kompletuar i furgonit Citroen Jumpy me bazë rrotash 3,27 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit.

Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese, për të ankoruar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kafet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI BAZE

Konfigurimi bazë i majtë për CITROËN JUMPY M me bazë rrotash më të gjatë ofron avantazhe të konsiderueshme të ngarkesës. Ne menduam për një raft bazë me mbulesa të hapura të harkut të rrotave dhe rafte me ndarës të lëvizshëm.

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 64 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000123
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi Comfort në të majtë për pajisjet CITROËN JUMPY M është projektuar për të siguruar një raport të lartë cilësi-çmim. Ai përbëhet nga: mbulesë e mbyllur e harkut të rrotave me derë mbyllëse, e hapur me kutinë e ndalimit të valixheve, njësi sirtarësh me sirtarë, rafte me ndarës, rafte me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 90 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000125
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI LUXURY

Moduli i plotë Konfigurim luksoz në të majtë për CITROËN JUMPY M, i përbërë nga dy sirtarë dhe 4 kuti plastike me kontejnerë, 2 kuti tërheqëse, raft magazinimi, 1 rresht raftesh me kontejnerë të lëvizshëm dhe një ulluqe si raft fundor

 • Masa 2028x1146x360
 • Pesha 131 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000124
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI BAZE

E drejta e raftit bazë për CITROËN JUMPY M
me kapakë të hapur të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 30 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000121
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI KOMFORT

Pajisje komforti në anën e djathtë për CITROËN JUMPY M përbëhet nga: mbulesat e harqeve të rrotave me derë mbyllëse, njësitë e sirtarëve me sirtarë, raftet me kontejnerë të verdhë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 52 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000122
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 M.

MODELI LUXURY

Komplet pajisje luksoze djathtas për CITROËN JUMPY M me mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, komodë me 3 sirtarë, raft me tre valixhe, 2 prej të cilave janë prej plastike me mbajtëse të pjesëve të vogla, raft me 6 kontejnerë të lëvizshëm dhe raft fundor .

 • Masa 1014x1287x360
 • Pesha 60 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000126

CITROËN JUMPY XL
hapi 3.275l mm

Kompleti i kompletuar i furgonit Citroen Jumpy me bazë rrotash 3,27 m. Ai përbëhet nga raftet, kutitë, sirtarët, dyshemeja dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit.

Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE-KOMFORT-LUXURY.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese, për të ankoruar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kafet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XL.

MODELI BAZE

Pajisjet bazë të majta për CITROËN JUMPY XL e përbërë nga 2 mbulesa harku të hapur të rrotave, 6 rafte të hapura dhe 2 rafte fundore

 • Masa 2082x1227x360
 • Pesha 73 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000133
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XL.

MODELI KOMFORT

Pajisje komforti majtas për CITROËN JUMPY XL me mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, dhe me kapak të harkut të rrotave me çantë për ndalimin e valixheve, raftet e hapura dhe sirtarët blu, rreshtin e rafteve me kontejnerë të lëvizshëm dhe raftet fundore.

 • Masa 2082x1227x360
 • Pesha 121 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000132
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli CITROEN JUMPY 2016 XL.

MODELI LUXURY

Set-up luksoz i mbetur për CITROËN JUMPY XL ideal për profesionistët dhe jo vetëm falë sirtarëve të shumtë, por edhe falë katër valixheve me enë plastike, dy rafteve me ndarës dhe një rafti të gjatë me 11 tabaka të lëvizshme për gjithçka dhe së fundi disa rafte me ndarëse.

Kemi 2 mbulesa harku rrotash me dere te animshme.

 • Masa 2082x1227x360
 • Pesha 136 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000129
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XL.

MODELI BAZE

Raftet bazë të djathta për Jumpy XL tuaj me mbulesa të hapura të harkut të rrotave, rafte me ndarës dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 40 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000130
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni CITROEN JUMPY 2016 XL.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur i komoditetit për Citroen Jumpy XL tuaj, i përbërë nga: mbulesat e harkut të rrotave me derë mbyllëse, njësitë e sirtarëve me sirtarë, raftet me kontejnerë të heqshëm të verdhë dhe raftet fundore.

 • Përmasat 1268x1187x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000134
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli CITROEN JUMPY 2016 XL.

LUXURY

Allestimento luxury destro completo per Jumpy XL con copri-passaruota con anta basculante, cassettiera con 3 cassetti, scaffale con tre valigie di cui 2 in plastica dotate di contenitori porta minuteria, scaffalatura con 8 contenitori asportabili e scaffalatura terminale.

 • Misura  1268x1187x360 mm
 • Peso 69 kg
 • Codice Articolo  TI-CAR 5 Cod. 210000131

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR JUMPY Ne 3D

Allestimento veicoli commerciali CITROEN JUMPY 2016 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas tani për konfigurimin e Jumpy tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417