ZBULONI PAJISJET TONA PËR MERCEDES CITAN-in tuaj

 • Modeli dhe Marka

  MERCEDES CITAN

 • Pajisje për modele nga viti 2012 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR CITAN-in tuaj

Zgjidhni konfigurimin ideal për Citan-in tuaj

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapet që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me vasketa plastike për pjesë të vogla.

Dëshironi një konsulence të personalizuar?

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

mercedes _ citan _ tecnolam

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Mercedes Citan  Long
hapi 2.697 mm 

Organizimi i plotë i furgonit Meredes Citan me një bazë rrote prej 2,69 m. përbëhet nga raftet vligette, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesoret.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa dhe bulona fiksuese, për të ankoruar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe tapet që nuk rrëshqasin.Kafet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Mercedes Citan 2013 Long

MODELI BAZE

Rafti për Mercedes Citan BASE tuaj majtas përbëhet nga: Kapaku i hapur i harkut të rrotave, rafti i ruajtjes me ndarës dhe rafti me tabaka të lëvizshme

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 33 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001782
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Mercedes Citan 2013 Long

MODELI KOMFORT

Ky modul për Citan Comfort-in tuaj në të majtë ka dy mbulesa të harkut të rrotave që mbyllen me derë të pjerrët, tre rafte me ndarës, 3 tabaka të mëdha të lëvizshme dhe një njësi rafti me një sirtar dhe një këllëf të lëvizshëm.

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 42 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001784
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Mercedes Citan 2013 Long

MODELI LUKSOZ

Moduli i plotë luksoz për anën e majtë të Citan Long tuaj me mbulesë harku të rrotave me derë lëvizëse 2 sirtarë dhe dy kuti të lëvizshme, dy rafte me ndarës çeliku dhe tabaka të verdhë.

 • Përmasat e raftit 1268x985x360 mm
 • Pesha 53 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001785
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Mercedes Citan 2013 Long

MODELI BAZE

Konfigurimi i bazës djathtas Citan Jashtëzakonisht i lehtë për të mos ndryshuar kapacitetin e ngarkesës. Kapak i hapur i harkut të rrotave dhe tre rafte

 • Përmasat e raftit 760x985x360 mm
 • Pesha 18 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001780
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Mercedes Citan 2013 Long

MODELI KOMFORT

Pajisje për furgonin tuaj Citan, në anën e djathtë, që përbëhet nga komponentët e mëposhtëm:

Harku i hapur i rrotave mbulon dy sirtarë dhe dy rafte me ndarës

 • Përmasat e raftit 760x985x360 mm
 • Pesha 27 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001783

Mercedes Citan Extralong
hapi 3.081 mm

Organizimi i plotë i furgonit Meredes Citan me 3,08 m bazë. Ai përbëhet nga raftet, valixhet, njësitë e sirtarëve, pjesa e sipërme dhe mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit. Organizimet e Tecnolam përfshijnë gjithashtu disa produkte dhe aksesoret.

Ne kemi përgatitur tre zgjidhje: BAZE-KOMFORT-LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Pajisja në anën e majtë Çdo modul që ne ofrojmë është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe bulona, ​​për të ankoruar modulin në furgon me siguri të plotë. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Kafet prej çeliku ose plastike janë të pajisura me tabaka të brendshme plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI BAZE

Raftet me bazë majtas për furgon Citan Extralong i kompletuar me kapak të harkut të rrotave dhe 3 rafte

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 35 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001801
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI KOMFORT

Raft i majtë komod për furgon Citan Extralong i kompletuar me mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse, rafte me ndarës dhe me kapak dhe sirtarë.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 48 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001802
 Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI LUKSOZ

Rafte luksoz majtas për furgon Citan Extralong i kompletuar me mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, rafte me ndarës dhe me legena të lartë dhe dy kuti plastike të lëvizshme dhe një komodë.

 • Përmasat 1521x1066x360 mm
 • Pesha 63 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001799
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI BAZE

Konfigurimi Baza e duhur për Citan Extralong e kompletuar me rafte të thjeshtë për të garantuar fleksibilitet maksimal për veglat tuaja.

 • Përmasat 1014×1027360 mm
 • Pesha 22 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001798
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur komoditeti për Citan Extra-gjatë me: një raft me derë për të mbuluar harkun e rrotave, 5 sirtarë, tabaka të verdhë dhe terminal

 • Përmasat 1014×1027360 mm
 • Pesha 45 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001803
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Mercedes Citan 2013 Extra-Long.

MODELI LUKSOZ

Konfigurimi i duhur luksoz për Citan Extralong me: Mbulesë rrotash të mbyllur me derë lëkundëse blu, njësi sirtarësh dhe dy rafte magazinimi

 • Përmasat 1014×1027360 mm
 • Pesha 51 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001800

SHEMBULL I KONFIGURIMIT TË PLOTË PËR Mercedes Citan-in tuaj

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro MERCEDES CITAN composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES CITAN vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES CITAN con pianale e rivestimento, scaffalatura per veicoli commerciali costituita da copriruota aperto, cassetti, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një KONSULENCE falas tani për konfigurimin Mercedes Citan-IT tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417