Zbulo veshjet tona tË brËndshme pËr fiat ducato tuajIN

 • Marka dhe modeli

  FIAT DUCATO

 • Veshjet për modelet nga 2014 e deri më sot

ZGJIDH GJATËSINË E furgonit ‘fiat ducato’ tuaj

KENI NEVOJË PËR NJË VESHJE TË BRËNDSHME FUNKSIONALE PËR DUCATO-N TUAJ?

Zbuloni zgjidhjet që Tecnolam propozon për veshjen e brëndshme të Fiat Ducato-s tuaj të cilat janë të disponueshme për çdo gjatësi. Nëse nuk do të mund të gjeni zgjidhjen e duhur për veshjen në modulet e paraqitura më poshtë, lutem kerkoni një konsultë të personalizuar. Në rast se vendosni të porositni këtu,  veshja juaj do të vijë direkt ne shtëpinë tuaj brënda disa ditësh.

 • Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri.
 • Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapete kundra rrëshkitjes.
 • Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Nëse keni gjatësi të ndryshme të furgonit, lutem kërkoni nje konsultë falas.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

 FURGON DUCATO

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

SHeMBUj TË VESHJES tË BRËNDSHME TË PLOTË PËR FIAT DUCATO NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro FIAT Ducato  composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali Fiat ducato vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Scaffalatura veicoli commerciali FIAT Ducato 2010 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

VESHJE E BRËNDSHME FIAT DUCATO L1H1
Hapi 3.000 mm

Një nga furgonët më të shitur në Itali me siguri veçohet për kapacitetin e ngarkesës dhe përshtatjes në përdorim. Zgjedhja e rafteve Tecnolam, do ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rregulli dhe pastërtia e hapësirës nuk do të jenë më tabù.

Produktet që Tecnolam ju ofron për të veshur sa më mirë Ducato-n janë të shumta. Rafte, sirtare, aksesorë, pedana për ngarkesë, dysheme dhe mure të brëndshem. Më poshtë ju kemi përgatitur zgjidhje të moduleve të parapërgatitur, gati për tu vendosur në mënyrë të thjeshtë dhe autonome në pjesën e brëndshme te Fiat Ducato-s suaj.

Kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve: BASE- KOMFORT- LUXURY 

 • VESHJA E BRËNDSHME e ANËS SË MAJTË TË DUCATO L1H1

Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të lëvizshëm dhe tapeta kundër rrëshkitjes. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni fiat ducato l1h1.

MODELI BAZE

Ky model për të veshur Ducato-n tuaj ka dy mbulues të harkut të rrotes të hapur me tetë rafte me ndarës të brëndshëm dhe rafte terminale. 

 • Përmasat 2282 x 1478 x 360 mm
 • Pesha 89 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000244
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni fiat ducato l1h1.

MODELI Komfort

Ideal për të transportuar vegla (psh. Elektriçistë, Instalues etj.) falë katër sirtareve dhe katër rafteve me ndarës dhe dy ngritje me kuti të çmontueshme. Mbuluesit e harkut të rrotave në këtë konfigurim janë njëri me derë të vogël mbyllëse, dhe tjetri me kit për mbajtje të valixheve.

 • Përmasat 2282 x 1478 x 360 mm
 • Pesha 116 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000243
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli fiat ducato l1h1.

MODELI LUXURY

Veshje e kompletuar ideale për mekanikë dhe jo vetem, falë sirtarëve të shumtë por edhe falë katër valixheve me kuti plastike, dy rafteve me ndarje dhe një ngritje e gjate me 13 kuti te çmontueshme dhe në fund me një zgavër.

Kemi dy mbulues të harkut të rrotave me derë të vogël mbyllëse.

 • Përmasat 2285 x 1478 x 360 mm
 • Pesha 154 kg
 • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000241 
  • Djathtas Side Side Side-Up ikonë
   VESHJA E BRËNDSHME e ANËS SË DJATHTË TË DUCATO L1H1
  2 copripassaruota aperti con diversi scaffdali con divisori e 2 ripiani terminali l'allestimeto in questione e il base sx per ducato l1h1.

  MODELI BAZE

  Ana më e shkurtër e Ducato-s tuaj duhet shfrytëzuar në perfeksion. Në këtë veshje përfshihet një mbulues i harkut të rrotave me rafte të hapur dhe me ndarje të çmontueshme. Në pjesën fundore të modulit ndodhen rafte terminalë, gjithashtu me ndarje të çmontueshme

  • Përmasat 1014 x 1478 x 360 mm
  • Pesha 38kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000246
  Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni fiat ducato l1h1.

  MODELI Komfort

  Në këtë veshje për Ducato-n tuaj kemi një mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse me dy struktura me tre rafte dhe tre valixhe te vogla, me mbajtës të brëndshëm, gjashtë kontenitorë të çmontueshëm dhe dy struktura me ndarje. Në pjesën e jashtme drejt derës së mjetit kemi mbajtës morsete me kapak me morsetë.

  • Përmasat 1014 x 1478 x 360 mm
  • Pesha 60kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000245
  Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli fiat ducato l1h1.

  MODELI LUXURY

  Në këtë veshje për Ducato-n tuaj kemi një mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse me dy struktura me tre rafte dhe tre valixhe te vogla, me mbajtës të brëndshëm, gjashtë kontenitorë të çmontueshëm dhe dy struktura me ndarje. Në pjesën e jashtme drejt derës së mjetit kemi mbajtës morsete me kapak me morsetë.

  • Përmasat 1316 x 1478 x 360 mm
  • Pesha 100 kg
  • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 210000242 

   VESHJA E BRËNDSHME E FIAT DUCATO L2H2
   Hapi 3.450 mm

   Hapi prej 3,45 mt është shumë i përdorur në punë të ndryshme nga mirëmbajtesit dhe elektriçistët. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ta bërë zgjedhjen më të thjeshtë. Nëse nuk gjeni, ose nuk ju bindin modulet e mëposhtëm kerkoni një konsultë pa pagesë dhe një konsulent i joni do t’ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen më të mirë dhe më të pershtatshme për nevojat tuaja.

   Kemi pergatitur tre zgjidhje për veshjet brëndshme: BAZE- KOMFORT- LUXURY

   • VESHJA E BRËNDSHME TË ANËS SË majtË TË ducato L2H2

   Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapeta kundra rrëshkitjes. Valixhet e pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

   Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FIAT DUCATO L2H2.

   MODELI BAZE

   Ducato me hap të gjatë ofron përparësi ne lidhje me ngarkesat e mëdha. Kemi menduar per një strukturë bazë me mbulues të harkut të rrotes dhe rafte me ndarës të çmontueshëm.

   • Përmasat 2536 x 1670 x 360 mm
   • Pesha 102 kg
   • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod. 210000268

   Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT DUCATO L2H2.

   Modeli Komfort

   Zgjidhja e ndërmjetme per Ducato-n tuaj L2. Mbulues i harkut të rrotave i mbyllur me një derë të vogël mbyllëse dhe një të hapur i pajisur me kit mbajtës valixhesh, strukture me ndarje, strukture me kontenitorë të çmontueshëm.

   • Përmasat 2536 x 1670 x 360 mm
   • Pesha 131 kg
   • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000267
    Allestimento luxury, sinitra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli FIAT DUCATO L2H2.

    Modeli LUXURY

    Veshje e kompletuar me katër valixhe me kuti plastike, dy valixhe të çmontueshme, strukturë për mbajtjen e objekteve, një rresht raftesh me kontenitorë të çmontueshem dhe si rresht final një ulluk.

    • Përmasat 2536 x 1670 x 360 mm
    • Pesha 178 kg
    • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000269
    • icona allestimento lato destro furgone

     VESHJA E BRËNDSHME E ANËS SË DJATHTË TË DUCATO L2H2

    Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FIAT DUCATO 2006 L2H2 .

    Modeli Baze

    Modul i thjeshtë me mbulues të harkut të rrotave të hapur, dhe rafte me ndarje të çmontueshme.

    • Përmasat 1268 x 1670 x 360 mm
    • Pesha 51 kg
    • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000265
     Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT DUCATO 2006 L2H2.

     Modeli Komfort

     Mbuluesi i harkut të rrotave është gjithmonë i mbyllur, me një derë të vogël mbyllëse, strukture me kontenitorë të çmontueshëm dhe strukturë terminale me ndarje.

     • Përmasat 1268 x 1670 x 360 mm
     • Pesha 77 kg
     • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000266
     Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT DUCATO 2006 L2H2.

     Modeli LUXURY

     Mbajtësi i morsetës me kapak me morsetë me siguri bie në synë këtë modul. mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse, struktura dhe valixhe të çmontueshme.

     • Përmasat 1268x1670x360 mm
     • Pesha 80 kg
     • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000270

      veshja e brëndshme e FIAT DUCATO L3H2
      HAPI 4.035 mm

      Produktet që Tecnolam ju ofron për të veshur sa më mirë Ducato-n janë të shumta. Rafte, sirtare, aksesorë, pedana për ngarkesë, dysheme dhe mure të brëndshem. Më poshtë ju kemi përgatitur zgjidhje të moduleve të parapërgatitur, gati për tu vendosur në mënyrë të thjeshtë dhe autonome në pjesën e brëndshme te Fiat Ducato-s suaj.

      • Kemi përgatitur tre zgjidhje të rafteve: BAZE- KOMFORT- LUXURY 
      • VESHJA E BRËNDSHME TË ANËS SË MAJTË

      Çdo raft është i kompletuar me kapëse fiksimi dhe bulloneri. Raftet janë prej çeliku me rezistencë të lartë. Sirtarët janë të pajisur me ndarës të rregullueshëm dhe tapeta kundra rrëshkitjes. Valixhet e pajisura me kuti plastike që mbajnë veglat.

      Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      Modeli Baze

      Ky modul për të veshur Ducato-n tuaj ka dymbulues rrotash me tetë rafte me ndarës të brëndshëm dhe rafte terminalë.

      • Përmasat 2519 x 1670 x 360 mm
      • Pesha 110 kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000273
      Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      Modeli Komfort

      Ideal për të transportuar vegla (Elektriçistë, Instalues) falë sirtareve të shumtë, rafteve me ndarje, dy ngritjeve me kuti të  çmontueshme, dhe raftit terminal me ndarje. Mbuluesit e harkut të rrotave në këtë konfigurim janë njëri me derë të vogël  mbyllëse, dhe tjetri me kit për mbajtje të valixheve.

      • Përmasat 2519 x 1670 x 360 mm
      • Pesha 135 kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000277
      Allestimento interno luxury con copripasaruota con anta basculante svariati cassetti due scaffali aperti, una fila di contenitori asportabili e una grondaia per furgoni FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      Modeli LUXURY

      Veshje e kompletuar ideale për mekanikë dhe jo vetem falë sirtareve të shumta por edhe falë katër valixheve me kuti plastike, dy rafteve me ndarje dhe një ngritje e gjate me 13 kuti te çmontueshme dhe në fund me një ulluk.

      Kemi dy mbulues të harkut të rrotave me derë të vogël mbyllëse.

      • Përmasat 2519 x 1670 x 360 mm
      • Pesha 186 kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000276
      • icona allestimento lato destro furgone

       VESHJA E BRËNDSHME TË ANËS SË djathtË TË DUCATO L3H2

      Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      Modeli BAzE

      Ana më e shkurtër e Ducato-s tuaj duhet shfrytëzuar në perfeksion. Në këtë veshje përfshihet një mbulues të harkut të rrotave i hapur me rafte të hapur me ndarje të çmontueshme. Në pjesën fundore të modulit ndodhen rafte terminalë, gjithashtu me ndarje të çmontueshme.

      • Përmasat 1521x1670x360 mm
      • Pesha 59kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000274
      Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      Modeli Komfort

      Raporti cilësi-çmim është ekselent. Modul i thjeshtë dhe i kompletuar me derë të vogël mbyllëse i pozicionuar ne mbuluesin e harkut të rrotës, një sirtar me katër ndarje, dy rafte të hapur me divizorë, dhe nje strukturë me kontenitorë të çmontueshëm.

      Muret anësore të modulit janë prej çeliku 10/10 pjesërisht me vrima, për të kapur aksesoret (mbajtes i rrotullueshem, çengela universalë etj.)

      • Përmasat 1521x1670x360 mm
      • Pesha 59kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000278
       Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori e morsa basculante per veicoli FIAT DUCATO 2006 L3H2.

      MODELI LUXURY

      Në këtë veshje për Ducato-n tuaj kemi një mbulues të harkut të rrotës me një derë të vogël mbyllëse me dy struktura me tre rafte dhe tre valixhe te vogla, me mbajtës të brëndshëm, gjashtë kontenitorë të çmontueshëm dhe dy struktura me ndarje. Në pjesën e jashtme drejt derës së mjetit kemi mbajtës morsete me kapak me morsetë.

      • Përmasat 1521x1670x360 mm
      • Pesha 59kg
      • Kodi i Artikullit TI-CAR 5 Cod.210000275

      PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

      kËrko menjËherË preventivin falas pËr veshjen e brËndshme tË fiat ducato-s Tuaj

      E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
      Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417