ZBULONI PAJISJET TONA PËR IVECO DAILY-N TUAJ

 • Modeli dhe Marka

  IVECO DAILY

 • Pajisje për modele nga viti 2015 e deri më sot

ZBULONI RAFTET PËR DAILY-N TUAJ

ZGJIDHNI RAFET IDEAL PËR PËRGATITJEN E TË PËRDITSHMEVE TUAJ

Zbuloni zgjidhjet që ofron Tecnolam për konfigurimin e Iveco Daily tuaj. Preparate të disponueshme për të gjitha bazat e rrotave në gjatësi. nëse nuk gjeni zgjidhjen e duhur të konfigurimit në modulet e bëra këtu, kërkoni menjëherë një ofertë të personalizuar. Porositja dhe konfigurimi juaj do të mbërrijë direkt në shtëpinë tuaj brenda disa ditësh, çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksimi dhe dado dhe bulona. Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Kuti të pajisura me tabaka plastike për pjesë të vogla. Nëse keni hapa të tjerë, kërkoni një zgjidhje falas

 • 3 vite Garanci
  Në të gjitha pajisjet Tecnolam. Cilësi e certifikuar nga TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacione dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Iveco Daily L1H1
hapi 3.000 mm

Një nga furgonët më të shitur në Itali sigurisht që dallohet për kapacitetin e ngarkesës dhe shkathtësinë në përdorim. Zgjedhja e një rafti Tecnolam do t’ju ndihmojë shumë në punën tuaj të përditshme. Rendi dhe pastërtia e dhomës suaj nuk do të jenë më tabu.

Produktet që Tecnolam ju ofron për të konfiguruar më së miri Ducato janë shumë rafte, njësi sirtarësh, aksesorë, rampa ngarkimi, mure dhe platforma. Më poshtë kemi përgatitur zgjidhje modulesh tashmë të konfiguruara gati për t’u pozicionuar në një mënyrë të thjeshtë dhe autonome brenda të përditshmes suaj.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L1H1.

MODELI BAZE

Ky modul bazë i majtë për konfigurimin DAILY L1H1 tuaj ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me tetë rafte me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasat 2282x1382x360mm
 • Pesha 85 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000542
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Iveco Daily L1H1.

MODELI KOMFORT

Moduli komfort u largua për Daily L1H1 për të transportuar pajisjet falë katër sirtarëve dhe 4 rafteve me ndarës dhe dy rafteve me tabaka të lëvizshme) raftet fundore me ndarëse
Mbulesat e harkut të rrotave në këtë konfigurim janë një me një derë mbyllëse dhe një me një çantë mbajtëse bagazhesh

 • Përmasat 2282x1382x360mm
 • Pesha 111 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000541
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Iveco Daily L1H1.

MODELI LUXURY

Komplet luksoz i mbetur për Daily L1H1 ideal për mekanikë dhe jo vetëm falë sirtarëve të shumtë, por edhe falë katër valixheve me enë plastike, dy rafteve me ndarës dhe një rafti të gjatë me 13 tabaka të lëvizshme për të mbajtur gjithçka dhe në fund një ulluqe.

Kemi 2 mbulesa harku rrotash me dere te animshme.

 • Përmasat 2282x1382x360mm
 • Pesha 148 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000537
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L1H1.

MODELI BAZE

Në këtë konfigurim të bazës së djathtë për Daily L1H1 ka një mbulesë të hapur të harkut të rrotave me raftet e hapura me ndarës të lëvizshëm. Në pjesën e fundit të modulit ka një raft fundor.

 • Përmasat 1268x1387x360mm
 • Pesha 48 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000540
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L1H1.

MODELI KOMFORT

Moduli i thjeshtë komoditeti i duhur për Daily L1H1 i kompletuar me derën mbyllëse të vendosur në kapakun e harkut të rrotave, dy komodina me 4 sirtarë, raft të hapur me ndarës dhe raft me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1268x1387x360mm
 • Pesha 85 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000538
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L1H1.

MODELI LUXURY

Në këtë përbërje luksoze në të djathtë për L1H1 tuaj Daily, ne kemi një mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, dy sirtarë me tre sirtarë dhe tre çantë me kontejnerë të brendshëm, gjashtë tabaka të lëvizshme dhe dy rafte me ndarës.

 • Përmasat 1268x1387x360mm
 • Pesha 81 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000539

Iveco Daily L2H2
hapi 3.520 mm

Baza e rrotave 3,52 m përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.
.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L2H2.

MODELI BAZE

Ky modul bazë i majtë për konfigurimin DAILY L2H2 ka dy kapakë të hapur të harkut të rrotave me tetë rafte me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasat 2789x1709x360mm
 • Pesha 119 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000554
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Iveco Daily L2H2.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i komoditetit të majtë për Daily L2H2 i përbërë nga katër sirtarë dhe 4 rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme) raftet fundore me ndarës
Mbulesat e harkut të rrotave në këtë konfigurim janë një me një derë mbyllëse dhe një me një çantë mbajtëse bagazhesh

 • Përmasat 2789x1709x360mm
 • Pesha 156 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000559
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Iveco Daily L2H2.

MODELI LUXURY

Komplet luksoz i majtë për Daily L2H2 Kemi 2 mbulesa për harqet e rrotave me derë të pjerrët, sirtarë të shumtë por edhe falë katër valixheve me enë plastike, dy rafte me ndarës dhe një raft të gjatë me 13 tabaka të lëvizshme për të mbajtur gjithçka dhe në fund një ulluqe .

 • Përmasat 2789x1709x360mm
 • Pesha 207 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kod 210000557
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L2H2.

MODELI BAZE

Në këtë bazë të duhur të konfigurimit për L2H2 ditore ka një mbulesë harku të hapur të rrotave me raftet e hapura me ndarës të lëvizshëm. Në pjesën e fundit të modulit ka një raft fundor.

 • Përmasat 1521x1709x360mm
 • Pesha 55 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000555
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L2H2.

MODELI KOMFORT

Moduli i thjeshtë komoditeti i duhur për Daily L2H2 i kompletuar me derën mbyllëse në kapakun e harkut të rrotave, dy komodë me 4 sirtarë, raft të hapur me ndarës dhe raft me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1521x1709x360mm
 • Pesha 94 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000556
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L2H2.

MODELI LUXURY

Në këtë konfigurim luksoz në të djathtë për L2H2 tuaj Daily, ne kemi një mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, dy sirtarë me tre sirtarë dhe tre valixhe me kontejnerë të brendshëm, gjashtë tabaka të lëvizshme dhe dy rafte me ndarës.

 • Përmasat 1521x1709x360mm
 • Pesha 104 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000558

Iveco Daily L3h2
hapi 3.520 L

Baza e rrotave 3,52 m përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L3H2.

MODELI BAZE

Ky modul bazë i majtë për konfigurimin tuaj DAILY L3H2 ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me 10 rafte me ndarës të brendshëm dhe rafte fundore.

 • Përmasat 3042x1790x360mm
 • Pesha 123 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000579
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Iveco Daily L3H2.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i komfortit të majtë për Daily L3H2 i përbërë nga sirtarë dhe 4 rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme) raftet fundore me ndarëse
Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse dhe një me çantë mbajtëse bagazhesh.

 • Përmasat 3042x1790x360mm
 • Pesha 158 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kod 210000578
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Iveco Daily L3H2.

MODELI LUXURY

Komplet luksoz i majtë për Daily L3H2 Kemi 2 mbulesa për harqet e rrotave me sirtarë të shumtë me derë të pjerrët por edhe falë 8 valixheve, 4 prej të cilave janë prej plastike me kontejnerë, 3 rafte me ndarës dhe një raft të gjatë me tabaka të lëvizshme mbart gjithçka. dhe në fund një raft me terminale me ndarës .

 • Përmasat 3042x1790x360mm
 • Pesha 213 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000580
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L3H2.

MODELI BAZE

Në këtë konfigurim bazë të djathtë për L3H2 ditore ka një mbulesë harku të hapur të rrotave me raftet e hapura me ndarës të lëvizshëm. Në pjesën e fundit të modulit ka një raft fundor.

 • Përmasat 1521x1790x360mm
 • Pesha 56 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000576
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L3H2.

MODELI KOMFORT

Komoditeti i duhur për Daily L3H2 i kompletuar me derën mbyllëse të vendosur në kapakun e harkut të rrotave, dy njësi sirtarësh për gjithsej 7 sirtarë, raft të hapur me ndarës dhe raft me kontejnerë të lëvizshëm.

 • Përmasat 1521x1790x360mm
 • Pesha 93 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000577
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L3H2.

MODELI LUXURY

Në këtë përbërje të duhur luksoze për L3H2 tuaj Daily, ne kemi një mbulesë harku rrotash me derë të pjerrët, një komodë me tre sirtarë dhe tre valixhe me kontejnerë të brendshëm, tabaka të lëvizshme dhe rafte me ndarës.

 • Përmasat 1521x1790x360mm
 • Pesha 106 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kod 210000575

Iveco Daily L4H2
Hapi 4.100 mm

Baza e rrotave 4,10 m përdoret gjerësisht dhe e përshtatshme për punët nga më të ndryshmet, nga tekniku i mirëmbajtjes deri tek elektricisti. Zgjidhni modulet që kemi përgatitur për ju për ta bërë më të lehtë zgjedhjen tuaj. nëse nuk i gjeni dhe nuk ju bindni formularët e mëposhtëm, kërkoni një ofertë falas dhe një nga përfaqësuesit tanë të shitjeve do t’ju ndihmojë të zgjidhni zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë të pajisura me kuti plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L4H2.

MODELI BAZE

Ky modul bazë i majtë për DAILY L4H2 ka tre mbulesa të hapura të harkut të rrotave me 15 rafte me ndarës të brendshëm dhe 3 rafte fundore. siguroni rendin brenda kamionit tuaj.

 • Përmasat 4056x1790x360 mm
 • Pesha 159 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000609
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni Iveco Daily L4H2.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i majtë komforti për Daily L4H2 i përbërë nga sirtarë dhe rafte të ndryshëm me ndarës, rafte me tabaka të lëvizshme, rafte fundore me ndarës
dhe 2 mbulesa për harqet e rrotave me derë alumini, dhe një me çantë ndalimi valixhesh.

 • Përmasat 4056x1790x360 mm
 • Pesha 205 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000612
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli Iveco Daily L4H2.

MODELI LUXURY

Në këtë përbërje luksoze të majtë për L4H2 tuaj ditore ne kemi 3! Mbulesa e harkut të rrotave me derë të pjerrët 3 njësi sirtarësh për gjithsej 11 sirtarë të thellë 360 mm dhe 8 kuti me kontejnerë të brendshëm, tabaka të lëvizshme dhe rafte me ndarës dhe në fund një raft ulluqe.

 • Përmasat 4056x1790x360 mm
 • Pesha 280 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000610
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L4H2.

MODELI BAZE

Ky modul bazë i duhur për DAILY L4H2 ka dy mbulesa të hapura të harkut të rrotave me 10 rafte me ndarës të brendshëm dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 105 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000607
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni Iveco Daily L4H2.

MODELI KOMFORT

Konfigurimi i duhur komforti për Daily L4H2 i përbërë nga sirtarë dhe 6 rafte me ndarës dhe dy rafte me tabaka të lëvizshme, raftet fundore me ndarëse
dhe mbulesat e harqeve me dere alumini.

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 142 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000608
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli Iveco Daily L4H2.

MODELI LUXURY

Vendosja e duhur luksoze për tuajin! L4H2 ditor i përbërë nga 2 mbulesa harku rrotash me derë të pjerrët 2 sirtarë me sirtarë 8 valixhe duke përfshirë 4 në plastikë me ndarës të brendshëm, 3 rafte me ndarës, 3 rafte me tabaka të lëvizshme të verdhë dhe blu dhe 2 rafte fundore

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 194 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000611

SHEMBULL VESHJE TË BRENDËSHME TË PLOTË PËR Iveco Daily ne 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro IVECO DAILY 2014 composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali IVECO DAILY 2014 vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali IVECO DAILY 2014 con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas për përshtatjen e Iveco Daily-t tuaj tani

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417