ZBULONI PAJISJET TONA PËR MERCEDES SPRINTER-n tuaj

 • Modeli dhe Marka

  MERCEDES SPRINTER

 • Pajisje për modele nga viti 2006 e deri më sot

ZGJIDHNI HAPAT PËR SPRINTER-N TUAJ

Raftet e linjës Ti-Van Sprinter

Keni nevojë të konfiguroni Mercedes Sprinter-in tuaj? Zgjidhni modulin që i përshtatet më së miri aktiviteteve tuaja të punës, do t’ju ndihmojë të keni gjithmonë pranë një punishteje celulare dhe jo vetëm në punën tuaj do të kurseni kohë dhe para duke gjetur gjithmonë gjithçka që ju nevojitet. Ne kemi krijuar konfigurime standarde për t’ju ndihmuar të zgjidhni – BASIC, COMFORT, LUXURY si për anën e djathtë ashtu edhe për të majtën. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni, mos u shqetësoni. Kërkoni një konsultë të personalizuar dhe ne do të gjejmë një zgjidhje.

 • 3 Vite garanci
  Në të gjitha veshjet e brëndshme Tecnolam, cilësi e çertifikuar me TÜV

 • Çmime të arsyeshme
  Cilësi superiore Tecnolam me çmimin më të ulët

Allestimento Volkswagen Crafter

*Për informacion dhe konsultë për hapat e ndryshëm, përdorni modulin më poshtë

Mercedes Sprinter Kompakt L1H1
Hapi 3.259 mm

Organizimi i plotë i furgonit Mercedes Sprinter me bazë rrotash 3,25 m. përbëhet nga raftet, çantat, njësitë e sirtarëve dhe, nga dyshemeja, mbulesat për muret e pajisura. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve mund të montohen në çatinë e furgonit.  Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE –  KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë    pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI BAZE

Modeli bazë në anën e majtë për Mercedes Sprinter L1 ka dy kapakë të hapur të harkut të rrotave, rafte me ndarës çeliku

 • Përmasat 2280x1549x360 mm
 • Pesha 79 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000971
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI KOMFORT

A po kërkoni zgjidhjen ideale për sprinterin tuaj L1 për sa i përket kostos dhe përdorshmërisë së konfigurimit, atëherë COMFORT është moduli i duhur për ju.

Mbulesa e harkut të rrotave me derë, disa sirtarë të madhësive të ndryshme, 4 rafte të hapura, 2 rafte me tabaka të verdhë dhe blu dhe terminale me ndarës.

 • Përmasat 2280x1549x360 mm
 • Pesha 154 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000974
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI LUXURY

Raftet e plota LUXURY për sprinterin tuaj L1 kanë një shumëllojshmëri të madhe komponentësh që do të thjeshtojnë ditën tuaj të punës. Mbulesa e harkut të rrotave me komodë dere me anim me sirtarë dhe kuti të lëvizshme dhe në fund: rafte me ndarës të brendshëm dhe tabaka magazinimi.

 • Përmasat 2280x1549x360 mm
 • Pesha 154 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000972
 • Vendosja në anën e djathtë

Ana e djathtë e ndarjes së ngarkesës së sprinterit është më e shkurtër sepse përmban derën anësore. Pra, është e dobishme në këtë hapësirë ​​të keni rafte për të shfrytëzuar maksimalisht automjetin tuaj. Për modelet e tjera që kemi përgatitur zgjidhje BAZE-KOMFORT-LUXURY, ju kujtojmë se modulet janë plotësisht të personalizueshme duke plotësuar Formularin në faqe.

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI BAZE

Një modul bazë i djathtë për Mercedes Sprinter L1
kompletuar me mbulesa rrotash dhe disa rafte të hapura me ndarës.

 • Përmasat 1268x1548x360 mm
 • Pesha 48 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000976
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI KOMFORT

Në bazën e modulit të duhur të komoditetit për Mercedes Sprinter L1 kemi një mbulesë harku të rrotave me derë mbyllëse Njësi sirtarësh me sirtarë, rafte magazinimi me ndarës të brendshëm dhe tabaka të verdhë.

 • Përmasat 1268x1548x360 mm
 • Pesha 84 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000973
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L1H1 COMPACT.

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për Mercedes Sprinter L1 me: mbulesë rrote me derë lëkundëse blu, 4 sirtarë, 2 valixhe plastike dhe 1 metalike, raft të hapur, tabaka të shumta të verdha dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 1268x1548x360 mm
 • Pesha 82 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210000975

Mercedes Sprinter I Gjatë L2H2
Hapi 3.924 mm

Organizimi i plotë i furgonit Mercedes Sprinter me një bazë rrote standarde 3,92 m. ai përbëhet nga raftet vligette, njësitë e sirtarëve, mbulesat e harqeve të rrotave nga dyshemeja deri te veshjet anësore të murit. Pajisjet si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve dhe raftet e çatisë mund të montohen në çatinë e furgonit.

Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin. Valixhet janë    pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla.

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD.

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për Mercedes Sprinter L2 H2 i përbërë në thelb nga: 2 mbulesa të hapura të rrotave dhe 12 rafte me ndarës të lëvizshëm që ju japin fleksibilitet maksimal për sa i përket hapësirës

Organizim ideal për Piktorët – Mirëmbajtjes

 • Përmasat 2789x1791x360 mm
 • Pesha 119 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001013
 Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD

MODELI KOMFORT

Moduli i rehatisë i mbetur për Mercedes Sprinter L2 H2 i cili përfshin: 2 mbulesa për harqet e rrotave, një me çantë ndalimi të valixheve, shtatë sirtarë, disa dollapë të hapur dhe tabaka të shumta të pjesëve të vogla, ideale për profesionistët që punojnë me artikuj të shumtë të përmasave të vogla dhe të mesme.

 • Përmasat 2789x1791x360 mm
 • Pesha 119 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001016
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD

MODELI LUXURY

Moduli luksoz majtas për Mercedes Sprinter L2 H2: Mbulesa e hapur e harkut të rrotave me derë të pjerrët, sirtarë të shumtë, 8 valixhe: 4 në plastikë, shumë të dobishme për vendosjen e vidave të stërvitjes dhe 4 në metal për vendosjen e veglave si çelësa dhe përbërës të tjerë të vegjël. përveç kësaj ka disa rafte me ndarës të lëvizshëm për të vendosur ato objekte me përmasa më të mëdha, një raft ulluku për të vendosur p.sh.

 • Përmasat 2789x1791x360 mm
 • Pesha 212 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001014
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD

MODELI BAZE

Një modul bazë i djathtë për Mercedes Sprinter L2H2
kompletuar me mbulesa rrotash dhe disa rafte të hapura me ndarës.

 • Përmasat 1268x1791x360 mm
 • Pesha 59 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001011
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD

MODELI KOMFORT

Moduli i duhur i komoditetit për Mercedes Sprinter L2H2 kemi një mbulesë rrote me derë mbyllëse Njësitë e sirtarëve me sirtarë, rafte magazinimi me ndarës të brendshëm dhe tabaka të verdhë.

 • Përmasat 1268x1791x360 mm
 • Pesha 95 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001012
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L2H2 STANDARD

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz për Mercedes Sprinter L2 H2 me: mbulesë rrote me derë lëkundëse blu, 4 sirtarë, 2 valixhe plastike dhe 1 metalike, raft të hapur, tabaka të shumta të verdha dhe terminal me ndarës.

 • Përmasat 1268x1791x360 mm
 • Pesha 92 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001015

Mercedes Sprinter I gjatë L3H2
hapi 4.325 mm

Organizimi i plotë i furgonit Mercedes Sprinter me bazë rrota standarde 4,32 m. ai përbëhet nga raftet vligette, njësitë e sirtarëve, mbulesat e harqeve të rrotave nga dyshemeja deri te veshjet anësore të murit. Pajisje të tilla si raftet e çatisë dhe raftet e shkallëve dhe raftet e çatisë mund të montohen në çatinë e furgonit.

Pajisjet Tecnolam përfshijnë gjithashtu produkte dhe aksesorë të ndryshëm.

Ne kemi përgatitur tre solucione rafte BAZE – KOMFORT – LUKSOZ

 • Vendosja e anës së majtë

Çdo raft është i kompletuar me kllapa fiksuese dhe dado e bulona. Raftet janë prej çeliku me qëndrueshmëri të lartë Raftet dhe sirtarët janë të pajisur me ndarëse të rregullueshme dhe dyshekë që nuk rrëshqasin.Valixhet janë të pajisura me mbajtë plastike për pjesë të vogla. 

Scaffalatura interna base, sinistra colore blu con 2 copri passaruota aperti e scaffalature blu con divisori e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI BAZE

Moduli i bazës së majtë për Mercedes Sprinter LONG L3 H2 i përbërë nga: 3 mbulesa të hapura të rrotave dhe 16 rafte me ndarës të lëvizshëm që ju japin fleksibilitet maksimal për sa i përket hapësirës

 • Përmasat 3803x1790x360 mm
 • Pesha 155 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001044
Allestimento interno confort, sinistro per con copri passaruota con antina di chiusura, copri passaruota con kit ferma valigia, con scaffalatura con cassetti colore blu, scaffalature con contenitori asportabili di colore giallo e blu, con scaffalatura con divisori e scaffalatura terminale per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI KOMFORT

Moduli i rehatisë i mbetur për Mercedes Sprinter L3 H2 i cili përfshin: 3 mbulesa për harqet e rrotave, një me çantë ndalimi të valixheve, disa sirtarë, disa dollapë të hapur dhe tabaka të shumta të pjesëve të vogla, ideale për profesionistët që punojnë me artikuj të shumtë të përmasave të vogla dhe të mesme.

 • Përmasat 3803x1790x360 mm
 • Pesha 211 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001045
Allestimento luxury, sinistra con copri passaruota ad anta-basculante blu, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con valigie in plastica trasparenti, scaffalature con contenitori asportabili gialli per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI LUXURY

Zgjidhje ekstreme për profesionet që kanë nevojë të kenë një punishte celulare Moduli luksoz i majtë për Mercedes Sprinter L3 H2: 3 mbulesa të hapura të harkut të rrotave me derë të pjerrët, sirtarë të shumtë, 8 valixhe: 4 në plastikë dhe 4 në metal për të vogla, rafte me komponentë të ndryshëm me të lëvizshëm ndarëse për objekte me përmasa më të mëdha, një raft ulluku për të vendosur p.sh. tuba të gjatë dhe në fund tabaka të vogla dhe të mesme në grykë.

 • Përmasat 3803x1790x360 mm
 • Pesha 281 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001046
 • Vendosja në anën e djathtë

Scaffalatura interna destra base con copri passaruota aperto, scaffalature con divisori e terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI BAZE

Moduli bazë i drejtë për modulin e thjeshtë Mercedes Sprinter LONG L3 H2 me raft me ndarës dhe mbulesa të harkut të rrotave.

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 106 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001043
Scaffalatura interna destra comfort con copri passaruota con antina di chiusura, cassettiere con cassetti blu, scaffalature con divisori, scaffalatura con contenitori asportabili gialli e scaffalatura terminale con divisori per furgoni MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI KOMFORT

Moduli komforti i duhur për Mercedes Sprinter LONG L3 H2 me: Mbulesa e harkut të rrotave me derë mbyllëse, 2 sirtarë për gjithsej 7 sirtarë, 6 rafte me ndarës të tabakave plastike të verdhë të lëvizshme dhe 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 144 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001042
Allestimento interno destro luxury con copri passaruota ad anta basculante, scaffalatura con cassetti, scaffalatura con vassoi aventi valigie in plastica, scaffalature con divisori, scaffalature con contenitori asportabili e scaffalatura terminale con divisori per veicoli MERCEDES SPRINTER 2018 L3H2 LONG

MODELI LUXURY

Moduli i duhur luksoz per Mercedes Sprinter LONG L3 H2 per ata qe kane shume materiale veglash e me shume, ka 10 kuti ne pjesen e siperme kemi nje set grilash dhe 2 rafte me ndares çeliku ultrarezistente dhe 7 sirtare dhe disa rafte. të hapura dhe në fund 2 rafte fundore.

 • Përmasat 2535x1790x360 mm
 • Pesha 196 kg
 • Kodi i artikullit TI-CAR 5 Kodi 210001041

SHEMBULL I PAJISJEVE TË PLOTA PËR MERCEDES SPRINTER NE 3D

Allestimento veicoli commerciali, lato sinistro MERCEDES SPRINTER composto da pianale per furgone in multistratto fenolico e rivestimento interno per furgoni, con moduli: copriruote con ante basculanti, cassettiere con cassetti blu, valigie con divisori asportabili, valigie in metallo estraibili, Vaschette a bocca di lupo, scaffali aperti con divisori ed scaffalatura terminale
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES SPRINTER vista centrale Allestimento composto da pianale, rivestimento e scaffaluture per interni lato: destro e sinistro
Allestimento veicoli commerciali MERCEDES SPRINTER con pianale e rivestimento,scaffalatura per veicoli commerciale costituita da copriruota con anta in alluminio, cassetti, scaffale aperto con divisori, vaschette estraibili, e terminale con divisori

PLOTËSOJENI VESHJEN E BRENDËSHME ME PRODUKTET E TJERA TECNOLAM

Kërkoni një konsulence falas për montimin e sprinterit  Mercedes Sprinter tuaj

E drejta e autorit © Tecnolam 2020 | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) |
Tel. 0721 876010 | Numri i TVSH-së IT00665600417